Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

EGGER expune la INTERZUM 2011

EGGER expune la INTERZUM 2011

EGGER expune la INTERZUM 2011

Participarea la targul ZOW din Bad Salzuflen programata din doi in doi ani

Producatorul de materiale lemnoase prelucrate EGGER va participa inperioada 25 - 28 mai 2011 la targul Interzum din Köln. Potrivit lui Ulrich Bühler, Director Marketing & Vanzari al Grupului EGGER, aceasta decizie a fost luata pe fondul dezvoltarii favorabile a targului Interzum, precum si datorita unei bune evolutii a peisajului expozitional din ultimii ani chiar si la nivel de clienti.

In ultimii ani, targul expozitional din Köln s-a dezvoltat intr-un show care prezinta inovatiile unei audiente ce cuprinde numeroase grupuri tinta: „Interzum ne permite sa interactionam nu doar cu industria mobiliei, ci si cu arhitectii si distribuitorii de specialitate", precizeaza Ulrich Bühler.


DIN DOI IN DOI ANI LA ZOW

EGGER isi va consolida prezenta regionala si in viitor, continuand sa participe la targurile regionale ale furnizorilor. ZOW va ramane in continuare o componenta constanta a calendarului expozitional al firmei EGGER. Incepand cu anul 2012, producatorul de materiale lemnoase va participa din doi in doi ani la targul Bad Salzuflen (intre editiile Interzum).


EGGERZUM VA FI MUTAT

Desigur, targurile interne EGGER organizate pentru industria mobilei vor continua anual, in fiecare primavara. O privire asupra editiei EGGERZUM 2010, care a avut loc in perioada martie - iunie 2010, ilustreaza importanta acestui targ propriu, devenit traditional. 1.376 de clienti industriali si distribuitori de specialitate din toata lumea, din Brilon pana in Shanghai, au fost informati despre evolutia produselor in cadrul unui seminar organizat la St. Johann. Studioul de Design Virtual (VDS) a fost in centrul atentiei, la targul EGGERZUM din acest an, impreuna cu noutatile privind produsele. Acesta permite vizualizarea in culori reale a decorurilor si a texturilor utilizate in diverse amenajari rezidentiale sau comerciale.

Pentru a tine cont de necesitatile expozantilor de la MOW (inceputul lui mai) EGGERZUM va fi mutat in viitor. Expozitia interna va fi cel mai probabil organizata imediat dupa IMM Köln, in luna ianuarie.

 

FACTBOX INTERZUM
  • EGGER va expune din 2011 la Interzum in Köln
  • Structura vizitatorilor faciliteaza abordarea clientilor pe grupuri tinta
  • Începand cu ZOW 2012 din Bad Salzuflen, noutatile pentru industria mobilei vor fi prezentate din doi in doi ani
  • EGGERZUM va avea loc anual in continuare, dar va fi reprogramat conform necesitatilor expozantilor MOW
  • EGGERZUM 2010: 1.376 de vizitatori din St. Johann, din Brilon pana in Shanghai
  • Focus la EGGERZUM: Prezentarea Studioului de Design Virtual (VDS)

Pentru informatii suplimentare:
S.C. EGGER Romania S.R.L.
Lucian Barbacaru
Str. Austriei Nr. 2, Radauti, jud. Suceava,
Cod postal 725400
T +40 372 - 438215 / 0731335592
F +40 372 - 68215
lucian.barbacaru@egger.com
www.egger.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva