Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Culoarea anului 2019 pentru pereți. Care sunt alegerile experților până acum

Este toamna si, rand pe rand, expertii din domeniu, mai exact marile companii de vopsele, incep sa ne dezvaluie alegerile lor pentru culoarea anului 2019.

Cel mai recent anunt vine de la Benjamin Moore. Dupa ce a desemnat 2018 ca fiind anul rosului vibrant Caliente, cunoscutul producator de vopsele coteste la 180 de grade cu propunerea pentru 2019. Va invitam sa o descoperiti mai jos, impreuna cu nuantele propuse si de alti mari producatori pentru anul ce vine.

<b>Metropolitan</b>
Metropolitan

In cadrul unui eveniment care a avut loc zilele trecute la New York, Benjamin Moore a prezentat Metropolitan, un gri discret si elegant cu subtonuri reci, "linistitor, calm si sofisticat intr-un mod nonsalant", in cuvintele directorul creativ al Benjamin Moore, Ellen O’Neill, ca fiind culoarea care va domina interioarele anul viitor.

 

"Este o culoare din spectrul neutru care face trimitere la o stare de spirit si un design contemplativ. Nici frapanta, nici agresiva, acest gri discret si totusi plin de farmec creeaza un teren comun linistitor si de impact", a spus Ellen O’Neill. Cu aceasta ocazie, compania a lansat si Color Trends 2019, o paleta de 15 culori de vopsea complementare pentru Metropolitan, care variaza de la neutru la intens,

 

Foto: Benjamin Moore

Metropolitan
Metropolitan
Metropolitan
Metropolitan
<b>Cavern Clay</b>
Cavern Clay

Cu putin timp in urma, in septembrie, si-au anuntat propunerea pentru culoarea anului 2019 si cei de la Sherwin-Williams. Cavern Clay este o nuanta calda de teracota cu radacini antice, elementare, un omagiu adus stilului modern, care pastreaza insa esenta sud-vestului american, potrivit reprezentantilor companiei americane.

 

"Cavern Clay intruchipeaza reinnoirea, simplitatea si stilul nonconformist, boem", a mentionat Sue Wadden, director de marketing la Sherwin-Williams.

 

Foto: Sherwin-Williams

Cavern Clay
Cavern Clay
Cavern Clay
Cavern Clay
<b>Reflecting Pool</b>
Reflecting Pool

Colectia HGTV HOME a celor de la Sherwin-Williams propune in schimb Reflecting Pool, o nuanta "cu personalitati multiple" care vorbeste despre echilibru, pastrand insa si o nota sic.

 

Foto: HGTV HOME

Reflecting Pool
Reflecting Pool

Foto: HGTV HOME

<b>Blueprint</b>
Blueprint

Compania de vopsele Behr a prezentat in august Blueprint, un albastru despre care expertul in culori Erika Woelfel crede ca va fi pe placul tuturor. "Simbolizeaza dorinta noastra de energie pozitiva, stabilitate si incredere, atat in casa, cat si in lume. Este o nuanta care va trece testul timpului", crede Woelfel. 

 

Foto: Behr 

Blueprint
Blueprint

Foto: Behr 

Blueprint
Blueprint

Foto: Behr 

<b>Night Watch</b>
Night Watch

Cu o propunere mai indrazneata a venit in iunie compania PPG Paints. Night Watch este un verde inchis intens, inspirat de natura, cu care "aduci puterea vindecatoare a naturii de afara in casa ta", a sustinut Dee Schlotter, manager de marketing senior la PPG. A se folosi insa in doze mici, pe un singur perete din dormitor sau zona in care se ia masa, ori impreuna cu accente aurii elegante, recomanda cei de la PPG.

 

Foto: PPG Paints

Night Watch
Night Watch

Foto: PPG Paints

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România