Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Hall of Fame Architecture Conference&Expo - expozitia unde arhitectii isi pot prezenta proiectele arhitecturale

Hall of Fame Architecture Conference&Expo - expozitia unde arhitectii isi pot prezenta proiectele arhitecturale

 

Architecture Conference&Expo va reprezenta punctul de intalnire pentru peste 250 de arhitecti si specialisti din domenii conexe care vor participa la dezbateri si prezentari sustinute de speakeri de renume din tara si din strainatate. In cadrul evenimentului, arhitectii vor avea posibilitatea de  a-si promova proiectele in cadrul expozitiei Hall of Fame. "Expozitia de proiecte din cadrul evenimentului are ca scop promovarea proiectelor arhitecturale a arhitectilor prezenti la eveniment. Acestia au posibilitatea pe de o parte, de a-si promova proiectele in randul a peste 250 de arhitecti si a celor 20 de companii prezente, iar pe de alta parte de a comenta liber si deschis proiectele expuse", a declarat Teodora Ola, PR Libero Events.

 

Pentru a-si expune proiectele in cadrul expozitiei, arhitectii trebuie sa se inscrie in prealabil pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro. Expozitia de proiecte Hall of Fame se axeaza pe promovarea proiectelor, de aceea "nu va fi un concurs, nu va include un juriu si nu se vor oferi premii participantilor la expozitie", afirma Teodora Ola, PR Libero Events.  Arhitectii beneficiaza de intrare gratuita la eveniment, iar pentru restul participantilor, biletul de intrare este in valoare de 99 euro.

 

Pe langa prezentari si dezbateri, in zona expozitionala, arhitectii vor putea intra in contact direct cu furnizorii de servicii din peste 20 de companii de renume precum CENIT, Reynaers sau Alukoenigstahl

 

Architecture Conference&Expo este organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si  targuri: Touristica.

 

 

Persoana de contact:

Madalina Hodorog

Project Manager

Libero Events

Tel: 0741 401 399/ 0364 110 371

Email: madalina@liberoevents.ro

Lucru în România