Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ghid instalare centrală de aspirat praf pentru o bună calitate a aerului din locuinţe

Oricine construieste o casa noua sau isi renoveaza locuinta trebuie sa se gandeasca si la calitatea aerului si la igiena ambientelor, lucruri care asigura spatii vitale curate si sanatoase.
Ghid instalare centrală de aspirat praf pentru o bună calitate a aerului din locuinţe

Din acest motiv se impune a face o investitie si in acest sens.

Curatenia in orice spatiu de locuit in care ne petrecem marea majoritate a vietii impune o frecventa aspirare si stergere a prafului.

Daca acest lucru se face cu un aspirator clasic, portativ, acesta implica multe dezavantaje, printre care am enumera, zgomotul, poluarea cu aerul refulat inapoi în camera aspirata, pierderi semnificative de timp cu aducerea şi depozitarea aspiratorului dupa terminarea lucrului la locul de depozitare, introducerea in priza, scoaterea si reintroducerea in priza ori de cate ori cablul e prea scurt, consum mare de curent, disconfortul la aspirarea scarilor sau la inaltime, riscul de producerii unor accidente, nevoia de a avea cate un aspirator pentru fiecare etaj in cazul in care casa are mai multe niveluri.

Solutia este la indemana oricui, pentru ca oricine poate sa-si permita o data in viata cand construieste o casa sa o echipeze cu o instalatie centrala de aspirat praf. Pentru doritori publicam alaturat un ghid de instalare pentru tubulatura necesara.

Documente atasate:
    

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
MAXXXCOMFORT