Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Dexion Romania ajunge la 300 angajati

Dexion Romania ajunge la 300 angajati

 

Compania a fost infiintata in 2006 ca parte a procesului de relocare a fabricii din Marea Britanie. Dexion a trecut printr-o serie de prefaceri pana cand a fost achizitionata in 2010 de catre grupul norvegian Constructor Group. Dupa ce a rezistat cu success dificultatilor economice globale, Dexion Romania este la fel de puternica azi ca intotdeauna, oferind o gama variata de produse, realizate in unitatea sa moderna de productie. Aceasta gama cuprinde de la sisteme de rafturi, la solutii in consola de tip cantilever pentru bunuri lungi, solutii de de depozitare semiautomata a marfii paletizate, precum si o gama larga de accesorii standard si la comanda ce sunt vandute in cadrul intregului grup.

 

Unitatea de productie din Rasnov gazduieste si alte departamente majore cu un rol esential in succesul grupului, cum ar fi Centrul de Suport Vanzari, o echipa de 45 ingineri talentati, care realizeaza desenele pentru toate proiectele ofertate de catre birourile de vanzari ale Grupului, exhipa de R&D a Grupului care proiecteaza noile produse Dexion si Laboratorul de Testare care asigura ca aceste noi produse sunt realizate in concordanta cu cele mai stricte reglementari in domeniu.

 

Solidificandu-si pozitia de lider al pietei romanesti de solutii pentru depozitare si centru major de afaceri pentru intreg Constructor Group, Dexion Storage Solutions urmareste noi etape de extindere a activitatii in anii urmatori.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DEXION Storage Solutions