Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Expozitia proiectelor Arhetipuri a fost admirata de clujeni

Expozitia proiectelor Arhetipuri a fost admirata de clujeni
     

 

Arhetipuri

partener oficial:

HP

     

     
 
 

Caravana proiectelor Arhetipuri a inceput cu prima expozitie organizata la Bucuresti si a continuat la Cluj-Napoca. In zilele de 16, 17 si 18 iulie clujenii au putut admira in Piata Unirii proiectele selectate la concursul Arhetipuri, listate la dimensiune mare, pe banner-up-uri tip pinguin. Locatia aleasa a oferit o foarte buna vizibilitate lucrarilor, un public numeros oprindu-se pentru a vizita standul expozitional.

 

 

 
 

     
 

 

 

La vernisajul expozitiei, care a avut loc in dimineata zilei de vineri, 16 iulie, s-a organizat o conferinta de presa in aer liber. La conferinta si vernisaj au luat cuvantul dl. Serban Tiganas, presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, dl. Ciprian Pasca, manager Ad(d)veritas, agentia organizatoare a concursului, iar din partea administratiei publice locale, expozitia a fost inaugurata de dl. primar Sorin Apostu.

 

 

 
 

     
 
 
 

 
     
 

 
     
 
 

Clujul este prezent in finala concursului Arhetipuri cu un proiect realizat de echipa biroului MCUB pentru Parcul I.L. Caragiale. Autorii proiectului sunt arhitect Voicu Bozac si arhitect Mircea Munteanu, inginer Marilena Maierean - colaborator iluminare, inginer Gabriel Urian - colaborator structura si arhitect Catalin Trandafir - vizualizare 3D. Juriul a apreciat ca "proiectul are valoare de arhetip, respectand atat situl, cat si natura. Reprezinta idealul pavilionului clasic de parc, mergand inapoi pana la intelesul antic grecesc pentru astfel de structuri. Functioneaza nu doar ca o destinatie placuta pe timp de zi, in timpul noptii acoperisul, o structura ultrausoara din PVC care poate fi luminata din interior, ofera un element luminos neasteptat parcului".

 

 

 
 

 

 
 

 

 

Cele 26 de lucrari selectate in prima etapa a concursului, dintre care au fost alese proiectele finaliste, vor putea fi admirate si in celelalte orase din tara participante in concurs, in cadrul expozitiilor itinerante. Caravana expozitiilor va continua la Ploiesti, Braila, Galati, Sibiu, Vaslui, Timisoara si Brasov.

 
 
     
 
 

 
 
     
 
 

Nemetschek Romania anunta stabilirea perioadei de desfasurare a Seminarului Allplan 2011 pentru data de 30 septembrie – 3 octombrie 2010, la Poiana Brasov, hotel Piatra Mare. Cu aceasta ocazie va fi prezentata in premiera versiunea 2011 a programului Allplan.

Cei interesati pot afla mai multe informatii la telefon 021-2532580 sau e-mail: office@nemetschek.ro.

 

 

 
 

 
 

 

 

Pentru perioada vacantei de vara, Nemetschek Romania organizeaza pentru studenti cursuri de vara, in cele peste 25 de Universitati in care detine Centre de instruire. Cursurile au ca scop aprofundarea si sistematizarea cunostintelor dobandite in cursul anului, dar pot fi si cursuri de initiere in oricare dintre disciplinele sustinute.

Studentii care doresc se pot inscrie la cursuri pe site-ul www.cursuri-cad.ro.

 
 
     
 

 

Arhetipuri va invita la Expozitia proiectelor!

 
 
     
 

 

Sponsori principali

 
 

LindabVilleroy & BochNemetschekAstron

 
 
 

Sponsori

 
 

HolcimAustrothermVeluxKoberSika

 
 
 

AcoYTongHolverFabryoLGPorta Doors

 
 
 

NikonMapeiElisPhilipsKronospan

 
 
 

AlukonigstahlfakroPBTParliament

 
 
 

Organizotori

 
 

AdveritasOAR

 
 

Masina Oficiala

 
 

Audi

 
 
 

Cu sprijinul

 
 

UARUASRIon MincuGreenCarturestiArchi-EuropeMonsena

 
 
 

Parteneri media

 
 

ArhitextArhitecturaGood HomesBicauIgloo

 
 
 

1001 Case1001case.roCasa si BiroulPlanul casei meleSapte Seri


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva