Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Deposib, susținătorul unei cauze speciale alături de Prințul Charles

Compania Deposib Expert, în calitate de distribuitor oficial al produselor pentru tratarea lemnului Bochemit, s-a mobilizat pentru a susține cauze deosebite. Astfel, în primăvara lui 2018 s-a implicat direct în restaurarea bisericii de lemn de la Breb din Maramureș.
Deposib, susținătorul unei cauze speciale alături de Prințul Charles

Biserica fost construită în anul 1642, figurând pe lista monumentelor istorice, parte a Parimoniului Național românesc. Edificiul este folosit ca lacaș de închinăciune de către comunitatea română unită din Breb.

Sponsorizarea cu solutia Bochemit Forte Profi pentru protectia lemnului, din partea firmei Deposib Expert, s-a dovedit a fi de mare ajutor atât pentru susținătorii proiectului de resturare a bisericii, cat si pentru comunitate, deoarece monumentul de lemn se afla în stare critică, iar soluțiile Bochemit concepute special pentru tratarea lemnului au contribuit la salvarea “giuvaierului” bisericilor din lemn ale României.

Alături de un sponsor important al acestui proiect, Prințul Charles de Wales, compania Deposib și o mulțime de voluntari din localitate au contribuit la restaurarea și la readucerea la viață a bisericii ce datează încă din secolul al XVI-lea.

In acest caz particular a fost folosită ca tratament solutia Bochemit Forte Profi cu rolul de a proteja lemnul acoperișului împotriva tuturor factorilor de mediu, și anume: raze ultraviolete, ploi, zăpezi și îngheț-dezgheț. În același timpș soluția de la Bochemit va proteja lemnul împotriva insectelor de lemn (protecție anticarii) a ciupercilor de lemn (protecție fungi) și a mucegaiului (protectie antimucegai).

Odată cu finalizarea acestei inițiative, în data de 23 aprilie 2018, locuitorii satului Breb au putut participa cu bucurie la prima slujbă religioasă.

Nu putem acum decât să trăim într-atât încât să avem timp să verificăm calitatea produselor și a materialelor cu care a fost restaurat monumentul.

Produsele Bochemit pot fi comandate online de pe: https://www.deposib.ro/tratamente-lemn.

Deposib, susținătorul unei cauze speciale alături de Prințul Charles
Deposib, susținătorul unei cauze speciale alături de Prințul Charles
Lucru în România