Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum îţi protejezi sănătatea în timpul pandemiei de coronavirus?

Ca urmare a pandemiei de coronavirus, mii de persoane se afla in carantina in Romania, scolile si gradinitele au fost inchise, iar evenimentele care implica un numar mare de participanti sunt strict interzise. Masuri stricte au fost introduse si in alte tari europene, ca Italia, Polonia, Spania, Regatul Unit. Este responsabilitatea ta sa iei masuri in ceea ce te priveste pentru a te proteja in aceasta perioada.
Cum îţi protejezi sănătatea în timpul pandemiei de coronavirus?

In primul rand, este important sa limitezi contactele sociale. Medicii ne sfatuiesc sa reducem la minimum orice interactiune cu alte persoane. In aceasta perioada este foarte important sa avem grija de sanatatea noastra si a familiilor noastre si, in special, de aparatul nostru respirator.

Pana nu demult petreceam, in medie, cam 12 ore in casele noastre. In urmatoare perioada va trebui sa stam 24 de ore impreuna cu familia noastra in aceeasi casa, ceea ce inseamna ca o sa producem de doua ori mai mult CO2. Asta inseamna ca aerul va fi de doua ori mai viciat si va avea de suferit in special sistemul nostru respirator.

De aceea, iti recomand din tot sufletul sa ventilezi permanent incaperile si, daca nu ai un sistem de ventilatie, lasa un geam deschis prin care sa patrunda permanent aer proaspat in casa ta.

Iar ca sa intelegi mai bine despre ce vorbesc, urmareste urmatorul clip.Sa ramai acasa intr-un spatiu ventilat, fara aerul viciat, ci doar proaspat in locuinta, este cea mai buna decizie pentru tine si familia ta.

Daca doresti sa-ti montezi un Sistem de Ventilatie cu Recuperare de Caldura, ne gasesti aici. Iti doresc multa sanatate si numai bine!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ECOVENT Expert