Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum previi decolorarea unei suprafeţe exterioare placate cu marmură

Amenajarile exterioare din marmura, mai ales cele descoperite, sunt in permanenta supuse agresiunii factorilor de mediu. Indiferent daca acestia se manifesta prin ploi acide, radiatii ultraviolete ori cicluri climatice, influenta lor este resimtita din plin, iar trecerea timpului o accentueaza.
Cum previi decolorarea unei suprafeţe exterioare placate cu marmură

Rezultatul cumulat al efectelor conditiilor de mediu se manifesta prin pete, decolorari, zgarieturi, indepartarea fiecareia dintre acestea necesitand eforturi de munca si financiare insemnate. De aceea, limitarea consecintelor oricarei forme de agresiune asupra placarilor din piatra este o cerinta esentiala, impusa de situatii obiective critice.

PIATRAONLINE propune diminuarea efectelor factorilor de mediu asupra amenajarilor din piatra naturala (marmura, granit, travertin, limestone, ardezie, sandstone) prin impermeabilizarea suprafetelor cu solutii adecvate. Dintre acestea variantele ecologice (pe baza de apa) au avantajul ca protejeaza mediul si se pot aplica pe orice tip de suprafata indiferent de finisaj (lucios, mat, periat, antichizat, buciardat etc)

LTP Mattstone H2O si LTP EXTERNAL STONE SEALER (acesta este un PRODUS NOU in portofoliu) sunt impermeabilizantii de profunzime recomandati de PIATRAONLINE pentru placarile de exterior. Daca Mattstone H2O se aplica in interior cu rezultate la fel de bune, calitatile LTP EXTERNAL STONE SEALER, cu precadere rezistenta tenace la efectele radiatiilor ultraviolete, il impun cu prisosinta pentru amenajarile exterioare. In special suprafetele placate cu marmura sufera decolorari importante si, din pacate, ireversibile, din cauza radiatiilor ultraviolete. Produsul ofera protectie la apa si diverse pete, previne aparitia mucegaiului si a eflorescentelor, impiedica decolorarea suprafetelor. Se poate folosi si pentru suprafete din caramida sau beton. Aplicarea solutiei este usoara iar consumul excelent (un litru acopera circa 15 mp de suprafata cu porozitate redusa).

LTP EXTERNAL STONE SEALER de la PIATRAONLINE iti protejeaza pe durata indelungata placarile exterioare.

Comanda ACUM, in prag de toamna, EXTERNAL STONE SEALER pentru impermeabilizarea suprafetelor exterioare inainte de sosirea iernii!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE