Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Forbo Flooring Systems lanseaza Flotex

Forbo Flooring Systems lanseaza Flotex
forbo flotex
  Flotex nu este o pardoseala PVC
dar este la fel de rezistenta si durabila,
si la fel de usor de curatat.
  Flotex nu este o mocheta clasica
dar arata la fel de bine
si este la de fel de calda si confortabila.
 
  linie  
  Performanta pe viata
Flotex este realizata dintr-o baza solida de vinil, cu o suprafata densa din fibre de nailon de 6.6, ferm ancorate, formand o pardoseala extrem de stabila dimensional. Flotex este foarte rezistenta si are aspectul catifelat al unui material textil, fiind in acelasi timp la fel de usor de curatat ca un linoleum.


Excelente calitati de izolare fonica
Suprafata densa formata din fibrele de nailon (peste 70 de milioane pe metru patrat) creaza o bariera acustica ideala atat pentru zgomotele curente cat si pentru zgomotul de impact (de pana la 20 dB), contribuind la pastrarea intimitatii si a unei ambiante placute in interiorul incaperilor.


O pardoseala pentru un mediu sanatos
Atat baza din vinil cat si suprafata formata din firele de nailon sunt protejate cu tratamentul anti-microbian Sanitized®. Prin urmare, Flotex asigura pe termen lung o excelenta protectie impotriva bacteriilor si a mucegaiului, fiind astfel pardoseala ideala pentru aplicatii in mediul sanitar.


O pardoseala potrivita pentru orice aplicatie
Flotex poate fi folosita impreuna cu orice alt tip de pardoseala, pentru a crea combinatii originale de culori, texturi si materiale. In plus, datorita deosebitelor sale calitati de rezistenta, durabilitate, lavabilitate si igiena, Flotex este o pardoseala ideala pentru orice fel de aplicatie, de la locuinte pana la educatie, sanatate, birouri, camine de batrani, retail si hoteluri.


Libertate de creatie
Pardoseala revolutionara Flotex este disponibila intr-o gama larga de culori, designuri si modele, cu un numar impresionant de tonuri si varietati de nuante unice, oferind arhitectilor inegalabile optiuni de creatie. FLOTEX intruneste toate exigentele proiectantilor si ale celor interesati de solutii moderne pentru pardoseli de design cu excelente performante de rezistenta si durabilitate.

 
forbo flotex
  Colectia Flotex contine doua game de modele: Flotex Classic si gama imprimata digital Flotex HD. Modelele Flotex Classic sunt caracterizate prin nuante de culoare subtile si desene calme si relaxante. Flotex HD este o colectie unica “high definition”, imprimata digital, care creaza texturi superioare cu aspect 3D. Datorita tehnologiei de productie, Flotex HD face posibila reproducerea unui model la scara mare, in culori vii.  
  Flotex este disponibil in Romania in peste 21 de modele, dintre care 13 se livreaza direct din stoc. Pentru mai multe informatii, contactati Forbo Flooring System - Sandra Stoian, telefon: 0728 929 652, email: sandra.stoian@forbo.com, web: www.forbo-flooring.com.  
         
  Forbo Flooring Systems, lider de piata responsabil!
Forbo Flooring Systems este lider mondial pe piata de pardoseli din vinil si linoleum, pentru cea din urma avand o cota de piata de peste 60%. Aditional la productia de pardoseli, Forbo dezvolta, produce si promoveaza o gama completa de accesorii.
Toate produsele Forbo se completeaza pentru obtinerea unui nivel inalt de functionalitate si durabilitate. Forbo Flooring Systems se dedica productiei responsabile din punct de vedere ecologic si serviciului prompt pana la cel mai indepartat client. Forbo Flooring Systems face parte din Grupul Forbo si detine 14 unitati de productie si birouri in 32 de tari.
 
         

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România