Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Descoperă Promoția FAKRO ,,Marele MAX''

Pentru voi ce inseamna o fereastra de mansarda speciala?

Descoperă Promoția FAKRO ,,Marele MAX''

Pentru noi, o fereastra de mansarda speciala inseamna: dimensiuni generoase, astfel incat sa patrunda multa lumina naturala si aer curat in interior, eficienta energetica, usurinta in utilizare si, desigur, toate acestea la un pret accesibil.

Pornind tocmai de la acest gand, introducem acum pe piata din Romania, ferestrele de mansarda cu dubla articulare preSelect MAX.

Si nu o facem oricum, ci sarbatorind prin promotia ,,MARELE MAX", prin care va oferim o reducere de 250 Lei la achizitionarea oricarei ferestre de mansarda preSelect MAX, in perioada 01.07.2021 - 31.07.2021.

Iata cateva dintre avantajele ferestrelor FAKRO preSelect MAX:

• O noua generatie de ferestre cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana sau prin articulare superioara.
• Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 45°, solutie ce mareste spatiul de utilizare al incaperii si ofera o priveliste nelimitata spre exterior.
• Articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180° in vederea curatarii geamului exterior sau operarii ruloului parasolar. Sistemul de balamale inovator permite utilizarea in siguranta: cand una dintre articulatii este activa, cealalta este blocata.
• Metoda de deschidere poate fi schimbata prin intermediul inversorului preSelect pozitionat la mijlocul tocului, accesibil cand fereastra este deschisa.
• Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare atunci cand fereastra este rotita si blocata la 180°.

Pentru mai multe informatii despre Promotia ,,MARELE MAX" va invitam sa consultati Regulamentul Promotiei pe site-ul www.fakro.ro.

Va reamintim ca puteti achizitiona ferestrele de mansarda preSelect MAX de la oricare distribuitor FAKRO din Romania.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA