Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De-a Arhitectura Talks, editia a-II-a - conferinta internationala dedicata educatiei de arhitectura si mediu construit pentru copii

De-a Arhitectura Talks editia a-II-a - conferinta internationala dedicata educatiei de arhitectura si mediu construit pentru

 

Intalnirile De-a Arhitectura/ De-a Arhitectura Talks este un eveniment desfasurat de Asociatia De-a Arhitectura, in cadrul unui proiect cultural al Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR), finantat de OAR prin taxa de timbru de arhitectura. Pentru ca este nevoie ca arhitectura sa ajunga la cat mai multi copii de diferite grupe de varsta, intr-un mod profesionist, Asociatia De-a arhitectura a pregatit in prealabil cadrele didactice si arhitectii care predau in acest an scolar printr-o finantare a Uniunii Arhitectilor din Romania. Astfel, asociatiile profesionale ale arhitectilor contribuie si prin investitia in educatia timpurie la schimbarile atat de necesare in societatea noastra.

 

Multumiri:

Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Bucuresti.

Speakerilor: Ewa Struzynska, Suzanne de Laval,  Barbara Feller, Heba Safey Eldeen, Magdalina Polinova Rajeva, Elchin Aliyev, Cristina Llorente-Roca, Tezcan Karakus Candan, Mia Roth-Cerina, Corina Drocas, Ioana Ciurea, Hannes Hubrich, Raluca Iacob Pop, Carolina Pizzaro.

 

 

Asociatia De-a Arhitectura

Asociatia De-a Arhitectura a fost infiintata in 2013, urmarind dezvoltarea si promovarea educatiei de arhitectura si mediu construit pentru publicul larg in vederea constientizarii si a cunoasterii valorilor arhitecturii, design-ului si ale urbanismului. Numai prin intelegerea si asumarea lor de catre diverse categorii de public se poate asigura o crestere durabila a calitatii mediului construit din mediile urbane si rurale. Noi credem ca o schimbare a paradigmei culturii arhitecturale si urbane a societatii romanesti actuale nu se poate face decat pornind de la educatia copiilor, viitorii cetateni si formatori indirecti de opinie ai parintilor lor, iar aceasta idee a dat nastere programului cultural-educational „De-a arhitectura”.

Asociatia desfasoara programe educationale despre arhitectura si mediu construit:

- de-a arhitectura in orasul meu: curs pentru clasele a III-a si a IV-a

- de-a arhitectura in scoala mea: curs pentru clasele a VI-a si a VII-a

- de-a arhitectura after school: curs pentru after school

- de-a arhitectura mini: curs pentru prescolari si scolari mici

- de-a arhitectura povestita: conferinte in saptamana „Scoala altfel”.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva