Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum alegem covorul pentru living?

Cum alegem covorul pentru living?

Livingul este incaperea in care familia petrece cel mai mult timp impreuna, unde primim oaspeti, unde se desfasoara majoritatea momentelor placute, deci livingul trebuie sa fie amenajat astfel incat sa aiba un aer primitor, cald, elegant si de bun gust in acelasi timp.

 

Pentru a reusi sa conferim aceste calitati incaperii centrale a locuintei noastre, dupa ce am ales culoarea peretilor, mobilierul si celelalte obiecte de decor, ajungem la alegerea covorului.

Acesta trebuie ales cu grija, trebuie sa completeze aspectul incaperii si trebuie sa tinem seama de cateva aspecte importante:

 

 

 

 

 

 

 

Forma covoarelor pentru living:

Desi majoritatea persoanelor considera ca unei incaperi dreptunghiulare i se potriveste un covor de aceeasi forma, de foarte multe ori un covor lung, sau oval, sau care urmeaza forma masutei de cafea va da accente interesante incaperii, insa e foarte important sa tinem cont de dimensiunea lui pentru a pastra proportiile.

 

Culoarea covoarelor pentru living:

E foarte important sa nu folosesti aceeasi culoare pentru canapea si covor, mai ales daca ai ales un covor in culoare puternica. Ele ar trebui sa aiba culori contrastante, care sa evidentieze piesele, sau poti sa alegi elementele decorative, inclusiv covorul, in nuante asortate de maro cald.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva