Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Extravaganta vizuala la Hotelul B4 din Milano

Extravaganta vizuala la Hotelul B4 din Milano

Anul trecut, Simone Micheli a primit o Mentiune de Onoare in cadrul International Best of Year Awards in categoria “Foreign Hospitability” pentru realizarea designului interior la Hotelul B4 din Milano. Imobilul aflat in proprietatea Grupului Boscolo se afla in apropiere de centrul comercial Rho-Fiera si Fiera Miano City, care va gazdui Expozitia din 2015. Noul hotel “trebuia sa corecteze, sa demonteze si sa revitalizeze complet criteriile care stateau la baza definirii categoriilor, a strategiilor de promovare si comunicare”.

 

Clientul caracterizeaza produsul finit drept “un hibrid, plin de influente si senzatii, un loc al fantasticului, culturii, naturii si spiritului metropolitan, (…) dictand un standard pentru urmatoarele hoteluri ce se vor construi. Are o estetica exterioara deosebita si impozanta, datorita lucrarilor detaliate ale arhitectului Giancarlo Marzorati, in timp ce interioarele sunt emblematice si foarte functionale, datorita interventiei inspirate a arhitectului Simone Micheli”.

 

In demersul sau, arhitectul a pornit de la conceptul potrivit caruia un hotel trebuie sa fie intruchiparea unui spatiu liber, fara constrangeri, a unui loc care poate uneori sa fie preferat in detrimentul propriei case. Hotelul B4 trebuia sa asigure cerintele de baza ale modelului actual de turist si avand in vedere ca fiecare oaspete are o istorie si niste obiceiuri specifice, primul pas era recunoasterea diferitelor asteptari pe care un client le poate avea de la hotelul modern. Avand in vedere pozitia ocupata intr-un cartier aflat in plina dezvoltare, acest hotel reprezinta exemplul confort cel mai la indemana pentru turistii care vin in zona.

 

Cladirea este alcatuita din trei niveluri subterane de parcaje si spatii destinate receptiei, o platforma circulara la trei etaje deasupra strazii si un volum vertical cu 16 niveluri. La nivelul parterului, foaierul, zona de relaxare si spatiile de socializare asigura spatiul comun necesar celor doua niveluri destinate zonelor de conferinta, fiind animate cu ajutorul unor forme interesante, al culorilor stridente si al luminilor. In momentul in care se intra in hotel ai senzatia ca te rupi de lumea exterioara, de stresul si agitatia specifica orasului, acesta oferind un spatiu interior desprins parca dintr-o alta poveste. Sculpturi care reproduc diverse plante ascund elementele structurale si echipamentele. Coloanele, birourile receptiilor, barul, mesele au fost create dintr-un material lucios, turnat in forme organice, fluide, menite sa ii indeparteze pe turisti  de stereotipurile geometrice cu care erau obisnuiti. Nu doar efectul vizual a fost studiat, dar s-a mers in detaliu pana la alegerea melodiilor, a jocului de lumini si a parfumurilor pentru interior astfel incat fiecare turist primeste un raspuns diferit in momentul in care ajunge sa interactioneze cu interiorul hotelului.

 

La al treilea etaj a fost amenajat centrul spa, in timp ce etajul urmator foloseste terasa circulara ca spatiu exterior amenajat in gradina. Interioarele au fost gandite ca obiecte de arhitectura in cadrul altei arhitecturi, cu o colectie de obiecte atent concepute pentru a genera un limaj inovator, high-tech, dar care este in acelasi timp usor de folosit, economic si durabil in privinta impactului asupra mediului inconjurator.

 

Hotelul B4 nu a fost conceput sa fie doar un hotel destinat oamenilor de afaceri si nici un hotel care se remarca doar prin design. “Acesta a fost gandit ca o manifestare a uniunii posibile dintre arhitectura, stimularea simturilor si excelenta, un amestec intre mobilierul functional in plastic si forme fluide si experienta personala a fiecarui client care simte spatiul inconjurat de o energie puternica, mesager al reinnoirii si regenerarii.”

 

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://www.contemporist.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm
Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm

Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm

Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2 cm | Code: TVT-2945

 

Travertin | Travertin Pardoseala | Montaj Travertin | Travertin Placare Exterior

 

Domenii de Utilizare:

Travertin Classic Cross Cut se recomanda pentru placarile orizontale si verticale, interior si exterior. Prin prisma aspectului sau relaxant, travertin classic cross cut imprima o senzatie de calm proiectului de amenajare si se recomanda pentru placare gard, placare soclu, placare fatada.

 

Avantaje:

  • utilizare ca travertin Pardoseala in proiectele de amenajare interior si exterior
  • placare la exterior pe terase, intrari, socluri si garduri

Caracteristici:

Travertinul este o roca sedimentara formata in urma unor procese de erodare, depunere, compactare si cimentare a unor mici particule si fosile de plante si animale. Travertinul este o roca calcaroasa, sensibila la actiunea acizilor, cu rezistenta medie la solicitari mecanice si la abraziune. Caracteristici principale:

  • densitate: 2 440 kg/m³
  • absorbtie apa: 2.6 %
  • rezistenta la incovoiere: 13 MPa
  • rezistenta la abraziune: medie
  • duritatea (scala Mohs): 3-4

Tipuri Constructive:

Travertinul Classic Cross Cut se livreaza ca French Pattern Set (placi de dimensiuni diferite), grosime 1.2 cm, finisaj periat si daltuit.

 

Montaj Travertin Pardoseala:

Pentru montajul de travertin Pardoseala se recomanda tehnologia “prin pieptanare”. Aceasta presupune aplicarea adezivului cu ajutorul unei gletiere pe ambele suprafete (substrat + spate placa). Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment (ex: Weber Marmo Plus), iar montajul se poate face cu sau fara rosturi.

 

Intretinere:

Operatiunile de intretinere includ cei 3 pasi esentiali: curatare, impermeabilizare si intretinere. Se recomanda utilizarea detergentilor alcalini (LTP Grimex, LTP Power Stripper) urmata de aplicarea impermeabilizantilor LTP Colour Intensifier, LTP Mattstone, LTP Grout&Tile Protector sau LTP Mattstone h1O pe suprafetele curatate anterior.  Pentru intretinere, folositi LTP Stonewash si LTP Waxwash.

 

PIATRAONLINE ofera Travertin Pardoseala de cea mai buna calitate, cu preturi competitive.

Cumpara Acum Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2 cm la cel mai bun pret de la PIATRAONLINE Beneficiezi de Livrare Rapida in tara

 


Specificatii:
FinisajPeriat, Periat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP30
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.7430
Suprafata per cutie (mp)0.74 mp
Info suplimentareMontaj: Va punem la dispozitie echipele noastre de montaj profesional, indiferent de dimensiunile sau marimea proiectului pe raza Bucuresti-Ilfov, iar pentru proiecte in provincie va rugam sa ne contactati pentru verificare disponibilitatii. Montajul se poate realiza cu sau fara rosturi in functie de dorinta dvs. Placaje de marmura perfect calibrate
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:French Pattern
Greutate U.M:30
TaieturaCross Cut
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Versatil
USP2Durabil
USP3Nuante calde
Observatii specifice/beneficii Setul contine: 1 bucata - 61 x 40.6 cm, 2 bucati - 40.6 x 40.6 cm, 1 bucata - 40.6 x 20.3 cm, 2 bucati - 20.3 x 20.3 cm
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1144
Greutate unitate ambalare (kg):22 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePlacaj
EAN5949087948650
Dimensiuni pt titlu1.2 cm
Unitate de masura de livrareSet
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM Antichizat, 10 x 10 x 1.2 cm
Travertin Latte PREMIUM Antichizat, 10 x 10 x 1.2 cm

Travertin Latte PREMIUM Antichizat, 10 x 10 x 1.2 cm

Aspectul unic si atmosfera moderna a locuintelor, sunt redate perfect prin utilizarea in amenajarile interioare sau exterioare a travertinului Latte cu finisaj antichizat. Placile de 10 x 10 cm, cu o grosime de 1 cm, sunt foarte usor de montat. In acelasi timp, dimensiunile mici ale placilor confera spatiului o nota in plus de intimitate. Se poate folosi la placarea peretilor din bai, holuri, livinguri, bucatarii, piscine, camere de trecere, cluburi, birouri etc.

La exterior, travertinul Latte antichizat (10 x 10 cm) se poate utiliza la pavarea fatadelor de cladiri, soclurilor sau gardurilor, precum si la realizarea chenarelor decorative de usi sau ferestre etc. Daca doresti o pardoseala la exterior, pe o terasa de exemplu, poti folosi aceste dale de travertin Latte, avand grija insa ca terasa (sau balconul) sa fie acoperita, adica sa nu fie expusa intemperiilor.

La dimensiuni de 10x10cm placile de travertin Latte cu finisaj antichizat, devine indispensabil in proiectele de personalizare a incaperilor care pana acum nu au fost puse in valoare. Un design indraznet si un montaj profesionist ar trebui sa te ajute in acest sens. Poti folosi cu succes aceste placi pentru placaje in bai si bucatarii, in livinguri, camere de trecere si pe holuri. Daca doresti un spatiu remarcabil, dar care sa nu denote vreun efort in acest sens, ai ales materialul potrivit. Il poti folosi la exterior vertical fara probleme, iar pentru orizontal suprafata trebuie sa fie acoperita.

Beneficii:

  • Versatilitate cum nu ai mai vazut;
  • Montaj usor de realizat;
  • Destinat amenajarilor interioare si exterioare.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

  • Acesta este la fel de important ca alegerea pietrei
  • Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie curatate;
  • Pentru montaj, recomandam adezivul alb flexibil Weber Marmo Plus,
  • Chitul de rosturi Weber Color Perfect se aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala (30 de nuante din care poti alege);
  • Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum se intretine piatra?

  • Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se foloseste LTP Grimex;
  • Impermeabilizarea se va face cu LTP Mattstone, un produs puternic ce nu modifica aspectul pietrei naturale;
  • Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam Colour Intensifier;
  • Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, este recomandat LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei;
  • Daca te confrunti cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.

Travertinul este unul dintre cele mai frumoase pietre naturale, insa ca tu sa te poti bucura cat mai mult timp posibil de el, trebuie sa te asiguri ca ii oferi toate ingrijirile necesare. Comanda travertin Latte cu finisaj antichizat si amenajeaza-ti locuinta de poveste. 
 


Specificatii:
FinisajAntichizat, Antichizat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP32
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.25
Suprafata per cutie (mp)0.25 mp
Info suplimentareProdus exceptional si versatil, poate fi folosit atat la o placare de gard exterioara pana la o placare interioara de baie, bucatarie, hol, etc. In acelasi timp un produs deosebit de rezistent la inghet-dezghet vertical.
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:10 x 10 cm
Greutate U.M:32
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Antiderapant
USP2Montaj usor si rapid
USP3Culoare unica si eleganta
Grosime 1 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1425
Greutate unitate ambalare (kg):13 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePlacaj
EAN5949087948735
Dimensiuni pt titlu10 x 10 x 1.2 cm
Unitate de masura de livrareCutie
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM  Mat, 30.5 x 30.5 x 1.2 cm
Travertin Latte PREMIUM Mat, 30.5 x 30.5 x 1.2 cm

Travertin Latte PREMIUM Mat, 30.5 x 30.5 x 1.2 cm

Travertinul este o roca sedimentara formata din depozite de minerale si alte materiale. Este un material compact, poros, iar aceasta poroziate sau gaurile din structura pietrei reprezinta de fapt definitia frumusetii travertinului. In domeniul amenajarilor de interior si exterior, travertinul este alegerea naturala fiind cel mai utilizat material. Culorile si estetica travertinului sunt unice in lume, iar frumusetea lui nu poate egalata.

Travertinul Latte Mat este un produs exclusiv PIATRAONLINE, provenind dintr-o selectie premium – cele mai spectaculoase cariere, insa este cu siguranta un material care te va inspira in proiectele tale. Travertinul Latte Mat este un produs de calitate care a devenit in timp prima alegere a clientului in materie de piatra naturala. Aceasta calitate este definita de culoarea unica in lume – jocul de crem cuminte si un maro puternic, de taieturile precise si textura spectaculoasa care poarta spiritul naturii in fiecare casa.

Travertinul Latte mat este materialul ideal pentru baie, bucatarii, sub forma de placari sau blaturi, terasa acoperita, fatada sau soclul casei, living, cafenele sau spatii de birouri. Datorita suprafetei mate, acest material poate fi folosit cu usurinta in spatiile umede, precum baie, sauna sau piscina, oferind aderenta si siguranta. De asemenea, datorita rezistentei si duritatii sale, travertinul Latte poate fi montat si atunci cand exista incalzire in pardoseala. Travertinul Latte Mat este materialul de care casa ta are nevoie pentru a deveni „acasa”.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Este la fel de important ca alegerea pietrei

Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie spalate si uscate

Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior; poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala

Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala, avand o paleta de 30 de nuante din care puteti alege.

 

Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist

 

Cum se intretine piatra?

Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii ( aprox. 1L = 40-50 mp )

Suprafata se va impermeabiliza  LTP Mattstone, o solutie care se poate utiliza atat in interior, cat si la exterior. Acest procedeu necesar protejeaza piatra zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra.

Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam impermeabilizantul LTP Color Intensifier

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei (1L = 700 mp)

Daca va confruntati cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover (1L = 30-40 mp)

 

Travertinul este unul dintre cele mai spectaculoase materiale folosite in amenajarile de interior sau exterior. Daca nu te-am convins de frumusetea lui, comanda online o mostra, si daca vrei sa vezi intreaga noastra expozitie de piatra naturala, te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, Nr.137A, Bucuresti!

 


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP29.03
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0930
Suprafata per bucata(mp)0.093 mp
Info suplimentareIti punem la dispozitie echipele noastre de montaj profesional, indiferent de dimensiunile sau marimea proiectului pe raza Bucuresti-Ilfov, iar pentru proiecte in provincie te rugam sa ne contactati pentru verificare disponibilitatii.
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:30.5 x 30.5 cm
Greutate U.M:29.03
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Rezistenta crescuta la trafic
USP2Culoare unica
USP3Antiderapant
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1312
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePlacaj
EAN5949087948742
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu30.5 x 30.5 x 1.2 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM Mat, 61 x 30.5 x 1.2 cm
Travertin Latte PREMIUM Mat, 61 x 30.5 x 1.2 cm

Travertin Latte PREMIUM Mat, 61 x 30.5 x 1.2 cm

Domenii de Utilizare:

Travertin Latte se poate utiliza in cadrul proiectelor de amenajare interioara si exterioara,  pentru placarile orizontale si verticale. O piatra naturala cu aspect linistit, travertin classic cross cut imprima relaxare proiectului de amenajare si este perfect pentru placare gard, placare soclu, placare fatada.

 

Avantaje:

  • utilizare ca travertin pardoseala in proiecte de amenajare interior si exterior
  • placare la exterior pe terase, intrari, socluri si garduri

Caracteristici:

Travertinul este o roca sedimentara alcatuita in mare parte din calcar. Definita de porozitate, travertinul apare ca urmare a unor indelungate procese de erodare, depunere, compactare si cimentare a micilor particule, alaturi de fosile de plante si animale. Travertinul este sensibil la actiunea acizilor si prezinta rezistenta medie fata de solicitarile mecanice si abraziune.


Caracteristici principale:

  • densitate: 2 440 kg/m³
  • absorbtie apa: 2.6 %
  • rezistenta la incovoiere: 13 MPa
  • rezistenta la abraziune: medie
  • duritatea (scala Mohs): 3-4

Tipuri Constructive:

Travertinul Latte se livreaza cu dimensiunile 61 x 30.5 x 1.2 cm, finisaj mat.

 

Montaj Travertin Pardoseala:

Pentru montajul de travertin pardoseala se recomanda tehnologia “prin pieptanare”. Aceasta implica adeziv aplicat cu gletiera, atat pe substrat, cat si pe spatele placii. Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment (ex: Weber Marmo Plus), iar montajul se poate face cu sau fara rosturi.

 

Intretinere:

Operatiunile de intretinere includ cei 3 pasi esentiali: curatare, impermeabilizare si intretinere. Se recomanda utilizarea detergentilor alcalini (LTP Grimex, LTP Power Stripper) urmata de aplicarea impermeabilizantilor LTP Colour Intensifier, LTP Mattstone, LTP Grout&Tile Protector sau LTP Mattstone h1O pe suprafetele curatate anterior.  Pentru intretinere, folositi LTP Stonewash si LTP Waxwash.


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP31.7
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.1860
Suprafata per bucata(mp)0.186 mp
Info suplimentareVa punem la dispozitie echipele noastre de montaj profesional, indiferent de dimensiunile sau marimea proiectului pe raza Bucuresti-Ilfov, iar pentru proiecte in provincie va rugam sa ne contactati pentru verificare disponibilitatii.
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:61 x 30.5 cm
Greutate U.M:31.7
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Aspect mat
USP2Rezistent
USP3Usor de intretinut
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1449
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieTravertin
CategoriePlacaj
EAN5949087948759
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu61 x 30.5 x 1.2 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM Polisat, 61 x 30.5 x 1.2 cm
Travertin Latte PREMIUM Polisat, 61 x 30.5 x 1.2 cm

Travertin Latte PREMIUM Polisat, 61 x 30.5 x 1.2 cm

Selectia Latte este o gasiti exclusiv la PIATRAONLINE, aspectul polisat si cromatica uniforma a travertinului Latte, confera eleganta oricarui spatiu.
Fie ca este folosit la pardoseli, pereti, semineuri, ancadramente etc. sunt locurile in care poate fi amenajat acest produs. Il putem intalni in bai, bucatarii, livinguri, holuri, sali de asteptare, terase acoperite etc. 
Parte din constructiile rezidentiale sau publice, acest travertin poate fi utilizat fara a avea problema transferului termic: este un bun conducator de caldura, la exterior, travertinul Latte polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm poate constitui un element spectaculos de decor la placarea fatadelor de cladiri, la garduri, socluri, chenare decorative de ferestre sau usi etc.

Pentru o mai buna pastrare a produsului, recomandam ca suprafata sa fie chituita si impermeabilizata.
Poti folosi aceste placi pentru a evidentia unicitatea locuintei personale. Culoarea pamantie si stralucirea data acestor placi, vor crea in incaperi un aspect somptuos.
In cazul in care alegi aceste placi pentru bucatarii si bai, te vei putea bucura de un aspect curat si luminos, mai mult timp. 

Beneficiile produsului:
- Ideal pentru pavajele exterioare;
- Ideal pentru proiecte HORECA;
- Rezistenta marita la inghet/dezghet;
- Material usor de intretinut.

Ce trebuie sa stii despre montajul travertinului:
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Se recomanda Weber Set Marmo Plus pentru fixarea placilor;
Weber Color Comfort este un chit de rosturi care se aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala;
Weber Color Comfort poate fi gasit in 30 de nuante disponibile;
- Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim travertinul cu finisaj polisat?
- Travertinul este o piatra rezistenta, insa este foarte important sa ii asiguri o ingrijire ca la carte;
- Produsele recomandate pentru intretinerea pietrei naturale sunt din gama LTP;
- Pentru curatare inainte de montaj, se recomanda LTP Grimex;
- Impermeabilizarea suprafetei se realizeaza cu LTP MPG;
- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se foloseste LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Case placate cu piatra naturala - Principalele avantaje si dezavantaje ale unei case din piatra


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP31
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.1860
Suprafata per bucata(mp)0.186 mp
Info suplimentareVa punem la dispozitie echipele noastre de montaj profesional, indiferent de dimensiunile sau marimea proiectului pe raza Bucuresti-Ilfov, iar pentru proiecte in provincie va rugam sa ne contactati pentru verificare disponibilitatii.
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:61 x 30.5 cm
Greutate U.M:31
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Nuante calde
USP2Aspect elegant
USP3Usor de intretinut
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1420
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieTravertin
CategoriePlacaj
EAN5949087948766
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu61 x 30.5 x 1.2 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM Mat si Chituit, 60 x 30 x 2 cm
Travertin Latte PREMIUM Mat si Chituit, 60 x 30 x 2 cm

Travertin Latte PREMIUM Mat si Chituit, 60 x 30 x 2 cm

Placile de travertin Latte cu suprafata mata adauga un aer destins si sobru in spatiul in care alegi sa le montezi, grosimea de 2cm a acestor placi sunt potrivite pentru amenajarile durabile in care cuvantul definitoriu este atemporalitatea. Unde le poti folosi? Pentru placarea pardoseli exterioare/interioare si a peretilor din bai, bucatarii, livinguri sau holuri. Perfect pentru incalzirea in pardoseala. Daca vrei sa folosesti travertinul Latte pentru exterior, o poti face pe balcoane, terase, alei pietonale, socluri sau chiar pe garduri. 

SELECTIE PREMIUM! UNICA IN ROMANIA!
Acest tip de placa cu suprafata mata (antiderapanta) este cel mai bine pusa in valoare de lumina naturala, utilizata incepand cu amenajarile de interior: pardoseli sau placari verticale, in livinguri, holuri de trecere, birouri etc. Lungimea relativ mare (60 cm) a acestor placi de travertin Latte le prezinta si ca o foarte buna optiune pentru realizarea de blaturi in baie sau bucatarie, de glafuri sau de ancadraturi pentru usi si ferestre. Efectul de rafinament si luminozitate sporita creat de aceste placi de travertin se pastreaza si in cadrul amenajarilor exterioare: fatade de cladiri, chenare decorative de usi sau ferestre, socluri, garduri etc. In functie de spatiul de care dispui si de conceptul pe care il ai in plan, iti punem la dispozitie unul dintre cele mai versatile si elegante produse. Pentru a se pastra aspectul pentru timp indelungat, este indicata impermeabilizarea placii cu solutii profesionale, urmata de curatarea cu detergenti speciali (care nu vor costa cu nimic mai mult decat cei normali). 

Ce trebuie sa stii despre montaj:
- Montajul este usor de realizat, insa apeleaza la o echipa de profesionisti daca iti doresti rezultate care sa iti depaseasca asteptarile;
- Inainte de montaj, produsul trebuie curatat;
- Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;
- Suprafata trebuie sa fie dreapta, fara denivelari;
- Adezivul pe baza de ciment alb Weber Set Stone sau Weber Marmo Plus ofera o prindere excelenta.

Cum ingrijim travertinul Latte?
- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare folosind LTP Grimex;
- Suprafata se impermeabilizeaza cu Mattstone;
- Acest procedeu nu permite absorbtia apei si ofera o protectie maxima impotriva petelor;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se foloseste Waxwash de la LTP care pastreaza impermeabilitatea pietrei.


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP52
Adeziv RecomandatWeber Marmo.Plus / Weber Set.Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1.08
Transport Va stam la dispozitie cu transport la locatie oriunde in tara in maxim 24h de la confirmarea platii. Va rugam sa ne contactati inainte de a veni sa ridicati marfa, pentru a va asigura de disponibilitatea acesteia sau pentru a aranja livrarea acesteia la adresa dumneavoastra.
Dimensiune:60 x 30 cm
Greutate U.M:52
Termen de livrare (saptamani)-
Grosime 2 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Color Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L=40-50mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Striper (1L=30-40mp)
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L=700mp)
Produs de curatare pete LTP Power Striper (1L=30-40mp)
Consum adeziv1sac = 3.5mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
Dimensiuni pt titlu60 x 30 x 2 cm
Unitate de masura de livrareLada
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM Polisat, 60 x 30 x 2 cm
Travertin Latte PREMIUM Polisat, 60 x 30 x 2 cm

Travertin Latte PREMIUM Polisat, 60 x 30 x 2 cm

Travertin Latte se poate utiliza in cadrul proiectelor de amenajare interioara si exterioara,  pentru placarile orizontale si verticale.
O piatra naturala cu aspect linistit, travertin classic cross cut imprima relaxare proiectului de amenajare si este perfect pentru placare gard, placare soclu, placare fatada.


Avantaje:

utilizare ca travertin pardoseala in proiecte de amenajare interior si exterior

placare la exterior pe terase, intrari, socluri si garduri


Travertinul este o roca sedimentara alcatuita in mare parte din calcar. Definita de porozitate, travertinul apare ca urmare a unor indelungate procese de erodare, depunere, compactare si cimentare a micilor particule, alaturi de fosile de plante si animale. Travertinul este sensibil la actiunea acizilor si prezinta rezistenta medie fata de solicitarile mecanice si abraziune.


Caracteristici principale:

densitate: 2 440 kg/m³

absorbtie apa: 2.6 %

rezistenta la incovoiere: 13 MPa

rezistenta la abraziune: medie

duritatea (scala Mohs): 3-4

 

Montaj travertin pardoseala, pentru montajul de travertin pardoseala se recomanda tehnologia “prin pieptanare”. Aceasta implica adeziv aplicat cu gletiera, atat pe substrat, cat si pe spatele placii. Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment (ex: Weber Marmo Plus), iar montajul se poate face cu sau fara rosturi.

 

Intretinere: 
Operatiunile de intretinere includ cei 3 pasi esentiali: curatare, impermeabilizare si intretinere.
Se recomanda utilizarea detergentilor alcalini (LTP Grimex, LTP Power Stripper) urmata de aplicarea impermeabilizantilor LTP Colour Intensifier, LTP Mattstone, LTP Grout&Tile Protector sau LTP Mattstone h1O pe suprafetele curatate anterior.  Pentru intretinere, folositi LTP Stonewash si LTP Waxwash.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP51.67
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.18
Suprafata per bucata(mp)0.18 mp
Info suplimentareIti punem la dispozitie echipele noastre de montaj profesional, indiferent de dimensiunile sau marimea proiectului pe raza Bucuresti-Ilfov, iar pentru proiecte in provincie te rugam sa ne contactezi pentru verificare disponibilitatii.
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:60 x 30 cm
Greutate U.M:51.67
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare constanta
USP2Rezistenta la trafic intens
USP3Usor de intretinut
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):967
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePlacaj
EAN5949087948810
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu60 x 30 x 1.2 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM Periat, 61 x 30.5 x 1.2 cm
Travertin Latte PREMIUM Periat, 61 x 30.5 x 1.2 cm

Travertin Latte PREMIUM Periat, 61 x 30.5 x 1.2 cm

Travertinul Latte cu finisaj periat atrage atentia mai intai prin aspectul lui unic, fin, asemanator cu o marmura calitativa. Cu sau fara rosturi, in functie de designul dorit, acest travertin este utilizat in amenajarile interioare ca placari de bucatarii, bai, livinguri, camere de trecere, anticamere si holuri. 

Te poti folosi de eleganta si prestanta travertinului Latte periat, chiar si in amenajarile exterioare: placari de garduri, fatade, socluri, la construirea de ancadramente pentru usi sau ferestre etc. Dimensiunea placilor de 30.5 x 61 cm scurteaza foarte mult timpul de montaj, fapt care se va simti cu precadere in cazul folosirii acestui produs la acoperirea unor suprafete mari.

Culorile pamantului ce transforma sansa in realitate, prin placile din familia Latte, pozitionate in capatul gamei coloristice si rezistentei travertinului. Indiferent ca alegi sa folosesti Travertinul Latte cu finisaj periat, pentru placarea holurilor, livingurilor, bucatariei sau spatiilor exterioare (terase sau balcoane acoperite), efectul este unul garantat. 

Spatiul va dobandi unicitate si va intruchipa cu eleganta conceptul rustic ales. Poti folosi cu succes aceste placi in bai si bucatarii in livinguri, camere de trecere, anticamere si pe holuri. Daca doresti sa creezi un spatiu remarcabil, dar care sa nu denote vreun efort in acest sens, ai ales materialul potrivit.

Beneficiile travertinului:
- Frumusete deosebita si design aparte;
- Finisaj antiderapant cu nuante calde;
- Dimensiuni modulare, usor de intretinut si montat.

Ce trebuie sa stii despre montajul travertinului:
- Este la fel de important ca alegerea pietrei naturale;
- Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie spalate si uscate;
- Pentru fixarea placilor, se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza la exterior;
- Poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala;
- Chitul de rosturi Color Comfort de la Weber se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala, avand o paleta de 30 de nuante din care poti alege;
- Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum se intretine travertinul?
- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;
- Suprafata se va impermeabiliza LTP Mattstone, o solutie care se poate utiliza atat in interior, cat si la exterior. Acest procedeu necesar protejeaza piatra zi de zi de picaturile de apa, de praf si de petele dificile;
- Daca vrei sa intensifici culoarea si sa scoti in evidenta frumusetea pietrei naturale, iti recomandam impermeabilizantul Color Intensifier;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile, se foloseste Power Stripper, iar pentru petele de rugina Grout Stain Remover.

Daca nu te-am convins de frumusetea travertinului, comanda online o mostra si daca vrei sa vezi intreaga noastra colectie de piatra naturala, te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani.

 


Specificatii:
FinisajPeriat, Periat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP33
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.1860
Suprafata per bucata(mp)0.186 mp
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:61 x 30.5 cm
Greutate U.M:33
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Usor de montat
USP2Antiderapant
USP3Usor de intretinut
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1474
Greutate unitate ambalare (kg):1478
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieTravertin
CategoriePlacaj
EAN5949087948797
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu61 x 30.5 x 1.2 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM Polisat, 61 x 61 x 1.2 cm
Travertin Latte PREMIUM Polisat, 61 x 61 x 1.2 cm

Travertin Latte PREMIUM Polisat, 61 x 61 x 1.2 cm

O placa de travertin Latte, la dimensiuni generoase, poate fi utilizata in holuri, spatii de living, bucatarii sau bai, dar si in proiecte de exterior la placari verticale. Pentru proiecte cu personalitate, elegante si fine, acest tip de placa, de 61 x 61 cm, in finisaj chituit si polisat, evidentiaza textura naturala a travertinului Latte si ii confera stralucire. Este recomandata impermeabilizarea cu solutii profesionale, pentru a proteja placa de agresiuni si pentru a-i pastra aspectul intact pentru foarte mult timp.

Spatiile ample precum si cele mai putin deschise, vor beneficia de pe urma acestor dimensiuni generoase de 61 x 61 cm. Iar daca esti adeptul unui aspect ordonat si ingrijit, aceste placi lucioase te vor ajuta conferind un plus de stralucire si luminozitate spatiului amenajat.

Beneficiile produsului:
• Ideal pentru placari exterioare verticale;
• Rezistenta marita la inghet/dezghet;
• Material usor de intretinut.

Ce trebuie sa stii despre montajul acestui tip de travertin:
• Se recomanda Weber Set Marmo Plus pentru fixarea placilor;
• Weber Color Comfort este un chit de rosturi care se aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala;
• Weber Color Comfort poate fi gasit in 30 de nuante disponibile;
• Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?
• Produsele recomandate pentru intretinerea pietrei naturale sunt din gama LTP;
• Pentru curatare inainte de montaj, se recomanda LTP Grimex;
• Impermeabilizarea suprafetei se realizeaza cu LTP MPG;
• Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material;
• Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se foloseste LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

Daca nu te-am convins de frumusetea travertinului, comanda online o mostra si daca vrei sa vezi intreaga noastra colectie de piatra naturala, te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Care sunt cele mai bune materiale pe care le poti folosi pentru fatada casei
 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP31.44
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.3721
Suprafata per bucata(mp)0.3721 mp
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:61 x 61 cm
Greutate U.M:31.44
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare constanta
USP2Polisare perfecta
USP3Usor de intretinut
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):959
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg139
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePlacaj
EAN5949087948773
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu61 x 61 x 1.2 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Latte PREMIUM French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm
Travertin Latte PREMIUM French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm

Travertin Latte PREMIUM French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm

A revenit in actualitate dispunerea placarilor dupa modelul palatului Versailles - setul French Pattern ofera prin cele patru dimensiuni si forme ale dalelor, o mare libertate in a alege modelul placarii. Se poate intrebuinta in bai si bucatarii (spatii umede), livinguri, holuri, sali de asteptare etc. Daca vrei sa folosesti aceasta piatra naturala si la amenajari exterioare, ea poate fi utilizata la placarea fatadelor de cladiri, a gardurilor, soclurilor etc. Travertinul Latte French Pattern Set, periat si daltuit, se poate intrebuinta si la placarile de pardoseli exterioare (terase sau balcoane), dar trebuie avut in vedere ca aceste spatii trebuie sa fie acoperite.

Beneficiile travertinului Latte:
- Duritate si rezistenta pentru o viata;
- Ideal pentru placari interioare si exterioare;
- Montaj usor de realizat.

Placile pe care le-ati achizitionat sunt 100% piatra naturala. Se pot monta la interior sau la exterior, sunt rezistente la solicitari mecanice, cicluri climatice si la actiunea factorilor de mediu.

Montaj 
1. Asigurati necesarul de scule si accesorii de montaj (adezivi, solutii de tratare etc). Pentru mediul exterior si zonele umede se folosesc adezivi elastici si cu aderenta sporita ( clasa C2). In zonele cu umiditate scazuta se recomanda adezivi pe baza de ciment cu timp de alunecare redus (sub 0.5 mm) sau extins si aderenta standard (clasa C1). Culoarea adezivului se recomanda sa fie in concordanta cu culoarea placii. 
2. Efectuati activitati pregatitoare asupra substratului (turnare sapa, montaj hidroizolatie, tencuire, decopertare, aplicare amorsa etc) 
3. Pregatiti substratul, acesta trebuie sa fie curat, neted, uscat, fix si portant. 
4. Se face un montaj la rece (partial), se verifica finisajul si coloristica
5. Placile cu grad de absorbtie mai mare se recomanda sa fie umezite pe spate cu apa curata folosind un burete. 
6. Se imprastie adezivul pe placa, se poate aplica si pe stratul suport in functie de dimensiunea placii, folosind o gletiera cu dinti (tehnologia prin pieptanare). Nivelul de acoperire a placii este de minim 95% pentru placi mari si placari in zone umede si minim 60% pentru placi mici. 
7. Denivelarile care apar la placile mari se pot compensa prin adeziv. 
8. Se incepe placarea din centru, placa se aseaza direct pe suprafata si se apasa usor pentru fixare, miscand-o eventual inainte si inapoi. Se foloseste un ciocan de cauciuc pentru fixare. Se verifica planeitatea. Excesul de adeziv se indeparteaza cu un burete umed. Montajul se executa cu rosturi (recomandat in cazul placilor nerectificate) sau cu rost de dilatatie. Fixarea rostului se face cu cruciulite. 
Pentru montajul la cap de rand placile se debiteaza la dimensiunea dorita.

Post montaj 
Intretinerea dupa montaj se executa in urmtorii pasi:
1. Curatare - se executa folosind detergenti specifici. Se indeparteaza reziduurile de adezivi si petele aparute in timpul montajului si post montaj. 
2. Impermeabilizare – se realizeaza pentru protejarea suprafetei la praf, apa, anumite pete. Se folosesc produse profesionale alese in functie de tipul pietrei, finisaj, locul de montaj. 
3. Intretinere si indepartarea petelor aparute la utilizarea suprafetelor – se realizeaza ori de cate ori este nevoie cu folosirea unor detergenti specializati.   

Ghid de verificare a operatiunilor de montaj
1. Verificati alegerea adezivilor, conform caracteristicilor acestora, a locului de montaj, a substratului si a compatibilitatii cu dimensiunile placilor 
2. Verificati efectuarea activitatilor de pregatire (daca este cazul): decopertare placare veche, aplicare hidroizolatie, tencuire
3. Verificati pregatirea substratului. Daca substratul este din beton este necesara o perioada de uscare de minim 28 de zile. Substratul de lemn trebuie sa fie rigid iar suprafata de placat rugoasa. 
4. Verificati tehnologia de executie, montajul se va realiza folosind tehnologia “prin pieptanare” si nu cea    “cu mamaligi”. 
5. Verificati asezarea modelului pe suprafata. 

IMPORTANT: urmati instructiunile de mai sus pentru un montaj corect si o intretinere adecvata. 


Specificatii:
FinisajPeriat, Periat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP32.35
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.7430
Suprafata per cutie (mp)0.742 mp
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:French Pattern
Greutate U.M:32.35
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Model inedit
USP2Montaj rapid
USP3Elegant
Observatii specifice/beneficii Setul contine: 1 bucata - 61 x 40.6 cm, 2 bucati - 40.6 x 40.6 cm, 1 bucata - 40.6 x 20.3 cm, 2 bucati - 20.3 x 20.3 cm
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1226
Greutate unitate ambalare (kg):24 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePlacaj
EAN5949087948858
Dimensiuni pt titlu1.2 cm
Unitate de masura de livrareSet
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Noce Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm
Travertin Noce Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm

Travertin Noce Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit, 1.2 cm

Cand eleganta aristocratica se intalneste cu atmosfera mediteraneeana, rezulta travertinul Noce French Pattern. Recomandat pentru orice fel de placare verticala si orizontala la interior, acest produs inseamna nu doar un design aparte, dar si o rezistenta mare (grosime de 1.2 cm). In bai si bucatarii, in sufragerii sau hoteluri, in holuri sau pe terase acoperite, multitudinea spatiilor in care aceste placi se pot utiliza este uimitoare. Gardurile, fatadele si soclurile completeaza in mod fericit lista acestor spatii. Modelul french pattern este cel mai bine pus in evidenta cu ajutorul rosturilor. De obicei albe, aceste rosturi vor evidentia atat dinamica liniilor, cat si culoarea pietrei. Indiferent de restul spatiului, travertinul Noce Cross Cut sub forma de French pattern are puterea de a induce locului amenajat, un rafinament si personalitate complexe. Placile pe care le-ati achizitionat sunt 100% piatra naturala. Se pot monta la interior sau la exterior, sunt rezistente la solicitari mecanice, cicluri climatice si la actiunea factorilor de mediu.

Montaj 
1. Asigurati necesarul de scule si accesorii de montaj (adezivi, solutii de tratare etc). Pentru mediul exterior si zonele umede se folosesc adezivi elastici si cu aderenta sporita ( clasa C2). In zonele cu umiditate scazuta se recomanda adezivi pe baza de ciment cu timp de alunecare redus (sub 0.5 mm) sau extins si aderenta standard (clasa C1). Culoarea adezivului se recomanda sa fie in concordanta cu culoarea placii. 
2. Efectuati activitati pregatitoare asupra substratului (turnare sapa, montaj hidroizolatie, tencuire, decopertare, aplicare amorsa etc) 
3. Pregatiti substratul, acesta trebuie sa fie curat, neted, uscat, fix si portant. 
4. Se face un montaj la rece (partial), se verifica finisajul si coloristica
5. Placile cu grad de absorbtie mai mare se recomanda sa fie umezite pe spate cu apa curata folosind un burete. 
6. Se imprastie adezivul pe placa, se poate aplica si pe stratul suport in functie de dimensiunea placii, folosind o gletiera cu dinti (tehnologia prin pieptanare). Nivelul de acoperire a placii este de minim 95% pentru placi mari si placari in zone umede si minim 60% pentru placi mici. 
7. Denivelarile care apar la placile mari se pot compensa prin adeziv. 
8. Se incepe placarea din centru, placa se aseaza direct pe suprafata si se apasa usor pentru fixare, miscand-o eventual inainte si inapoi. Se foloseste un ciocan de cauciuc pentru fixare. Se verifica planeitatea. Excesul de adeziv se indeparteaza cu un burete umed. Montajul se executa cu rosturi (recomandat in cazul placilor nerectificate) sau cu rost de dilatatie. Fixarea rostului se face cu cruciulite. 
Pentru montajul la cap de rand placile se debiteaza la dimensiunea dorita.

Post montaj 
Intretinerea dupa montaj se executa in urmtorii pasi:
1. Curatare - se executa folosind detergenti specifici. Se indeparteaza reziduurile de adezivi si petele aparute in timpul montajului si post montaj. 
2. Impermeabilizare – se realizeaza pentru protejarea suprafetei la praf, apa, anumite pete. Se folosesc produse profesionale alese in functie de tipul pietrei, finisaj, locul de montaj. 
3. Intretinere si indepartarea petelor aparute la utilizarea suprafetelor – se realizeaza ori de cate ori este nevoie cu folosirea unor detergenti specializati.   

Ghid de verificare a operatiunilor de montaj
1. Verificati alegerea adezivilor, conform caracteristicilor acestora, a locului de montaj, a substratului si a compatibilitatii cu dimensiunile placilor 
2. Verificati efectuarea activitatilor de pregatire (daca este cazul): decopertare placare veche, aplicare hidroizolatie, tencuire
3. Verificati pregatirea substratului. Daca substratul este din beton este necesara o perioada de uscare de minim 28 de zile. Substratul de lemn trebuie sa fie rigid iar suprafata de placat rugoasa. 
4. Verificati tehnologia de executie, montajul se va realiza folosind tehnologia “prin pieptanare” si nu cea    “cu mamaligi”. 
5. Verificati asezarea modelului pe suprafata. 

IMPORTANT: urmati instructiunile de mai sus pentru un montaj corect si o intretinere adecvata. 


Specificatii:
FinisajPeriat si daltuit, Periat si Daltuit
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP31
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.7430
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:French Pattern
Greutate U.M:31
TaieturaCross Cut
USP1Culoare superba
USP2Modular
USP3Livrare rapida
Observatii specifice/beneficii Setul contine: 1 bucata - 61 x 40.6 cm, 2 bucati - 40.6 x 40.6 cm, 1 bucata - 40.6 x 20.3 cm, 2 bucati - 20.3 x 20.3 cm
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1010
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieTravertin
CategoryBizooTravertin
CategoriePlacaj
EAN5949087948728
Dimensiuni pt titlu1.2 cm
Unitate de masura de livrareSet
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Noce Cross Cut Mat, 30.5 x 61 x 1.2 cm
Travertin Noce Cross Cut Mat, 30.5 x 61 x 1.2 cm

Travertin Noce Cross Cut Mat, 30.5 x 61 x 1.2 cm

Plecand de la premisa ca nu exista investitie prea mare atunci cand vorbim de confortul casei si ca un concept de design nu este niciodata prea indraznet, placile de travertin Noce vin sa indeplineasca exact cerintele enumerate mai sus. Culoarea omogena, in nuante ciocolatii, este unica la noi in tara. In acelasi timp, materialul prezinta o duritate superioara travertinului Latte de a carui culoare se apropie foarte mult.

Ai la dispozitie placi de travertin de cea mai buna calitate cu o nuanta imbietoare si placuta, la dimensiuni generoase de 61 x 30.5 cm. Finisajul matuit si caldura culorii, imprumuta acestui produs ceva din frumusetea elaborate, dar naturala a unui fagure. 

Poti folosi aceste placi pentru placari interioare in spatii precum holuri, bai, bucatarii, livinguri etc. Cea mai buna intrebuintare a acestora este in spatiile la vedere unde pot fi admirate de catre toate persoanele care trec pragul.

Beneficii:

  • Eleganta si versatilitate;
  • Montaj usor de realizat;
  • Recomandat la placari exterioare si interioare.

Ce trebuie sa stim despre montaj:

  • Este la fel de important precum alegerea pietrei;
  • Se recomanda totusi la apelezi la ajutorul unui specialist, pentru un montaj cat mai corect;
  • Weber Set Marmo Plus este un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior;
  • Aceasta poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala;
  • Weber Color Perfect este un chit de rosturi care se aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala si are o paleta de 30 de nuante din care poti alege.

Cum se ingrijeste travertinul?

  • Ca sa te poti bucura de frumusetea pietrei naturale, este recomandat sa ai grija de ea, parcurgand cei trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
  • Pentru curatare se foloseste LTP Grimex;
  • Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare;
  • Se recomanda folosirea impermeabilizantului LTP Mattstone sau LTP Mattstone h1O, o solutie ecologica pe baza de apa;
  • Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
  • Pentru curatarea si intretinerea zilnica, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei;
  • Daca te confrunti cu pete mai dificile, sunt recomandate produsele de curatare LTP Power Stripper sau chiar LTP Grout Stain Remover.

Travertinul Noce Cross Cut Mat este elementul ideal pentru casele cu personalitate. Eleganta si frumusetea sa naturala sunt doar cateva dintre caracteristicile sale. 


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP31
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.1860
Info suplimentareTravertinul Nocet are un transfer termic exceptional, in cazul in care aveti incalzire in pardoseala! Acesta poate fi folosit inclusiv pe terase acoperite.
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:61 x 30.5 cm
Greutate U.M:31
TaieturaCross Cut
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare superba
USP2Finisaj antiderapant
USP3Selectie ridicata
Grosime 1.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):930
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex (1L = 40-50 mp)
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash (1L = 700 mp)
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (1L = 30-40 mp)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieTravertin
CategoriePlacaj
EAN5949087948674
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu61 x 30.5 x 1.2 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Chiuveta Tao Tilos - Travertin Classic, 45 x 82 cm
Chiuveta Tao Tilos - Travertin Classic, 45 x 82 cm

Chiuveta Tao Tilos - Travertin Classic, 45 x 82 cm

Cand eleganta pietrei intalneste subtilitatea geometriei, rezulta acest obiect unic. Caldura specifica travertinului combinata cu o forma ultramoderna! Aceasta este chiuveta de baie Autograph din travertin Classic Vein Cut - un obiect de lux potrivit aproape tuturor stilurilor ambientale. De la clasic la contemporan, de la minimalism la mediteraneean, de la rustic la art nouveau. Versatilitate si personalitate intr-un obiect unic, impresionant prin forma si culoarea care radiaza vigoare si relaxare in egala masura.

Aceasta chiuveta pentru baie este creata dintr-un singur bloc de piatra naturala si se monteaza si se intretine extrem de usor.
Chiuveta Autograph din travertin Classic Vein Cut se monteaza normal, ca orice alta chiuveta, insa odata instalata, aceasta devine centrul respectivului spatiu. Se poate asocia cromatic si textural cu alte tipuri de travertin, in primul rand, dar si cu marmura, onix sau granit. In cadrul unui stil rustic, inconjurata de lemn si piatra, aceasta chiuveta va amplifica si mai mult energia pozitiva din incapere, din moment ce fortele naturii vor fi atat de bine reprezentate.
Produsul este disponibil la dimensiunile: 45 cm, H:82 cm, avand o greutate de 175.5 de kg.
Acesta vine ambalat in lada lemn pentru protectie in timpul transportului.

Beneficii:
• Eleganta si frumusete;
• Montaj usor de realizat;
• Rezistenta si durabilitate. 
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

IMPORTANT

Vrei chiuveta Palos, dar in alta nuanta? PIATRAONLINE iti pune la dispozitie 21 tipuri de materiale din care iti poti face propria chiuveta Tilos. 

Travertin Classic, Latte, Noce, Silver, Red sau Yellow. 

Pentru iubitorii de marmura, punem la dispozitie urmatoarele modele: Afyon Grey, Burdur Beige, Bursa Beige, Cappucino, Tundra, Light Emperador si Dark Emperador, Black, New Carrara, Ocean Blue, Walnut Onix, Mabella, King Blue, Roso Levanto, Equator. 
 


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP175.5
Adeziv Recomandatsilicon sanitar
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareLTP Grout & Tile Protector Spray - se aplica extrem de usor, acesta formeaza o bariera incolora si ajuta la protejeaza impotriva apei si depunerilor de calcar ceea ce face suprafetele tratate mai usor de intretinut. De asemenea acest produs poate fi folosit pe alte suprafete din piatra naturala (marmura,travertin,ardezie,etc).
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime82 cm
Greutate U.M:175.5
Diametru45 cm
TaieturaVein Cut
Observatii specifice/beneficii Spatiul pentru teava se regaseste intre prima si a doua sageata orizontala din schita produsului.
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1755
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieChiuvete baie
FormaFreestanding, Patrata
EAN5949087940487
Dimensiuni pt titlu45 x 82 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Cadita dus travertin silver ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm
Cadita dus travertin silver ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm

Cadita dus travertin silver ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm

Cada de baie din travertin se intretine usor, este extrem de rezistenta si inspira relaxare. Produsul este versatil si se poate asorta cu usurinta cu intreaga ambianta a baii, ce poate fi placate cu travertin classic sau alt travertin, posibilitatile de asortare cu intreaga ambianta a baii ce poate fi placata cu acelasi material. Te poti simti ca in vechile timpuri ale antichitatii sau ca intr-un sat mediteraneean, peste care se revarsa tihna acelor locuri. Comanda acum aceasta superba cada de dus si poti face din aceasta, centrul de atentie al unei amenajari contemporan urbane, inconjurand-o de elemente din sticla sau piatra naturala etc. Caditele pentru dus sunt destinate uzului general, astfel ca poate fi montate in bai pentru un atribut personalizat si un punct de atractie unic. Culoarea produsului poate fi usor asociata cu diverse alte elemente din piatra naturala sau lemn care vor pune si mai mult in valoare incaperea. Pentru un montaj ca la carte, se recomanda sa apelezi la serviciile unui specialist. 

Cum ingrijim cada din piatra naturala?
Cada de baie din piatra naturala este un produs care se intretine extrem de usor, trebuie avute in vedere doar anumite instructiuni de baza;
Cada din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc.) necesita o impermeabilizare ce se poate realiza cu LTP Grout Tile & Protector Spray 750 ml (poate fi folosit si la alte suprafete, precum rosturi, blaturi, placari, etc.);
Curatarea zilnica a pietrei naturale se face folosind pulverizatorul LTP Stonewash 500 ml.


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareGri, Gri
Greutate MP36
Adeziv Recomandatsilicon sanitar
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1 Bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime3 cm
Greutate U.M:36
DiametruDiametru 90 x 90 cm
TaieturaCross Cut
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):360
Greutate unitate ambalare (kg):36 kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Strat suport montajpardoseala/sapa
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieCadite dus
EAN5949087944140
Dimensiuni pt titlu90 x 90 x 3 cm
Cadita dus travertin silver ULTRA PLAT, 120 x 80 x 3 cm
Cadita dus travertin silver ULTRA PLAT, 120 x 80 x 3 cm

Cadita dus travertin silver ULTRA PLAT, 120 x 80 x 3 cm

Caditele pentru dus constituie un element foarte important in amenajarea unei bai. Eleganta si discreta in acelasi timp, cadita de dus din travertin Silver impresioneaza prin dimensiunile generoase (120 x 80 x 3cm) si prin combinatia subtila intre liniile drepte. Nu in ultimul rand, trebuie sa evidentiem culoarea blanda care se poate asocia perfect cu un numar foarte mare de stiluri decorative.

O astfel de cadita de dus este deosebit de practica si usor de intretinut, datorita formei sale dreptunghiulare. Gradul ridicat de rezistenta a travertinului, face din aceasta cada de baie un produs care se poate utiliza timp indelungat, cu posibilitatea folosirii ei intreaga viata, mai ales atunci cand i se asigura intretinerea corespunzatoare cu impermeabilizant specific (sugeram produsele LTP,).

Beneficii produsului:
Dimensiuni generoase: 120 x 80 cm;
Finisaj mat (anti-derapant);
Durata de viata extinsa.

Tehnic:
120 x 80 cm, H: 3 cm,
Ambalata la cutie (41 kg).

Cum ingrijim caditele din travertin?
- Cada de baie din travertin Silver este un produs care se intretine foarte usor, insa trebuie sa ai in vedere cateva detalii foarte importante;
- Impermeabilizarea acestui produs se realizeaza cu LTP Grout Tile & Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete precum rosturile, blaturile, placarile, etc.);
- Curatarea zilnica a acestui produs se face utilizand pulverizatorul LTP Stonewash 500 ml;
- Toate aceste produse le poti comanda direct de pe site-ul nostru, in sectiunea ”Solutii de tratare si impermeabilizare”.


Specificatii:
MaterialTravertin, Travertin
CuloareGri, Gri
Greutate MP60
Adeziv Recomandatsilicon sanitar
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime3 cm
Greutate U.M:60
DiametruDiametru 120 x 80 cm
TaieturaCross Cut
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):470
Greutate unitate ambalare (kg):47 kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Strat suport montajPardoseala / Sapa
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieCadite dus
EAN5949087944171
Dimensiuni pt titlu120 x 80 x 3 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Cadita dus travertin classic ULTRA PLAT, 120 x 80 x 3 cm
Cadita dus travertin classic ULTRA PLAT, 120 x 80 x 3 cm

Cadita dus travertin classic ULTRA PLAT, 120 x 80 x 3 cm

Caditele pentru dus constituie un element foarte important in amenajarea unei bai. Eleganta si discreta in acelasi timp, cadita de dus din travertin Classic impresioneaza prin dimensiunile generoase (120 x 80 x 3cm) si prin combinatia subtila intre liniile drepte. Nu in ultimul rand, trebuie sa evidentiem culoarea blanda care se poate asocia perfect cu un numar foarte mare de stiluri decorative.

O astfel de cadita de dus este deosebit de practica si usor de intretinut, datorita formei sale dreptunghiulare. Gradul ridicat de rezistenta a travertinului, face din aceasta cada de baie un produs care se poate utiliza timp indelungat, cu posibilitatea folosirii ei intreaga viata, mai ales atunci cand i se asigura intretinerea corespunzatoare cu impermeabilizant specific (sugeram produsele LTP,).

Beneficii produsului:
Dimensiuni generoase: 120 x 80 cm;
Finisaj mat (anti-derapant);
Durata de viata extinsa.

Tehnic:
120 x 80 cm, H: 3 cm,
Ambalata la cutie (41 kg).

Cum ingrijim caditele din travertin?
- Cada de baie din travertin Silver este un produs care se intretine foarte usor, insa trebuie sa ai in vedere cateva detalii foarte importante;
- Impermeabilizarea acestui produs se realizeaza cu LTP Grout Tile & Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete precum rosturile, blaturile, placarile, etc.);
- Curatarea zilnica a acestui produs se face utilizand pulverizatorul LTP Stonewash 500 ml;
- Toate aceste produse le poti comanda direct de pe site-ul nostru, in sectiunea ”Solutii de tratare si impermeabilizare”.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Tips & tricks in amenajarea baii


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP41
Adeziv RecomandatSilicon / Adeziv / Kit montaj / Soudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareLTP Grout & Tile Protector Spray - se aplica extrem de usor, acesta formeaza o bariera incolora si ajuta la protejeaza impotriva apei si depunerilor de calcar ceea ce face suprafetele tratate mai usor de intretinut. De asemenea acest produs poate fi folosit pe alte suprafete din piatra naturala (marmura,travertin,ardezie,etc).
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime3 cm
Greutate U.M:41
DiametruDiametru 120 x 80 cm
TaieturaCross Cut
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare superba
USP2Livrare nationala
USP3Produs unic
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):410
Greutate unitate ambalare (kg):41 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Strat suport montajPardoseala / Sapa
unitate masuraBUC
pret_intreg788
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieCadite dus
OVERLAYNOU
EAN5949087944188
Dimensiuni pt titlu120 x 80 x 3 cm
Unitate de masura de livrareCutie
Unitate de măsură pentru comandaEach
Cadita dus baie travertin Latte ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm
Cadita dus baie travertin Latte ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm

Cadita dus baie travertin Latte ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm

Cada de baie din travertin se intretine usor, este extrem de rezistenta si inspira relaxare. Produsul este versatil si se poate asorta cu usurinta cu intreaga ambianta a baii, ce poate fi placate cu travertin classic sau alt travertin, posibilitatile de asortare cu intreaga ambianta a baii ce poate fi placata cu acelasi material. Te poti simti ca in vechile timpuri ale antichitatii sau ca intr-un sat mediteraneean, peste care se revarsa tihna acelor locuri. Comanda acum aceasta superba cada de dus si poti face din aceasta, centrul de atentie al unei amenajari contemporan urbane, inconjurand-o de elemente din sticla sau piatra naturala etc. Caditele pentru dus sunt destinate uzului general, astfel ca poate fi montate in bai pentru un atribut personalizat si un punct de atractie unic. Culoarea produsului poate fi usor asociata cu diverse alte elemente din piatra naturala sau lemn care vor pune si mai mult in valoare incaperea. Pentru un montaj ca la carte, se recomanda sa apelezi la serviciile unui specialist. 

Cum ingrijim cada din piatra naturala?
Cada de baie din piatra naturala este un produs care se intretine extrem de usor, trebuie avute in vedere doar anumite instructiuni de baza;
Cada din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc.) necesita o impermeabilizare ce se poate realiza cu LTP Grout Tile & Protector Spray 750 ml (poate fi folosit si la alte suprafete, precum rosturi, blaturi, placari, etc.);
Curatarea zilnica a pietrei naturale se face folosind pulverizatorul LTP Stonewash 500 ml.


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP38
Adeziv Recomandatsilicon sanitar
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1 Bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime3 cm
Greutate U.M:38
DiametruDiametru 90 x 90 cm
TaieturaCross Cut
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):380
Greutate unitate ambalare (kg):38 kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Strat suport montajpardoseala/sapa
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieCadite dus
EAN5949087944201
Dimensiuni pt titlu90 x 90 x 3 cm
Cadita dus travertin classic ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm
Cadita dus travertin classic ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm

Cadita dus travertin classic ULTRA PLAT, 90 x 90 x 3 cm

Cada de baie din travertin se intretine usor, este extrem de rezistenta si inspira relaxare. Produsul este versatil si se poate asorta cu usurinta cu intreaga ambianta a baii, ce poate fi placate cu travertin classic sau alt travertin, posibilitatile de asortare cu intreaga ambianta a baii ce poate fi placata cu acelasi material. Te poti simti ca in vechile timpuri ale antichitatii sau ca intr-un sat mediteraneean, peste care se revarsa tihna acelor locuri. Comanda acum aceasta superba cada de dus si poti face din aceasta, centrul de atentie al unei amenajari contemporan urbane, inconjurand-o de elemente din sticla sau piatra naturala etc. Caditele pentru dus sunt destinate uzului general, astfel ca poate fi montate in bai pentru un atribut personalizat si un punct de atractie unic. Culoarea produsului poate fi usor asociata cu diverse alte elemente din piatra naturala sau lemn care vor pune si mai mult in valoare incaperea. Pentru un montaj ca la carte, se recomanda sa apelezi la serviciile unui specialist. 

Cum ingrijim cada din piatra naturala?
Cada de baie din piatra naturala este un produs care se intretine extrem de usor, trebuie avute in vedere doar anumite instructiuni de baza;
Cada din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc.) necesita o impermeabilizare ce se poate realiza cu LTP Grout Tile & Protector Spray 750 ml (poate fi folosit si la alte suprafete, precum rosturi, blaturi, placari, etc.);
Curatarea zilnica a pietrei naturale se face folosind pulverizatorul LTP Stonewash 500 ml.



ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Tips & tricks in amenajarea baii


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP41
Adeziv RecomandatSilicon sanitar
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareLTP Grout & Tile Protector Spray - se aplica extrem de usor, acesta formeaza o bariera incolora si ajuta la protejeaza impotriva apei si depunerilor de calcar ceea ce face suprafetele tratate mai usor de intretinut. De asemenea acest produs poate fi folosit pe alte suprafete din piatra naturala (marmura,travertin,ardezie,etc).
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime3 cm
Greutate U.M:41
DiametruDiametru 90 x 90 cm
TaieturaCross Cut
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1pret competitiv
USP2moderna
USP3usor de livrat si montat
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):410
Greutate unitate ambalare (kg):42 kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Strat suport montajPardoseala / Sapa
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieCadite dus
EAN5949087944218
Dimensiuni pt titlu90 x 90 x 3 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Chiuveta Tao Travertin Classic BAYK, 42 x 42 x 82 cm
Chiuveta Tao Travertin Classic BAYK, 42 x 42 x 82 cm

Chiuveta Tao Travertin Classic BAYK, 42 x 42 x 82 cm

Chiuveta Tao travertin classic BAYK 42 x 42 x 82 cm | Cod: LPN-1456

Lavoar Baie, Chiuveta Baie, Lavoar pe Pardoseala, Montaj Lavoar pe Pardoseala, Lavoar “free standing”, Lavoar Travertin, Chiuveta Travertin 

Domeniu de aplicare 
Chiuveta Travertin Tao se foloseste in bai si grupuri sanitare. Apartine categoriei de Lavoar pe Pardoseala. Se mai intalneste si sub numele de Lavoar “Free Standing”. Aspectul si masivitatea il recomanda atat pentru proiecte rezidentiale de amploare cat si pentru cele publice. 

Caracteristici 
Travertinul este o roca sedimentara aparuta in urma unor procese de erodare, depunere, compactare si cimentare de mici particule si fosile de plante si animale. Este o piatra calcaroasa, cu duritate 3-4 pe scala Mohs, sensibila la acizi.  

Tipuri constructive 
Lavoarul pe Pardoseala Tao in varianta Bayk are dimensiuni de 42x42x82 cm, si o forma de galeata inalta. Are scurgerea in lateral. Se foloseste cu baterie pe pardoseala sau pe perete. Alte variante de Lavoar pe Pardoseala din seria Tao: 
Classic diam 42, inalt 82 cm, Yellow diam 42, inalt 82 cm, Red diam 42, inalt 82, Silver diam 42, inalt 82. O varianta de executie din travertin Classic este si 42x42x82 cm cu design diferit de Bayk. 

Montaj lavoar pe pardoseala 
Lavoarul se aseaza pe pardoseala, in pozitia care sa permita evacuarea laterala. Nu se foloseste adeziv la montaj. Alimentarea este in functie de tipul bateriei. 

Intretinere
Se executa in 3 pasi: curatare, impermeabilizare, intretinere. 

Pentru curatare se folosesc Grimex si Power Stripper, iar pentru impermeabilizare exista mai multe solutii. Pentru intretinerea cotidiana se recomanda Stonewash. 
Pentru bai speciale si exclusiviste cumpara Lavoar “Free Standing” de la PIATRAONLINE. 


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP100
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareLTP Grout & Tile Protector Spray - se aplica extrem de usor, acesta formeaza o bariera incolora si ajuta la protejeaza impotriva apei si depunerilor de calcar ceea ce face suprafetele tratate mai usor de intretinut. De asemenea acest produs poate fi folosit pe alte suprafete din piatra naturala (marmura,travertin,ardezie,etc).
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime84 cm
Greutate U.M:100
Diametru43 cm
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Livrare rapida
USP2Pret accesibil
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):100
Greutate unitate ambalare (kg):50 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieChiuvete baie
FormaFreestanding, Patrata
EAN5949087940999
Dimensiuni pt titlu42 x 42 x 82 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Chiuveta Matia travertin Latte RS-22, 41.5 x 15 cm
Chiuveta Matia travertin Latte RS-22, 41.5 x 15 cm

Chiuveta Matia travertin Latte RS-22, 41.5 x 15 cm

Lavoarul se poate instala intr-un colt sau in centrul incaperii, fie ea baie sau bucatarie. Indiferent unde ar fi plasat, acest obiect de maxima utilitate trebuie sa fie armonios integrat in atmosfera intregii incaperi. Lavoarul din travertin Latte, model RS-22, are o culoare reconfortanta, asa cum este si textura ei. Datorita culorii crem si formei, lavoarul acesta se poate integra in stiluri ambientale precum rustic, mediteraneean, clasic sau minimalist. Pentru accentuarea stilului ales se poate folosi si un blat de baie/bucatarie din acelasi travertin Latte sau chiar si mai mult: placarea peretilor - totala sau partiala - cu travertin in aceleasi nuante. Astfel, lavoarul din travertin Latte isi va gasi deplina expresie in baia sau in bucataria ta.

Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea "Solutii tratare si impermeabilizare".

Produsul este disponibil la dimensiunile: 41,5 cm, H:15 cm, ambalat la cutie (21 kg).


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP21
Adeziv RecomandatSilicon sanitar
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1 Bucata
Info suplimentareLTP Grout & Tile Protector Spray - se aplica extrem de usor, acesta formeaza o bariera incolora si ajuta la protejeaza impotriva apei si depunerilor de calcar ceea ce face suprafetele tratate mai usor de intretinut. De asemenea acest produs poate fi folosit pe alte suprafete din piatra naturala (marmura,travertin,ardezie,etc).
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime15 cm
Greutate U.M:21
Diametru41.5 cm
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):336
Greutate unitate ambalare (kg):21 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Strat suport montajBlat
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieChiuvete baie
CategorieChiuvete baie
EAN5949286804856
Dimensiuni pt titlu41.5 x 15 cm
Chiuveta Tao travertin silver SP-26, 82x42 cm
Chiuveta Tao travertin silver SP-26, 82x42 cm

Chiuveta Tao travertin silver SP-26, 82x42 cm

Exotica si in culorile pamantului, aceasta chiuveta din travertin Silver raspandeste in jur o placuta vibratie a naturii. Forma ei asemanatoare cu a vechilor amfore grecesti, creeaza totodata un sentiment de incredere si relaxare, ceea ce se potriveste de minune cu atmosfera dorita in camera in care aceasta va fi instalata. Astfel baia, mica sau mare, va beneficia de un obiect cu personalitate si rezistenta mare.

Aceasta chiuveta din piatra naturala se conecteaza la reteaua de apa ca orice alta chiuveta.

De retinut faptul ca produsul este format din doua bucati.
Dimensiuni: 42 cm, H: 82 cm
Ambalat: Lada lemn.

Beneficii:
• Design deosebit;
• Montaj usor de realizat;
• Grad mare de rezistenta in timp. 

Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist

Cum ingrijim piatra?
• Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, este important sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
• Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc);
• Pentru curatarea si intretinerea pietrei, se poate folosi pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml;
• Aceste produse pot fi comandate direct de pe site-ul nostru din sectiunea "Solutii tratare si impermeabilizare”.

 


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareGri, Gri
Greutate MP110
Adeziv RecomandatSilicon sanitar
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime82 cm
Greutate U.M:110
Diametru42 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):110
Greutate unitate ambalare (kg):100 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stonewash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieChiuvete baie
FormaFreestanding, Rotunda
EAN5949087941033
Dimensiuni pt titlu82 x 42 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Bagheta M1 Travertin Classic, 1.2 x 1.5 x 30.5 cm
Bagheta M1 Travertin Classic, 1.2 x 1.5 x 30.5 cm

Bagheta M1 Travertin Classic, 1.2 x 1.5 x 30.5 cm

Bagheta M1 travertin Classic se utilizeaza in mod frecvent in compania placarilor cu travertin, dar nu exista nici o problema ca placile sa fie si de alta natura, marmura sau granit, de exemplu. 

Daca acest produs este asociat cu travertinul Classic, va crea iluzia unei incaperi mai spatioase. In cazul folosirii unor pietre naturale de alta natura sau culoare, aceasta bagheta va scoate in evidenta suprafetele delimitate de ea. Astfel, produsul se poate intalni langa blaturi de baie si de bucatarie, seminee, pereti etc. 

In proprietati rezidentiale sau publice, acest produs din piatra naturala isi poate gasi o varietate foarte mare de intrebuintari, toate conferind individualitate spatiului amenajat.

Beneficii:

Usor de montat si de intretinut;
Rezistent in spatii umede;
Aspect deosebit.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Este la fel de important ca alegerea pietre;
Dupa ce au fost scoase din cutie, produsele trebuie curatate;
Pentru fixarea produsului, se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus
Weber Color Perfect este un chit de rosturi care se va aplica dupa fixarea placilor;
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum se intretine piatra?

Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru ca tu sa te poti bucura mai mult de durabilitate si aspectul deosebit, tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;
Suprafata se va impermeabiliza LTP Mattstone, o solutie care se poate utiliza atat in interior, cat si la exterior. Acest procedeu necesar protejeaza piatra zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile;
Microporii pietrei se vor inchide si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra;
Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam impermeabilizantul LTP Color Intensifier.

Bagheta M1 din travertin Classic este un produs deosebit, destinat amenajarilor interioare. Vino in showroom-ul PIATRAONLINE din Bucuresti si inspira-te pentru proiectele tale. 
 


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP0.29
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:2 x 2 x 30.5 cm
Greutate U.M:0.29
CommissionTypepercentage
Product NameBagheta M1 Travertin Classic Piatraonline, 1.2 x 30.5 cm
Description

Bagheta M1 travertin Classic se utilizeaza in mod frecvent in compania placarilor cu travertin, dar nu exista nici o problema ca placile sa fie si de alta natura, marmura sau granit, de exemplu. 

Daca acest produs este asociat cu travertinul Classic, va crea iluzia unei incaperi mai spatioase. In cazul folosirii unor pietre naturale de alta natura sau culoare, aceasta bagheta va scoate in evidenta suprafetele delimitate de ea. Astfel, produsul se poate intalni langa blaturi de baie si de bucatarie, seminee, pereti etc. 

In proprietati rezidentiale sau publice, acest produs din piatra naturala isi poate gasi o varietate foarte mare de intrebuintari, toate conferind individualitate spatiului amenajat.

Beneficii:

Usor de montat si de intretinut;
Rezistent in spatii umede;
Aspect deosebit.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Este la fel de important ca alegerea pietre;
Dupa ce au fost scoase din cutie, produsele trebuie curatate;
Pentru fixarea produsului, se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus; 
Weber Color Perfect este un chit de rosturi care se va aplica dupa fixarea placilor;
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum se intretine piatra?

Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru ca tu sa te poti bucura mai mult de durabilitate si aspectul deosebit, tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;
Suprafata se va impermeabiliza LTP Mattstone, o solutie care se poate utiliza atat in interior, cat si la exterior. Acest procedeu necesar protejeaza piatra zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile;
Microporii pietrei se vor inchide si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra;
Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam impermeabilizantul LTP Color Intensifier.

Tip produsBagheta
UtilizareBaie, Bucatarie
USP1Usor de montat
USP2Usor manevrabila
USP3Aspect mat
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):580
Greutate unitate ambalare (kg):11 Kg
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP MPG / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG Lungime30.5 cm
eMAG Latime1.2 cm
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieBaghete si profile
eMAG materialTravertin
EAN5949087944362
eMAG FinisajNatur
eMAG Cantitate pachet1
Dimensiuni pt titlu1.2 x 1.5 x 30.5 cm
Unitate de masura de livrareEach

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.