Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cursuri de inițiere pentru montatori pereți şi plafoane din gips-carton

Academia Tehnică Saint-Gobain, cu centre de instruire autorizate la București si Ploiești, organizează cursuri de inițiere (cu durata de 40 ore), acreditate de Autoritatea Națională a Calificărilor (ANC) pentru ocupația "Montator pereți şi plafoane din gips-carton".
 Cursuri de inițiere pentru montatori pereți şi plafoane din gips-carton

Ȋn urma examenului absolvit cu notă de trecere, fiecare participant primește o diplomă de absolvire acordată de Ministerul Muncii, Familei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educației Naționale, această diplomă având regimul actelor de studii.

Programul autorizat ANC, cu module teoretice şi practice, axate pe competențele din standardul ocupațional pentru ocupația "Montator pereți şi plafoane din gips-carton", poate fi accesat în limita numărului de cursanți şi a cursurilor programate în calendarul Academiei.

Ȋn cadrul cursurilor, se urmărește dezvoltarea diverselor competențe pentru ocupația "Montator pereți şi plafoane din gips-carton", după cum urmează:

  • Stabilirea procedeului de placare;
  • Pregătirea operației de montare;
  • Efectuarea lucrărilor de placare la pereți;
  • Efectuarea lucrărilor de placare la plafoane;
  • Finisarea rosturilor.


Cursurile sunt susținute de diviziile Rigips şi Isover, materialele folosite în practică fiind furnizate gratuit de acestea. Instructorii dețin diplomă de formator.

In prezent, cursurile sunt oferite gratuit partenerilor noștri, Saint-Gobain suportând atât costurile aferente materialelor puse la dispoziție de cele două divizii Rigips şi Isover, cât şi costurile aferente trainerilor, comisiei de examinare, dar şi contravaloarea diplomelor.

Costurile aferente deplasării la centrele de instruire şi a cazării pentru cursanții din altă localitate sunt suportate de către aceștia sau de către angajatorul acestora, după caz.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la academiatehnica@saint-gobain.com sau la numerele de telefon 021.207.57.50 / 021.207.57.51.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS
Lucru în România