Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce este bine să folosim echipamente cardio de cea mai bună calitate

Echipamentul cardio ajută corpul uman să se antreneze eficient, să se menţină în formă şi să scape de stres. Realizarea efectului aerobic prin utilizarea unuia dintre aparatele cardio potrivite este benefica pentru orice persoana, permitand oxigenului să circule liber prin tot organismul - dacă se ajunge rapid la ritmul cardiac recomandat şi se poate menţine constant între 20 și 60 de minute.
De ce este bine să folosim echipamente cardio de cea mai bună calitate

Există mai mult tipuri de aparate cardio. Acestea sunt proiectate special pentru a obţine un antrenament eficient cu risc scăzut de accidentare.

Echipa noastra - www.Fitness.com.ro - vă invită să aruncaţi o privire la noile echipamente cardio, printre care si gama proiectata de celebrul Pininfarina, legendarul designer al maşinilor sport italiene Ferrari, Lancia, Alfa Romeo, care a decis sa colaboreze cu cei de la Panatta pentru realizarea unor echipamente de fitness cardio fără precedent.

Pentru aceasta, impreuna cu producatorul Panatta, a ales materiale din industria auto, precum şi un sistem de lubrifiere automată care reduce pana la 1.000 de euro din costurile de mentenanţă ai primilor trei ani.

Echipamentele au un software High Tech cu "Touch Screen" pentru optimizarea performanţelor si programarea antrenamentului după nevoile utilizatorului.

Cadrul exterior este din aluminiu, element nobil, mult mai uşor şi mai rezistent decât metalul clasic, iar designul îmbină un aspect dinamic, modern, cu o ergonomie bine gandită.

"Mă întrebi ce este stilul italian. Înseamnă un acord al liniilor şi un simţ al proporţiei, simplitate şi armonie, astfel încât, după o perioadă mai lunga de timp, va rămâne vie in mintea ta amintirea frumuseţii" - Pininfarina

De ce este bine să folosim echipamente cardio de cea mai bună calitate
De ce este bine să folosim echipamente cardio de cea mai bună calitate

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva