Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

EDMA - Scule amenajări interioare și exterioare

Edma este un brand infiintat in Franta inca din anul 1937, apreciat la nivel international pentru productia in masa de scule profesionale pentru rigips. Acesta detine doua fabrici de productie in Saint-Raphael si Baillet-En-France, pozitionand inovatia si tehnologiile de fabricatie de inalta calitate in centrul dezvoltarii permanente.
EDMA - Scule amenajări interioare și exterioare
Distributia acestuia in Romania se face exclusiv prin intermediul operatorului economic Unior-Tepid SRL, importator unic pentru brandul Unior in Romania si reprezentant al altor 49 de branduri de scule, de regula fiecare cel mai bun din domeniul sau de activitate.

Sculele de mana fabricate de EDMA se adreseaza in mod special constructorilor profesionisti din sectorul amenajari interioare si exterioare, fiind disponibile intr-o gama larga de tipuri: scule pentru gips-carton, scule pentru zidarie, scule pentru montaj podele si acoperisuri, scule pentru prelucrare tabla etc. Printre cele mai cautate produse de la Edma, se numara clestele pentru sertizat profile metalice, ghilotina pentru podele lemn, mini-levierul pentru montare parchet laminat, clestele de faltuit, cat si clestele de strans inele tip Concertina.

EDMA este un brand care faciliteaza gasirea solutiilor adecvate in sectorul amenajarilor interioare si exterioare, de la cele mai simple, la cele mai complexe precum: taiere gips-carton pe verticala, solutii de strangere inele in mod automat, solutii de elevare si fixare panouri.
EDMA - Scule amenajări interioare și exterioare

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
UNIOR TEPID