Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce să alegi foliile autocolante?

Cu experiență în industria de comunicare vizuală, Decopin aduce pe piața de design interior foliile germane adezive tip autocolant mobilă. Dacă ești în căutarea unor idei decorative, iată câteva motive pentru care noi îți recomandăm foliile adezive:
De ce să alegi foliile autocolante?

Poți să personalizezi locul după propriul plac

Abia ți-ai cumpărat mobila și ți se pare că, deși este de calitate și practică, nu se potrivește modelul cu restul camerei? Sau poate vechea mobilă are nevoie de câteva mici ajustări pentru a-i oferi un nou suflu decorativ? O soluție la care poți apela sunt foliile adezive. Realizate din material texturat, foliile îți pot reînsufleți locuința cu modele creative ce imită aspectul de lemn, piatră, cărămidă, ciment sau textil. Mai mult de atât, poți să le lipești pe orice suprafață plană: sticlă, mobilă, ușă, personalizări display-uri, standuri expoziționale sau chiar proiecte pe termen lung.

Sunt practice și ușor de folosit

Atunci când ne gândim la amenajarea unui loc, planurile noastre sunt orientate pe termen lung și căutam ca principal avantaj calitatea produselor achiziționate. De aceea, este important să păstrăm obiectele într-o formă cât mai bună pe o perioadă mare de timp. Aplicând o folie adezivă, protejăm elementele din încăpere de diferiți factori ce le pot strica proprietățile, precum trecerea timpului, umezeala, murdăria și uzura. De asemenea, foliile autocolante sunt o alternativă practică și eficientă ce nu necesită mult timp și efort. Aplicarea lor este simplă, iar Decopin vă oferă o mână de ajutor la treabă cu o secțiune de îndrumare, special dedicată acestui aspect.

 

De ce să alegi foliile autocolante?

Sunt prietenoase cu mediul înconjurător (Eco-friendly)

Realizate din hârtie, tratate la suprafață pentru a fi rezistente la apă, substanțe chimice de curățare și temperaturi de la -20 de grade C până la +80 de grade C, foliile autocolante au proprietăți ecologice și practice totodată. Te poți bucura de calitatea înaltă, specific nemțească, cu material natural și creativ conceput.

Le poți îndepărta oricând, fără nicio problemă

În cazul în care consideri că folia nu mai e utilă sau pur și simplu vrei să schimbi modelul cu ceva mai potrivit, îndepărtarea ei nu presupune niciun efort sau stricăciuni asupra obiectului pe care era atașat. Mobilierul va arăta exact ca în momentul dinainte de a fi personalizat și nu va rămâne nicio urmă după dezlipire.

Decopin își dorește să fie un real ajutor pentru planurile tale pe termen lung. Punem la dispoziție o paletă largă de peste 80 de modele și texturi, la dimensiuni diferite pe care tu să le utilizezi acolo unde ai nevoie. Vă dorim spor și răbdare în decorarea unui spațiu în care să vă simțiți minunat!

De ce să alegi foliile autocolante?
Articol scris de
PIN PLUS PIN