Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Damar Construct va ofera marca de ferestre nr. 1 din Europa

Damar Construct va ofera marca de ferestre nr. 1 din Europa


Vizitati site-ul www.internorm-damar.ro pentru a afla mai multe detalii despre ultimele modele de ferestre si usi 2010.


Internorm este ceea mai renumita marca internationala pentru ferestre si usi, ce va asigura calitatea ceea mai buna, oferta cea mai variata de design si o inovatie continua.

Pe buna dreptate, puteti avea incredere in calitatea produselor firmei, care are un rol conducator pe piata, si in competenta sa de a oferi servicii deosebite incepand cu consultanta, montare si pana la mentinerea contactului ulterior cu clientii. Cu Internorm alegeti o siguranta de grad inalt, confort excelent, design deosebit si o durata lunga de viata a ferestrelor.


Know-how-ul tehnic, conceptia cu vederi largi in afaceri si simtul fin in realizarea designului ajuta firma Internorm in mentinerea continua a unei calitati si tehnoligii de varf. De la solutiile aplicate la ferestrele din plastic, prin sistemele inovative de ferestre si usi de intrare, si pana la ferestrele lemn/aluminiu, de calitate europeana, cu caracteristici excelente de izolare termica.

Cu produsele Internorm luati o decizie in favoarea unei prelucrari excelente si implicit in favoarea unei investitii de lunga durata, indiferent daca ati ales fereastra din plastic sau din lemn/aluminiu, ori usa de intrare din aluminiu sau din lemn/ aluminiu, respectiv sistem de tehnica umbririi sau de protectie impotriva insectelor.

Pentru detalii contactati-ne la :

Adresa: B-dul. Revolutiei 102, Arad
Judet: Arad
Telefon: 0257/ 21 18 82
Fax: 0257/ 21 18 82
E-mail: office@internorm-damar.ro
AdresaWeb: www.internorm-damar.ro
Persoana de contact: Dan Pacurariu, Tel: 0722 50 93 97 - Arad

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva