Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Gama VENTS M1

Gama VENTS M1

Ventilatoare axiale pentru evacuare cu capacitate de aer de pana la 345 m3/h. Compatibile cu tubulaturi de aer de 100, 125 sau150 mm.

 

Manual:

- Ventilatorul este controlat de un intrerupator de lumina, care nu este inclus in pachet.

- Ventilatorul este controlat de comutatorul cu fir V. Nu se aplica in cazul montarii pe tavan.

- Controlul vitezei se poate realiza printr-un controler de viteza. Mai multe ventilatoare se pot conecta la acelasi ventilator. Controlerele de viteza nu se pot conecta la ventilatoarele cu optiunile T, TH, TP, VT, VTH.

 

Automat:

- Cu ajutorul dispozitivului BU-1-60, care trebuie achizitionat separat.

- Cu timerul T (timerul incorporat permite functionarea ventilatorului intre 2 si 30 de minute dupa ce ventilatorul este oprit).

- Cu senzorul de umiditate si timer TH (daca nivelul de umiditate din incapere depaseste pragul senzorului de 60-90% ventilatorul se porneste automat si functioneaza pana cand nivelul umiditatii scade la nivelul standard, apoi ventilatorul continua sa functioneze conform setarii timerului, apoi se opreste).

- Cu ajutorul senzorului de prezenta si timerului TP (in cazul in care se detecteaza prezenta ventilatorul se porneste automat si functioneaza in intervalul de timp de la 2 la 30 de minute. Zona de detectare a prezentei este de pana la 4 m si unghiul maxim de detectie este 100°).

 

Indicatii de montaj

- Ventilatorul este montat direct in coloana de ventilatie.

- Se recomanda utilizarea unei tubulaturi flexibile in cazul in care coloana de ventilatie este indepartata. Tubulatura de aer este conectata la flansa de evacuare a ventilatorului cu un colier.

- Fixat pe perete cu suruburi pentru tabla.

 

 

Obiectul este ascuns