Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Furnizorul KADRA Came participă la Security Expo, 28-29 noiembrie, Londra

Sfârșitul de an vine cu noutăți de la furnizorul nostru, CAME, care va participa la Security Expo, în perioada 28-29 Noiembrie 2018, care se desfășoară la Olympia Centre, în Londra.
Furnizorul KADRA Came participă la Security Expo, 28-29 noiembrie, Londra

Suntem onorați să vă anunțăm că, în perioada 28-29 Noiembrie, furnizorul nostru CAME va participa la Security Expo, care se desfășoară la Olympia Centre, în Londra.

Vă invităm să vizitați Standul Came, din cadrul Expoziției, pentru a descoperi cele mai inovative soluții de management pentru intrări rezidențiale și industriale, parcări și control acces, precum și pentru zonele urbane, gândite să susțină dezvoltarea mobilității urbane cu scopul obținerii de către orașe a calificativului de "smart city".

Totodată, vizitând Standul Came, veți afla noutățile celui mai mare producător la nivel internațional și veți lua contact direct cu tehnologia avansată care stă la baza soluțiilor de automatizare de porți produse de către Came, lider mondial, prezent în aproape 200 de țări și cu aproximativ 500 de filiale și parteneri de distribuție globali.

Prin parteneriatul cu Came, avem garanția că vă oferim întotdeauna soluții de automatizare pentru căile de acces complexe și fiabile, care ne fac viața mai ușoară, indiferent că este vorba de sisteme pentru acasă, la birou, în centrele comerciale, publice sau pentru clădiri speciale, care necesită soluții unice, customizate.

Pentru mai multe informații despre Expoziție, vă invităm să accesați site-ul nostru.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA