Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

E-acumulatori.ro și Free Miorița aduc lumină în cât mai multe gospodării izolate din România, cu ajutorul energiei verzi

E-acumulatori.ro și Asociația Free Miorița își propun să ofere curent electric pentru cât mai multe din cele peste 100.000 de case din România care nu sunt conectate la rețeaua națională de curent electric. Astfel, toți cei care vor accesa magazinul online E-acumulatori.ro vor putea dona echipamente sau bani pentru a furniza servicii de energie regenerabilă locuințelor izolate din țară.
E-acumulatori ro și Free Miorița aduc lumină în cât mai multe gospodării izolate din România cu
"Ne alăturăm eforturilor Free Miorița de a aduce 'Lumină pentru România' și de a conecta cât mai multe familii izolate la surse de energie regenerabilă, încercând astfel să le îmbunătățim condițiile de trai și să le asigurăm independență energetică. Credem într-o Românie Verde și, tocmai de aceea, ne dorim ca, alături de clienții E-acumulatori.ro, să avem un impact adevărat în societate prin sistemele noastre de energie regenerabilă", a menționat Dan Tudose, manager E-acumulatori.ro.

În mod concret, toți clienții E-acumulatori.ro vor avea posibilitatea să adauge în coșul lor de produse echipamente sau soluții de energie regenerabilă care vor fi folosite de Asociația Free Miorița pentru a aduce lumină în gospodăriile izolate și la familiile vulnerabile care nu au posibilitatea tehnică și materială de a se racorda la rețeaua publică de electricitate din România. Mai mult, vizitatorii site-ului www.e-acumulatori.ro vor avea la dispoziție și un buton special pentru donaţii în bani. Aceștia vor fi folosiți pentru a finanța montarea de sisteme fotovoltaice în gospodăriile izolate din țară.

Asociaţia Free Mioriţa promovează dezvoltarea durabilă şi responsabilitatea socială, acțiunile și campanile sale fiind premiate ani de-a rândul în cadrul Galei Societății Civile.

"Am pornit campania Lumină pentru România acum 6 ani la Ursici, în Hunedoara, și de atunci am iluminat ultimele 4 școli publice fără electricitate, aproape 200 familii și 2 bisericuțe în 68 de localități din 25 din județe. Lumină pentru România este o campanie socială și de conștientizare publică a acestei situații dezastruoase și unice în Europa, și mă bucur că avem alături pe E-acumulatori", a declarat Iulian Angheluță, fondator Free Miorița și manager al campaniei Lumină pentru România.

E-acumulatori.ro este un business de familie, început în 2002 și dezvoltat puternic din 2009. Astăzi, din portofoliul companiei fac parte 30.000 de produse, ceea ce îi conferă poziția de lider în ceea ce privește gama de produse disponibile online. În 2018, E-acumulatori.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 8 mil. lei fără TVA, cu 17% mai mult față de anul anterior. Managerul companiei, Dan Tudose, este preocupat de noutăţile din domeniul energiei regenerabile își dorește să aducă și în România sisteme de ultimă generație din Europa: sisteme de energie regenerabilă complexe, sisteme de iluminat inteligent, stații de încărcare casnice pentru mașini electrice.
Articol scris de
P PLUS 2002