Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum va arăta cea mai înaltă clădire din Japonia

Un zgarie nori al carui design a fost inspirat de o torta aprinsa "care lumineaza lumea" este pe cale sa devina cea mai inalta cladire din Japonia.
Cum va arăta cea mai înaltă clădire din Japonia
Mitsubishi Estate

Construit in Tokyo de dezvoltatorul imobiliar Mitsubishi Estate, ca parte a unei dezvoltari urbane mai vaste, Torch Tower va masura 390 de metri si urmeaza sa fie inaugurat in 2027. Cladirea va include o zona de observatie de unde vizitatorii vor putea admira privelistea orasului, dar si pe cea a Muntelui Fuji din apropiere, relateaza CNN.

Cele 63 de etaje ale turnului vor gazdui in cea mai mare parte spatii de birouri, cu exceptia etajelor inferioare, unde vor fi amenjate magazine, o sala de evenimente si o baie publica. De asemenea, ultimele etaje vor fi ocupate de un hotel cu 100 de camere. "Flacara" tortei va functiona ca platforma de observatie.

Potrivit dezvoltatorilor, cladirea, care este construita in prezent langa gara Tokyo, va avea "cel mai ridicat nivel de rezistenta la cutremure" si va pune la dispozitie spatii publice care pot servi drept adapost in cazul producerii unui dezastru natural.

Cea mai inalta cladire din Japonia este in momentul de fata Abeno Harukas din Osaka (300 de metri). Titlul urmeaza sa fie preluat in 2023, pana la finalizarea Torch Tower, de o alta cladire aflata in prezent in constructie in Tokyo, care va masura 330 de metri.

 

C.S.

Cum va arăta cea mai înaltă clădire din Japonia

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva