Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum ar putea arăta călătoria cu avionul post COVID-19

Pandemia de coronavirus a transformat modul in care traim, printre altele blocandu-ne accesul la serviciile oferite de sectoarele cele mai expuse. Insa chiar si dupa redeschiderea acestor sectoare, se prefigureaza ca lucrurile nu vor mai fi ca inainte.
Cum ar putea arăta călătoria cu avionul post COVID-19
Avio Interiors

Un exemplu ar putea fi industria aviatica.

Compania italiana Avio Interiors a prezentat doua concepte de locuri care ne arata cum ar putea arata calatoria cu avionul in viitor.

Unul dintre ele se numeste Janus si consta in pozitionarea inversa a scaunului din mijloc si imprejmuirea fiecarui loc cu panouri transparente din plastic. Teoretic, acest lucru ar preveni raspandirea virusurilor intre pasagerii de pe scaune alaturate.

Daca acest concept se poate dovedi costisitor pentru companiile de zbor deja puternic afectate de criza epidemiologica, cei de la Avio Interiors vin si cu o idee mai simpla, care poate fi implementata fara modificarea configuratiei actuale a locurilor. Glasssafe presupune instalarea de panouri de protectie intre cele trei locuri, care ar izola fiecare pasager de la umeri in sus.

 

Un posibil neajuns al ambelor concepte este acela ca ar putea ingreuna evacuarea pasagerilor in cazul unei urgentet, din acest motiv existand riscul sa nu primeasca aprobarile necesare.

 

C.S.

 

Janus
Janus
Glasssafe
Glasssafe

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva