Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Grupul Lindab a inaugurat cea de-a doua unitate de productie de sisteme de ventilatii in Cehia

Grupul Lindab a inaugurat cea de-a doua unitate de productie de sisteme de ventilatii in Cehia

Intr-un spatiu de 10.000 mp, noua linie de productie va fi destinata Cutiilor Plenum din gama Comfort


Divizia Lindab Ventilatii a Grupului Lindab completeaza investitia in cea de-a doua unitate de productie construita in Cehia prin inaugurarea unei linii automatizate de productie ultramoderne a Cutiilor Plenum (dispozitive pentru introducerea si evacuarea aerului pentru difuzoare si grile), din gama Comfort. Noua fabrica, devenita practic centru unic de productie a Cutiilor Plenum, va livra catre toata Europa, inclusiv Romania.

 

”Deschiderea celei de-a doua fabrici in Cehia, in care s-a investit semnificativ pentru a dispune de tehnologie de productie de ultima generatie, este un pas important pentru Divizia Ventilatii a Grupului Lindab, dar si pentru Romania. Deja se fac primele livrari, inclusiv catre Lindab Ventilation Center din Cluj. Deci si clientii romani se vor bucura de o imbunatatire a serviciilor pentru acest tip de produse in termeni de timpi si conditii de livrare”, a afirmat Andras Miko, Business Unit Manager - Lindab Ventilation.

 

Decizia unei noi unitati de productie a fost luata in contextul revenirii cererii pentru sisteme de ventilatie in 2011, in Europa. Cea de-a doua fabrica este situata in Karlovarska (Cehia), in apropierea primei fabrici (operationala din ianuarie 2004, spatiu de 20.000 mp, 320 angajati). Au fost angajate 150 de persoane, care vor lucra in 3 schimburi.

 

Din cele doua fabrici de sisteme de ventilatie din Cehia se vor livra in jur de 1000 metri cubi de produse in fiecare zi, pentru clientii din toata Europa, consumatori de produsele din gamele Air Duct System si Comfort. Din punct de vedere al cantitatii de materie prima, se consuma aproximativ 700 tone de otel lunar.

 

Fabrica ventilatii Cehia - 800x534

 

Despre Cutiile Plenum

Cutiile Plenum asigura un curs continuu catre difuzoare, iar cele echipate cu atenuatoare creaza posibilitatea de ajustare a difuzoarelor la nivel individual. Mai mult decat atat, Cutia Plenum se comercializeaza cu izolatie acustica. Aceasta contribuie la atenuarea zgomotului inauntrul cutiei. In acest fel, se reduce atat zgomotul creat de aerul din interiorul tuburilor de ventilatie, cat si zgomotul din incapere.


Despre Lindab Romania 

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. 

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4300 de angajati.

 

 

Pentru informatii de presa suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Irina Patru (0752.111.725; irina.patru@freecomm.ro).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România