Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cumpără vată minerală ECOSE și primești garantat premii - Promoție

Cumpără cel puțin un palet de vată minerală de sticlă, cu tehnologie ECOSE, de la distribuitorii Knauf Insulation, în perioada 8 mai-8 iulie 2019 și primești premii garantat.
Cumpără vată minerală ECOSE și primești garantat premii - Promoție

În funcție de numărul de paleți cumpărați și de pragul pe care l-ai atins, poți să alegi dintre mai multe premii.

Clienţii care doresc să participe trebuie să:

1. Cumpere cel putin un palet întreg de vată minerală de sticlă Knauf Insulation, cu tehnologia ECOSE, pe o singură factură, în perioada 8 mai-8 iulie 2019, de la partenerii/distribuitorii direcţi ai Knauf Insulation
2. Să se înscrie în campanie completând formularul online de concurs pe www.izolezi.ro și să înregistreze dovada achiziţiei pe aceeași platformă în perioada campaniei
3. Să păstreze dovada de achiziţie (factura fiscală) care atestă cumpărarea produselor participante în perioada campaniei şi care are acelaşi număr ca şi cel transmis online

Extrase din regulamentul promoției

• În funcţie de numărul de paleţi de vată minerală de sticlă cu tehnologia ECOSE cumpăraţi, clienţii participanţi vor putea câştiga, la alegere, mai multe premii.
• Factura trebuie să conțină minimum 1 palet întreg, achiziționat în perioada promoțională de la partenerii Knauf Insulation.
• Mai multe facturi, fiecare respectând condiția de mai sus, pot fi folosite pentru obținerea unui premiu.
• Asigurați-vă că adresa la care doriți să fie livrat premiul este completă și corectă!
• Premiul va fi livrat în cel mult 30 de zile de la validarea înscrierii în promoție.

Produsele participante la promoţie sunt toate produsele de tip vată minerală de sticlă, cu ECOSE Technology, de la Knauf Insulation: Akustik Board, Unifit 035, Unifit 032, MPN Plus 037, TP 435B, Decibel, NatuRoll Pro, NatuRoll Plus, Classic Alu 040, Classic Alu 044, NatuRoll 042 și foliile Homeseal LDS 0.02, LDS 5, LDS 35.

Prin înscrierea la această Campanie, reprezentanţii clienţilor participanți sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condiţiilor prezentului Regulament Oficial și înţeleg că datele lor personale vor fi prelucrate de Organizator, în vederea înscrierilor în campanie, organizării campaniei, contactării, validării și atribuirii premiilor.

Regulamentul complet al promoției poate fi accesat pe site-ul: www.izolezi.ro

 

Vezi mai multe detalii in pliantul atasat.

Documente atasate:
    

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KNAUF INSULATION
Lucru în România