Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Curatenie de primavara... in garaj

Curatenie de primavara... in garaj
Desigur, ideile urmatoare sunt valabile in orice incapere in care va tineti uneltele si sculele. O mai buna organizare a lor va va ajuta sa gasiti imediat ce va trebuie, evitand deci sa pierdeti timp pretios atunci cand va apucati de treaba, dar si sa le pastrati la  indemana si ferite de umezeala. Desi este posibil sa aveti deja o organizare riguroasa in propriul garaj (adevarul este ca orice mester adevarat apreciaza curatenia printre obiectele care reprezinta obiectul muncii si pasiunii sale), aceste idei pot fi totusi inedite chiar si pentru cei mai ordonati, deoarece vin si cu un plus de estetica (culmea, nu?).


Un panou din lemn sau fier cu perforatii reprezinta suportul ideal pentru unelte. Achizitionati unul cat mai mare si montati-l daca dse poate chiar pe intreg peretele. Carligele atasate de acesta va vor permite sa faceti loc pentru absolut orice unealta. Daca uneltele nu au gaura in maner, le puteti face cate o agatatoare. Daca doriti, insa, puteti achiztiona o serie de sisteme de prindere si securizare care va vor permite atarnarea si pozitionarea oricarei cozi de surubelnita.

Pentru un suport mai putin greu, care sa nu puna tensiune pe perete, puteti folosi un sistem de sine, pe care sa poata fi montate cu usurinta carlige.  Alte idei sunt date de suspendarea aproape de tavan a obiectelor mari si grele, pe care sa le coborati cu ajutorul unui sistem de scripeti atunci cand aveti nevoie de ele (spre exemplu, o scara).Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România