Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Final Distribution: crestere de peste 200% la vanzarile sistemului pluvial NOVATIK in T3 2011

Final Distribution: crestere de peste 200% la vanzarile sistemului pluvial NOVATIK in T3 2011
  • Până la finalul anului, compania estimează vânzări de peste 700.000 de euro pe segmentul de jgheaburi şi burlane Novatik

 

Novatik-sistem jgheaburi si burlane - 300x400Final Distribution, producătorul sistemului de colectare a apelor pluviale NOVATIK şi importatorul exclusiv al brandurilor Gerard, Delta şi Keylite în România, a înregistrat în trimestrul III 2011 o creştere de peste 200% a vânzărilor pentru produsele din gama NOVATIK, raportat la valoarea înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut, când compania era distribuitor al unui alt sistem de jgheaburi şi burlane.


„Decizia de a investi în propria linie de producţie de jgheaburi şi burlane  s-a dovedit a fi extrem de oportună, fapt ce s-a reflectat în vânzările înregistrate până acum pentru brandul Novatik. Prin completarea portofoliului nostru de produse cu  brandul Novatik oferim posibilitatea clienţilor de a-şi achiziţiona toate materialele necesare pentru construcţia unui acoperiş premium de la un singur furnizor, asigurând un sistem integrat in cadrul căruia produsele sunt complementare, iar clientul  economiseşte resurse de timp si financiare. Această creştere înregistrată de brandul Novatik se datorează  în primul rand raportului calitate-preţ, a flexibilităţii asigurate prin producţia proprie şi a serviciilor eficiente.” a declarat Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

 

De la lansarea brandului în luna februarie 2011, produsele Novatik au înregistrat o evoluţie bună a vânzărilor,  înregistrând creşteri constante. Astfel, in ultimele luni compania a inregistrat din vanzarea brandului Novatik  cifre de afaceri de peste 100.000 de euro lunar.

 

Noutatea sistemului de jgheaburi şi burlane produs la Băicoi, Prahova şi înregistrat la OSIM începând cu luna mai a acestui an, constă într-un design eficient al jgheabului, a cărui margine este întoarsă către interior, asigurând colectarea unui volum mai mare de apă pe metru liniar de jgheab. Această margine nu permite apei să se reverse necontrolat peste margine ca în cazul jgheabului clasic, protejând faţada casei chiar şi în cazul ploilor torenţiale.

 

Novatik asigură un sistem complet de drenaj prin patru categorii de produse adresate atât clientilor finali cât şi distribuitorilor: Novatik Ronda (model semicircular) şi Novatik Quadra (model rectangular), respectiv Novatik Prima (materie primă) şi Novatik Plus (echipamente şi scule).

 

Pentru 2011 compania estimează o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 15% faţă de 2010 şi vânzări de peste 700.000 de euro pe segmentul de producţie al jgheaburilor şi burlanelor Novatik.

 

Final Distribution deţine aproximativ 65% din piaţa ţiglei metalice cu acoperire de piatră naturală, prin ţigla GERARD care are în prezent cea mai mare pondere din cifra de afaceri a companiei, urmată de  membranele de protecţie pentru acoperiş şi fundaţii Delta cu o pondere de peste 21%. 

________________________________________________________________________

 

Despre Final Distribution:

FINAL DISTRIBUTION este furnizorul unui sistem complet pentru acoperiş prin importul ţiglei metalice cu acoperire de piatră naturală GERARD, membranelor de protecţie pentru acoperis şi fundaţii DELTA, ferestrelor de mansardă KEYLITE şi producţiei sistemului pluvial NOVATIK.

 

Final Distribution este reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD – ţigla metalică cu acoperire de piatră naturală. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producătoare AHI Roofing din Noua Zeelandă, Final Distribution a ajuns să deţină prin vânzările produsului GERARD cea mai mare cotă din piaţa ţiglei metalice cu acoperire de piatră din România.

 

Din 2011 Final Distribution a intrat pe producţia de jgheaburi şi burlane, în urma unei investitii de 500.000 euro într-o unitate de productie în Băicoi, Prahova. Sistemul pluvial produs la Băicoi este comercializat sub brandul Novatik.

 

Mai multe informaţii pe www.finaldistribution.ro; www.novatik.ro

 

Blog: www.DespreAcoperisuri.ro

 

Follow Final Distribution on Facebook.

 

Pentru mai multe informaţii:

 

Alina Mircescu, alina.mircescu@finaldistribution.ro; 0722 390 727

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
NOVATIK
Lucru în România