Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

FAKRO se implică în campania de ajutor pentru Beirut

Ziua de 4 august a adus in capitala libaneza Beirut, o explozie uriasa care a inmarmurit intreaga lume, traumatizand si distrugand sute de familii si lasand peste 300.000 de oameni fara adapost.
FAKRO se implică în campania de ajutor pentru Beirut
Pagubele produse de aceasta explozie sunt uriase, tocmai din acest motiv locuitorii orasului au nevoie imediata de suport material si uman. FAKRO reactioneaza ferm in fata acestui eveniment prin solidaritate si compasiune, implicandu-se in campania de ajutor pentru Beirut.

Alaturi de un grup de cateva zeci de salvatori polonezi care au zburat la Beirut impreuna cu caini si echipament medical, Grupul FAKRO a trimis ferestre de mansarda pentru a contribui la reconstruirea acoperisurilor distruse de explozie.

„Ferestrele noastre vor fi livrate celor nevoiasi de catre distribuitorul nostru care opereaza pe piata locala. Aceasta este contributia noastra la reconstruirea orasului distrus, si mai presus de toate un gest de solidaritate cu toti cei afectati de tragedie”, a comentat Tomasz Januszewski - initiatorul si organizatorul acestei actiuni, responsabilul FAKRO pentru pietele din Orientul Mijlociu.

Impreuna suntem mai puternici!
FAKRO se implică în campania de ajutor pentru Beirut

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA