Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum îndepărtezi petele de rugină de pe un glaf de marmură

Piesele speciale din marmura (glafuri, blaturi, trepte), cu precadere cele care functioneaza in aer liber pot fi afectate de mici pete de rugina provenite din oxidari. Acestea strica aspectul placarii, iar daca ai o marmura deschisa la culoare atunci problema se complica si mai mult.
Cum îndepărtezi petele de rugină de pe un glaf de marmură
Practic, exista doua moduri prin care marmura se pateaza cu rugina: fie din interior, prin aparitia oxizilor din minerurile care contin fier (in special hematita), fie prin asezarea pe suprafata placarii, pe durate lungi, a unor obiecte din fier. Glafurile de exterior in mod special sunt supuse si vicisitudinilor vremii, asa ca petele de pe suprafetele acestora sunt o aparitie comuna.

Ajuns intr-o asemenea situatie, cu glaful patat si cu perspectiva ca acesta sa ramana asa in cazul in care esti pasiv, cel mai probabil vei da fuga pana la cel mai apropiat hypermarket de profil si vei lua de acolo un detergent cu mare putere de curatare, ieftin si eficient, care scoate cele mai rele pete pe banda rulanta. Ajuns acasa, vei aplica din belsug detergentul-minune pe bietul glaf care, incapabil sa suporte atacul nefiresc de agresiv, se va matui de suparare, ba chiar va mai adauga cateve pete suplimentare de rugina proaspata. E cumva prea tarziu sa te mai gandesti ca acei detergenti grozavi sunt acizi si sa observi ca marmurei nu-i plac acizii. Ce mai poti face acum?

Raspunsul il afli la PIATRAONLINE, care lanseaza pentru rezolvarea acestui gen de probleme LTP RUST STAIN REMOVER, dedicat chiar eliminarii petelor de rugina de pe suprafetele delicate din marmura, travertin sau onyx. Un plus reprezinta posibilitatea de a folosi cu rezultate excelente detergentul pe suprafetele lustruite.

Usor de aplicat, pur si simplu se varsa solutia nediluata chiar pe pata, Rust Stain Remover iti permite sa controlezi ghinionul de a avea un glaf care contine minereu de fier. Intreaga procedura se realizeaza intr-un interval de doar un sfert de ora, modul de actiune fiind indicat de schimbarea culorii petei din ruginiu in purpuriu aprins.

Iata o rezolvare fara echivoc a unei probleme dificile, iar specialistii PIATRAONLINE au si alte surprize placute pentru tine, in incercarea de a-ti proteja amenajarile din piatra.

Vino la sediul din Aleea Teisani 137A sau comanda on-line solutii eficace pentru curatarea si impermeabilizarea suprafetelor din piatra naturala, beton, caramida sau ceramica. Doar asa le vei putea prelungi frumusetea si calitatile initiale.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE