Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Fanii Doka pot cumpăra online promoționalele lor preferate

Începând cu luna noiembrie 2020, fanii Doka pot achiziționa cu doar câteva clicuri promoționalele lor preferate direct de pe Doka Online Shop. Promoționalele Doka sunt special gândite pentru constructori, sunt practice, de bună calitate și au un design inovativ.
Fanii Doka pot cumpăra online promoționalele lor preferate

Acum pe Doka Online Shop, în secțiunea Promoționale, găsiți produse specifice sectorului construcțiilor, de exemplu: metre pliabile, creioane de tâmplărie, rulete de 8 metri cu cauciuc în zonele de prindere, mănuși de protecție și centură de dulgher cu buzunare detașabile și suport metalic pentru ciocan - design gândit chiar de fondatorul Doka, Stefan Umdasch.

 

De asemenea, veți găsi și alte produse utile, dar în același timp interesante ca design, precum unealtă multifuncțională Doka (proiectată tot de Stefan Umdasch), breloc sub formă de cască de protecție Doka sau stick-uri USB cu design special sub formă de grindă Doka H20. Mai sunt disponibile pixuri Doka, căni din porțelan cu fund din silicon detașabil sau lego proiectat de Doka!

 

Pe website au fost adăugate numeroase opțiuni de îmbrăcăminte și accesorii: rucsac cu multe compartimente, șapcă de baseball, căciulă împletită, hanorac și jachetă Premium, eșarfă multifuncțională sau chiar și ceas elegant analogic/digital cu carcasă spate din oțel, rezistent la apă.

 

Opțiunile de promoționale sunt diverse și pretabile pentru bărbați, femei și copii interesați de domeniul construcțiilor. Aceste produse se pot comandă pe magazinul nostru online, la fel ca orice alte componente de cofraj,  la orice oră din zi, 7 zile pe săptămână, având garanția calității ridicate a produselor Doka.

 

Aceste produse sunt inedite și pretabile pentru cadouri de Crăciun. Grăbiți-vă să comandați promoționale Doka la prețuri avantajoase pe magazinul nostru online. Stocurile sunt limitate.Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DOKA ROMANIA