Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ELBA - Lumina de la Timisoara - Prezenta de TOP la evenimente de TOP

ELBA - Lumina de la Timisoara - Prezenta de TOP la evenimente de TOP

ELBA

“ELBA - LUMINA DE LA TIMISOARA - PREZENTA DE TOP LA EVENIMENTE DE TOP”

 

In perioada 27-28 mai s.c. ELBA SA Timisoara va fi prezenta in cadrul manifestarii GIS / CONTRACTOR ce va avea loc la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, in tripla calitate - de speaker, expozant si sponsor al Sectiunii de Iluminat / Lighting Workshop.

 

Prezentare ELBA

 

Prin vocea d-lui dr. ing Ioan PAUT - director tehnic al ELBA-COM SA si vicepresedinte al CNRI - Comitetul National Roman de Iluminat - in cadrul atelierelor dedicate iluminatului, dorim sa aducem in atentia participantilor si a specialistilor din acest domeniu, problemele legate de eficienta energetica in iluminat si modul in care aceasta poate fi atinsa prin solutiile moderne de iluminat cu LED, prezente deja in produsele din oferta ELBA.

 

Evenimentul gazduieste o expozitie conjugata cu seminariile GIS / CONTRACTOR, unde prezentam o parte din cele mai semnificative solutii de iluminat realizate cu LED-uri, pentru aplicatii de iluminat stradal, peisager, industrial, arhitectural si de interior - comercial si office.

 

In paralel cu acest eveniment are loc si a 2-a editie a Targului International de Investitii “IMPREUNA RECONSTRUIM ROMANIA”, la Complexul Herastrau in perioada 28 - 30 Mai 2013, ce se bucura de participarea unui numar impresionant de invitati  - reprezentanti ai administratiei centrale si locale din Romania, investitori internationali,  companii private din Romania, reprezenanti ai autoritatilor centrale, ministere si agentii, reprezentanti ai bancilor din Romania, reprezentanti ai patronatelor.

 

Tuturor acestor factori interesati de punerea in comun a resurselor pentru o dezvoltare economica durabila a tarii noastre, ELBA Timisoara - in calitate de invitat special - le propune un portofoliu de solutii tehnice si economice prin care problemele legate de iluminatul public si arhitectural isi gasesc o rezolvare eficenta si rapida, cu rezultate concrete, probate prin experienta de peste 90 de ani in domeniul iluminatului.

 

S.C ELBA SA - Timisoara - Str. Paul Morand, nr. 135

- Telefon: 0356 44 39 01

- E-mail: elba@elba.ro

- Web: www.elba.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELBA-COM