Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Concurs: Tinerii arhitecți sunt invitați să reamenajeze magazinul Meșteshukar ButiQ

Ordinul Arhitecților Filiala Teritorială București (OAR București) îi invită pe tinerii arhitecți să participe la concursul de arhitectură „A new design story” organizat de Meșteshukar ButiQ cu sprijinul organizației, prin intermediul Anualei de Arhitectură București 2018.
Concurs: Tinerii arhitecți sunt invitați să reamenajeze magazinul Meșteshukar ButiQ

Participanții vor propune soluții arhitecturale pentru proiectarea și reamenajarea magazinului întreprinderii sociale non-profit Meșteshukar ButiQ de pe strada Edgar Quinet 7, București, scopul concursului fiind implementarea soluției desemnate câștigătoare în urma procesului de evaluare a propunerilor, în care decizia juriului concursului este majoritară, anunță reprezentanții OAR București.

 

"Ne propunem să avem un rol activ în educarea și orientarea în carieră a arhitecților. Concursul este un mijloc eficient de responsabilizare, tinerii arhitecți urmând să se afle în situații concrete, pe care le vor întâlni în practica profesională, precum management de proiect sau comunicare cu beneficiarul", a declarat arhitectul Emil Ivănescu, președinte al OAR București.


Tema propusă, criteriile de evaluare a propunerilor și documentele care trebuie realizate pentru înscrierea în concurs pot fi consultate pe pagina concursului. De asemenea, organizatorii au dezvoltat un mecanism care vă asigura anonimitatea propunerilor.

Bugetul concursului pentru implementarea proiectului de către echipa câștigătoare constă în suma brută de 10.000 EUR.

Concursul este deschis tuturor tinerilor arhitecți si se desfășoară în limba engleză. Premiul cel mare constă în suma de 3.000 de euro, în timp ce ocupanții umătoarelor două locuri vor fi premiați cu 1.200 de euro, respectiv 800 de euro (sume brute).

Totodată, juriul va acorda premii speciale "propunerilor care se disting de restul proiectelor printr-o viziune arhitecturală deosebită".

 

Concursul a fost lansat pe 1 octombrie, de Ziua Mondială a Arhitecturii, pentru a marca această dată într-un mod relevant pentru profesia de arhitect.

 

Concursul conține mai multe etape și se desfășoară la adresa http://mbq.ro/newdesignstory/. Înscrierea este gratuită, iar pentru mai multe detalii privind calendarul competiției și materialele disponibile participanților, puteți accesa acest link.    

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România