Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Graphein - Ziua uşilor deschise online, 14 aprilie 2020

Graphein sărbătorește 6 ani de existență în piața constructiilor într-un mod inedit: pe 14 aprilie lansează un eveniment online în care dezvăluie toate secretele ce stau la baza succesului dobândit de-a lungul acestor ani și vor avea invitați speciali alături de care vor aborda din oră în oră cele mai importante subiecte actuale și strategii cu antreprenori, CEO de companii de construcții, arhitecți și consultanți de business.
Graphein - Ziua uşilor deschise online, 14 aprilie 2020

Cand va avea loc ”Ziua ușilor deschise online Graphein”?
Marți. 14 aprilie. Ora 9:00.

Unde?
Live pe Zoom, Facebook, Youtube.

Alături de noi vor fi Răzvan Popa – Director Executiv Alusystem, Petre Nicolae – CEO CBC, Arh. Florin Enache, Ștefan Vayna – CEO MasterBuild, Paul Voicu și Raluca Voicu – Managing Partners Franchwise, Arh. Andrei Fenyo, Arh. Arh. Matei Bogoescu, Raluca Apostol – CPO Nestor și Bogdan Apostol – CEO Nestor Up, Arh. Conferențiar Andreea Iosif.

Ne-am propus inca de la inceput să putem ajuta toți dezvoltatorii, arhitecții, constructorii și proiectanții din România cu servicii de topografie și scanare 3D la cele mai înalte standarde prin cele mai eficiente metodologii. De aceea, pregătim o strategie de extindere prin care toți cei interesați de servicii topografice de calitate să beneficieze de timp de realizare cât mai scurt și de prețuri cât mai bune.

De-a lungul celor 6 ani de activitate, Graphein a avut lucrări importante și în exteriorul României, în țări precum Anglia, Franța, Germania, Cipru, Polonia și Israel, iar pentru viitor luăm în considerare o prezență consistentă la nivel european mai ales prin metodologia unică de asistență topografică pentru fațade și scanarea 3D.

Face parte din strategia noastră să inovăm și să implementăm rapid noile tendințe din piață, iar orice tehnologie care poate aduce beneficii imediate clienților noștri va fi parte din soluțiile noastre.

Avem plăcerea sa invităm pe toți cei carora le pasă de viitorul în construcții și să dezbatem impreună cele mai interesante teme care ne vor ajuta să depășim cu bine toate obstacolele impuse de apariția noului covid-19 și ce metode vom aborda ca această schimbare sa nu ne afecteze prea mult domeniul în care activăm.

Vor fi discuții libere, ne dorim întrebări multe și să găsim împreună cele mai bune soluții pentru noi toți!

Mai multe detalii despre evenimentul Graphein găsiți în grupul de Facebook.

Vă așteptăm! Marți, 14 aprilie. Ora 9:00. Live pe Facebook, Youtube, Zoom.
www.graphein.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GRAPHEIN