Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cursurile optionale De-a Arhitectura vor putea numara peste 10.000 de copii in scoli

Cursurile optionale De-a Arhitectura vor putea numara peste 10.000 de copii in scoli

 

Invitam pe toti cei interesati sa consulte pagina web dedicata inscrierilor: http://de-a-arhitectura.ro/inscrieri/ si sa ne contacteze pentru alte detalii la office@de-a-arhitectura.ro.

 

Multumiri pentru sustinere in anul scolar 2015-2016:

Ordinul Arhitectilor din Romania, Uniunea Arhitectilor din Romania, CA IMMO, CERESIT, CONTROLTECH, DIGITAL SPIRIT, DURAZIV, ELMAS, FPSE, GALATECA, GREENTEK, HOLVER, ING, MAGIC HOLIDAY, OMINI CLINIC, PACONSTRUCT, RUUKKI, SIMBIO, SINIAT, STAR EAST PET, VELUX, VERANDA, ZOISS.

 

 

Asociatia De-a arhitectura

Asociatia De-a arhitectura a fost infiintata in 2013, urmarind dezvoltarea si promovarea educatiei de arhitectura si mediu construit pentru publicul larg in vederea constientizarii si a cunoasterii valorilor arhitecturii, design-ului si ale urbanismului. Numai prin intelegerea si asumarea lor de catre diverse categorii de public se poate asigura o crestere durabila a calitatii mediului construit din mediile urbane si rurale. Noi credem ca o schimbare a paradigmei culturii arhitecturale si urbane a societatii romanesti actuale nu se poate face decat pornind de la educatia copiilor, viitorii cetateni si formatori indirecti de opinie ai parintilor lor, iar aceasta idee a dat nastere programului cultural-educational „De-a arhitectura”.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România