Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum poți genera planuri de cofrare ușor și rapid?

Cu Easy Formwork Planner (EFP) puteți elabora ușor planuri de cofrare 2D și 3D pentru sistemele Doka pentru pereți – Framax Xlife și Frami Xlife, sau pentru planșeu - Dokaflex 1-2-4, direct pe șantier, folosind un smartphone.
Cum poți genera planuri de cofrare ușor și rapid?

Cu Easy Formwork Planner, orice modificări ulterioare ale planurilor se pot face ușor și rapid cu doar câteva click-uri. În baza planului realizat se creează o listă de materiale necesare ce poate fi descărcată în format pdf și trimisă ca și comandă către reprezentantul Doka. Datorită legăturii integrate a aplicației EFP cu magazinul Doka Online Shop, materialele pot fi ușor comandate online.

Vezi cât de ușor este să folosești Easy Formwork Planner:Cofrați și comandați ușor necesarul de material Doka. Puteți vizualiza cofrajul în format 3D, toate acestea independent de suportul reprezentanților Doka. Inginerii dvs. și șefii de echipă pot crea propriile planuri de panotaj folosind Easy Formwork Planner. Cu un PDF al planurilor de structură și etapele de cofrare stabilite, puteți realiza cofrarea cu o atingere de ecran. Cofrarea se realizează automat, pe fundal. În acest fel personalul din șantier poate reacționa rapid și conform cu modificările apărute, fără a implica prea multe resurse suplimentare. Achiziția de material se poate realiza direct din Doka Online Shop.

Citește toate beneficiile EFP aici sau descarcă acum aplicațiadin Google Play sau Apple Store.

 

Doka a dezvoltat o gamă amplă de soluții digitale pentru optimizarea proceselor de execuție și creșterea nivelului de productivitate pe șantiere. Aceste soluții sunt practice, ușor de utilizat și axate pe nevoile constructorilor. Mai multe detalii despre serviciile digitale Doka găsiți aici. 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DOKA ROMANIA