Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Havași Instalații a primit Premiul pentru inovație în domeniul pompelor de căldură, la Gala Club Antreprenor

Tranziția energetică este unul dintre aspectele importante luate în considerare de către locuitorii statelor dezvoltate. Independența energetică alături de multe alte beneficii cum ar fi durabilitatea, fiabilitatea și confortul termic sunt asigurate utilizând sisteme și instalații cu tehnologii eficiente și performante.
Havași Instalații a primit Premiul pentru inovație în domeniul pompelor de căldură, la Gala Club Antreprenor

Pompele de căldură preiau energia gratuită din mediul înconjurător, oferind astfel eficiență energetică și posibilitatea de a economisi pe termen lung. Pompele de căldură de la PicoEnergy asigură standardele caselor pasive și clădirilor cu consum minim de energie.

Compania Havași Instalații, unic importator în România al pompelor de căldură PicoEnergy, a obținut Premiul pentru inovație în domeniul pompelor de căldură. Distincția a fost anunțată în cadrul celei de-a 2-a ediții a Galei Club Antreprenor, în data de 9 februarie 2021, la București.
Premiul recunoaște excelența tehnologică, originalitatea și soluțiile inovatoare.

În cadrul Galei Club Antreprenor au fost premiate o serie de companii din București și din alte orașe ale țării și antreprenori care au reușit să aducă valoare mediului de afaceri românesc.

Havași Instalații a pornit la drum ca o afacere de familie în urmă cu aproximativ 25 de ani, oferind sisteme performante și soluții de ultimă generație, în domeniul instalațiilor sanitare, dezvoltând proiecte relevante la nivel național.

Implementarea tehnologiilor performante, a ideilor inovatoare și serviciile orientate către client au contribuit la succesul companiei și al partenerilor.

În cadrul galei, Sebastian HAVAȘI, reprezentantul companiei Havași Instalații a expus audienței câteva detalii legate de tehnologia pompelor de căldură: „În orice clădire consumul energetic cu încălzirea și apa caldă ajunge la 75% din consumul total de energie. Cu tehnologiile mature ale pompelor de căldură pe care le oferim, se poate asigura o preluare de până la 85% din acești 75% de energie din mediul înconjurător. Din aer, din apă și din sol”.

În ceea ce privește instalarea acestora, Sebastian HAVAȘI a afirmat: “Cu tehnologia patentată a sondelor cu CO2 asigurăm integrare cu natura și armonie cu natura. Datorită circuitului natural pe care îl are dioxidul de carbon, acestea pot fi instalate chiar și în zone cu ape freatice protejate. De asemenea, tehnica vaporizării din portofoliul nostru asigură pași repezi oricărui beneficiar spre independența energetică mult visată pentru fiecare proprietar de clădire, fie că e vorba de rezidențial, comercial sau industrial”.

Tehnologia pompelor de căldură PicoEnergy

Tehnologia E-Smart a pompelor de căldură reglează producția și consumul de energie în locuință și, mai mult de atât, cu ajutorul integrării cu panourile fotovoltaice, se poate produce energie electrică gratuită, care poate fi utilizată atât pentru propria pompă de căldură, cât și pentru alți consumatori. Managementul bateriilor permite identificarea necesarului de energie și stocarea surplusului neutilizat.

O altă caracteristică modernă a pompelor PicoEnergy este InternetInside, conectarea digitală, astfel încât acestea se pot controla de la distanță, de pe telefon, tabletă sau prin comandă vocală, pentru o utilizare optimă a energiei.

Prin funcția Smart Grid, pompele de căldură PicoEnergy oferă posibilitatea de a beneficia de costurile reduse din perioadele în care se consumă mai puțină electricitate, acestea funcționând în intervalele orare optime cu ajutorul sistemului de reglare inteligent.

Prin urmare, alegând un concept energetic al viitorului și un sistem termic pentru o locuință ori clădire care este inovator, performant și durabil, se asigură confortul optim, o investiție inteligentă, precum și eficiență și independență energetică.

Înregistrarea integrală video a evenimentului se poate vizualiza aici.

Havași Instalații a primit Premiul pentru inovație în domeniul pompelor de căldură, la Gala Club Antreprenor

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Havași Instalații