Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Consulul Onorific al Marii Britanii viziteaza fabrica Dexion din Romania

Consulul Onorific al Marii Britanii viziteaza fabrica Dexion din Romania
Miercuri, 13 aprilie, Dl. Stuart Meikle, Consulul Onorific al Marii Britanii a vizitat fabrica Dexion Storage Solutions din Rasnov, judetul Brasov, Romania

Parte a grupului international Constructor Group, Dexion si-a inceput activitatea in Romania in 2006, stabilindu-si cu ajutorul specialistilor britanici, o fabrica moderna intr-o zona industriala de 12.500 mp situata in Rasnov, judetul Brasov.
In cursul celor aproape 6 ani de existenta, Dexion a devenit unul dintre liderii pietei in domeniul productiei si comercializarii solutiilor de depozitare in SE Europei.


Dexion se specializeaza in domeniul proiectarii productiei si comercializarii a diferite sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleti, la solutii de Arhivare. Dexion ofera atat solutii produse in fabrica din Romania cat in fabricile din Olanda, Finlanda si Germania.

Dl. Stuart Meikle, Consul Onorific al Marii Britanii a ales sa viziteze unitatea din Rasnov ca recunoastere a rolului important al companiei in atat Romania cat si Marea Britanie, privind Dexion ca un exemplu al relatiilor economice infloritoare dintre cele doua tari. Dexion pastreaza Marea Britanie drept unul dintre partenerii majori ai companiei (atat in rolul de clienti cat si in cel de furnizori de componente).

Fabrica Dexion din Rasnov se specializeaza in productia de solutii complete de depozitare cum ar fi stelajele pentru paleti si rafturile usoare precum si numeroase accesorii. Fabrica produce si solutii proiectate in mod special pentru piata romaneasca cum ar fi doua tipuri de rafturi in consola pentru bunuri lungi, diferite solutii de manipulare precum si o gama de accesorii speciale, realizate la comanda.

Dl. Meikle a fost impresionat de fabric si de gama larga de echipamente pentru procesarea otelului si pentru indoirea, taierea, si vopsirea diferitelor sisteme de rafturi, elemente de montaj si accesorii. El a vizitat laboratorul de teste al grupului, gazduit de asemenea de catre fabrica, unde noi solutii sunt testate folosindu-se tehnologie dedicata si specialisti bine instruiti.
Consulul Onorific al Marii Britanii a vizitat si Centrul de Suport Vanzari al Grupului, un grup specializat de ingineri, aflati la fabrica, care ofera suport tehnic birourilor de vanzari ale grupului din intreaga Europa.


In urma vizitei, Dl. Stuart Meikle a spus urmatoarele: "Sunt deosebit de impresionat de munca pe care a realizat-o Brian Howson alaturi de echipa romano-britanica in organizarea acestei unitati de productie si aducerea ei la stabdarde de munca europene. Sunt impresionat de asemeni de faptul ca aceasta companie a reusit sa cresca continuu de la infiintare, devenind unul dintre principalii jucatori pe o piasa atat de dificila, competitiva si orientata pe pret cum este Romania. Am fost deosebit de multumit de potentialul oamenilor si de modul in care compania numeste angajati romani in pozitii cheie.
Cunosc Romania de 15 ani si am avut bucuria de a fi martor al schimbarilor care au avut loc. Am incredere in viitorul acestei tari, alimentat de oamenii sai, de frumusetea sa natural, de resursele sale si sper ca si alti investitori straini sa urmeze exemplul Dexion si sa investeasca in aceasta tara."

Consulul Onorific a discutat de asemeni rolul Dlui Howson de Membru Corespondent pentru Romania al Institutului de Ingineri Mecanici si despre speranta lor comuna ca vor putea incuraja inginerii romani sa devina recunoscuti international.


Institutul Inginerilor Mecanici (IMechE) este cea mai important institutie inginereasca din Marea Britanie. Statutul de membru al institutiei permite inginerilor si tehnicienilor sa beneficieze de recunoastere internationala pentru capacitatile lor profesionale, pentru a putea lucre liber intr-o piata globala.Despre Stuart M. Meikle

In 2008 Stuart Meikle a fost numit de catre Guvernul Marii Britanii drept primul Consul Onorific in Romania.
Dansul si-a petrecut copilaria la ferma familiei. Dupa parasirea scolii a fost implicat in activitati de conducere si administrare. Mai tarziu s-a intors la viata academica la Colegiul Wye din cadrul Universitatii din Londra unde a studiat un curs care combina administrarea afacerilor cu stiinta agricola. In domeniul sau de studiu, Stuart Meikle, a fost primul student caruia i-a fost acordata o prestigioasa Diploma de Onoare Casa Intai. Dupa terminarea studiilor Stuart Meikle a facut vreme de cativa ani parte din personalul didactic al Colegiului Wye.

Cariera sa l-a adus mai tarziu la lucru in Sud-Estul Asiei unde a lucrat atat cu marile plantatii cat si cu micii detinatori de pamant. A jucat un rol important in a oferi management agricol si educatie economica tarilor din fosta Uniune Sovietica.

In ianuarie 1997, Stuart Meikle a sosit in Romania pentru a lucra la un proiect de tranzitie al Comisiei Europene. Apoi a devenit un vizitator frecvent. Dupa aproape 15 ani, dansul este probabil unul dintre cei mai calificati observatori ai agriculturii Romaniei.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati http://www.agri-focus.ro .

 

Despre Dexion
Compania Dexion este prezenta in Romania din 2006, perioada in care a devenit unul dintre liderii Sud-Est Europeni in domeniul proiectarii, productiei si comercializarii diferitelor sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleti la solutii pentru arhivare. Dexion ofera atat solutii de depozitare produse la fabrica din Romania cat si la fabricile grupului din Olanda, Finlanda si Germania.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati http://www.dexion.ro .

 

Despre IMechE
Institutul de Inginerie Mecanica este o institutie profesionala cu caracter ingineresc, care numara peste 80.000 membri din 130 tari, care lucreaza in cadrul celor mai importante si dinamice industrii.
Cu o istorie de 160 de ani in spate, Institutul de azi este o organizatie activa, axata pe viitor. Prin colaborarea cu companii de top, universitati si centre de studiu, IMechE creaza si impartaseste informatii pentru a oferi guvernului, companiilor si publicului noi moduri de gandire si o instruire autoritara asupra tuturor aspectelor ingineriei mecanice.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati http://www.imeche.org .

 

Despre Brian Howson
Dl Howson este un cetatean britanic, licentiat in Inginerie Mecanica si detinator al unui MBA. El lucreaza in Europa Centrala din 2001 si a venit in Romania in 2007, ca director general al Dexion Romania.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DEXION Storage Solutions
Lucru în România