Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Acest nou complex de locuinte sociale construit in St-Agatha-Berchem a fost finalizat anul acesta si isi are sursa de inspiratie in cladirile istorice din oras. Volumele geometrice, cu arhitectura contemporana au fost create de echipa Buro II & Archi+I astfel incat performantele energetice ale intregului complex sa depaseasca standardele locale.

 

Arhitectii s-au inspirat in crearea noilor locuinte de la un complex social mai vechi, construit intre 1922-1925 si proiectat de Victor Bourgeois. Au fost create doua zone rezidentiale - una in Beheersstraat cu 43 de unitati locative si alta in lungul strazii Dendermondestraat avand 32 de unitati. Amandoua zonele sunt caracterizate de compozitii cu volume prismatice, de culoare alba, cu acoperisuri in terasa, amplasate insiruit respectand aliniamentul strazii sau decalat, pentru a beneficia de retrageri succesive.

 

Designul propus aminteste intr-o oarecare masura de ansamblul „Cite moderne” proiectat de Bourgeois, caracterizat prin linii simple, fara decoratii. In cazul noului complex de locuinte sociale arhitectii au pastrat materialul de baza si anume betonul armat, golurile sunt simple decupaje in anvelopanta, finisajul este alb punctat din loc in loc cu suprafete realizate din sipci de lemn sau traforuri.

 

 

Echipa de arhitecti a avut in vedere ca aceste locuinte sa reprezinte un echilibru intre valoarea economica si criteriile tehnice si sociale, oferind o calitate deosebita pentru elementele de arhitectura si un nivel rificat de performante energetice. Pentru aceasta, locuintele au fost amplasate cu spatiile de zi orientate spre sud, au fost dotate cu panouri solare, sistem de colectare a apei de ploaie, au fost termoizolate suplimentar si s-au folosit materiale naturale, prietenoase cu mediul.

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://www.e-architect.co.uk

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

M0.jpg
M0.jpg
Rafturi paleti.png
Rafturi paleti.png
M3-30-40.jpg
M3-30-40.jpg
Rafturi Shuttle.jpg
Rafturi Shuttle.jpg
M5.jpg
M5.jpg
Rafturi picking.png
Rafturi picking.png
Backup Box.jpg
Backup Box.jpg
RAFTURI DRIVE IN.png
RAFTURI DRIVE IN.png
Rafturi arhiva.png
Rafturi arhiva.png
Rafturi CANTILEVER.png
Rafturi CANTILEVER.png
Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

La sondaj au participat 200 de companii, iar 23 de companii au câștigat la diferite categorii, unde VELUX Commercial a câștigat aur la categoria: Iluminat de acoperiș / Sisteme de lumină naturală.

Premiul Architects’ Darling se acorda in urma sondajul realizat de Heinze în rândul a 1.949 de arhitecți și profesioniști în construcții, unde li se cere să evalueze performanța, să voteze pentru cea mai bună marcă, calitate, serviciu etc.

A fost acordat pentru prima dată în 2011 și este perceput drept „Oscarurile” din industria germană a construcțiilor.

Sondajul din spatele premiului va fi trimis la VELUX Commercial Germania în cursul acestui an.

Heinze este cea mai mare platformă digitală din Germania pentru proiectanți, arhitecți și alți profesioniști în construcții. Ei pot colecta desene, inspirație și instrumente de proiectare pentru activitatea de proiectare a clădirilor. VELUX Commercial Germany este prezent în platformă cu extrase pentru caietele de sarcini și informații despre produse. Găsiți-ne aici.

Despre VELUX Commercial

VELUX Commercial este o divizie a grupului VELUX, înființată în 2019, și cuprinde fostele organizații JET, Vitral și VELUX Modular Skylights. 1.100 de oameni lucrează în cadrul funcțiilor de producție, vânzări și asistență globală în 15 țări și oferă sprijin profesioniștilor din domeniul construcțiilor pe parcursul întregului proces, de la specificare până la livrarea și întreținerea soluțiilor de lumină naturală și ventilație.
Gama de produse VELUX Commercial variază de la soluții de vitrare de ultimă generație, realizate la comandă, pentru clădiri arhitecturale de prestigiu până la cupole și luminatoare continue de acoperiș pentru clădiri și depozite industriale și agricole.
Aflați mai multe despre VELUX Commercial aici.

Despre grupul VELUX

De mai bine de 80 de ani, Grupul VELUX a creat medii de viață mai bune, cu lumină naturală și aer proaspăt prin acoperiș. Gama noastră de produse include ferestre de acoperiș și luminatoare modulare, jaluzele decorative, produse de protecție solară și rulouri, precum și soluții de instalare și casă inteligentă. Avem operațiuni de vânzări și producție în peste 36 de țări și aproximativ 11.000 de angajați în întreaga lume.

Grupul VELUX este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută în totalitate de fundații non-profit, de caritate (FUNDAȚIILE VELUX) și de familie. În 2022, Grupul VELUX a avut venituri totale de 2,99 miliarde EUR, VKR Holding a avut venituri totale de 4,29 miliarde EUR, iar FUNDAȚIA VELUX a donat 181 milioane EUR sub formă de granturi caritabile.
Pentru mai multe informații despre VELUX Group, vizitați velux.com.

Rafturi gravitationale.png
Rafturi gravitationale.png
Platforme Metalice Mezanin.png
Platforme Metalice Mezanin.png
Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Gazele combustibile pe care le primim prin rețelele de furnizare convenționale sunt alcătuite în principiu din metan, o hidrocarbură care se găsește în subsol, dar și în atmosferă – există o discuție destul de intensă pe tema efectului de seră produs de acestea, ca urmare a creșterii animalelor și a altor activități umane. Este un gaz incolor, inodor, mai ușor decât aerul și care se evaporă la temperaturi extrem de mici (- 160°C), la presiunea de o atmosferă. Are o putere calorică foarte mare, ceea ce îl face o resursă importantă de energie pentru economia momentului. Alte gaze pe care le primim pe conductă în cantități mai mici sunt fie alte hidrocarburi combustibile (etan, propan, butan, pentan, hexan), fie gaze diverse rămase din zăcăminte sau din procesul de producție (azot, dioxid de carbon, oxigen, hidrogen sulfurat). Unele dintre gazele combustibile menționate sunt prezente doar în cantități mici, așa cum am spus, și pot fi mai valoroase economic, dar separarea lor completă ar fi prea costisitoare. Nu în ultimul rând, în compoziția gazelor primite avem etilmercaptanul, un compus adăugat pentru ca, atunci când se produc scurgeri, să le putem detecta prin simplul miros, fără alte instrumente specializate. Conform standardelor, procentul de metan trebuie să fie de minimum 85% din totalul gazelor furnizate – este vorba de procente molare, deci practic din numărul de molecule dintr-o anumită cantitate.
Aici trebuie să facem o deosebire între tipurile de produse pe bază de hidrocarburi pe care le folosim în diversele noastre activități domestice sau de altă natură. Din rețeaua de distribuție primim deci gaz metan, dar se poate folosi la fel de bine și propanul sau butanul, gaze care ne sunt livrate în butelii de diverse capacități, pentru a le folosi la aragaze, boilere sau la centrale termice special concepute sau adaptate în acest scop. Varianta cea mai întâlnită este de fapt Gazul Petrol Lichefiat (GPL), care este un amestec de propan și butan, în diverse proporții. Prin aducerea la presiuni mari, de circa 17 bari, aceste gaze se lichefiază și pot fi îmbuteliate mai ușor pentru transport. Propanul devine gazos (fierbe) la - 40°C, iar butanul la - 1°C, ceea ce înseamnă că primul se aprinde mai bine la frig și este mai eficient, dar este și mai periculos la temperaturi ridicate, de aceea pentru aparate de gătit sunt folosite buteliile cu GPL având conținut ridicat de butan, optim la temperaturi de peste 5°C. Există centrale termice care funcționează cu propan, dar cele mai multe utilizează amestecul GPL. A nu se confunda cu autogazul folosit pentru alimentarea automobilelor, care are un conținut ridicat de propan (peste 60%) și este impropriu numit GPL.

 

Orizontul de așteptare

 

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Date fiind efectele negative asupra mediului ale arderii acestor gaze, în unele țări se discută tot mai mult despre limitarea sau chiar oprirea consumului lor pentru încălzire sau prepararea alimentelor. De exemplu, în SUA, chiar dacă nu există o strategie federală în acest sens, mai multe municipalități sau chiar state au luat unele măsuri precum oprirea extinderii rețelelor de furnizare ori a branșării caselor nou construite, folosindu-se exclusiv energia electrică – fie din surse convenționale, fie de la panouri solare sau generatoare eoliene. Este cazul orașelor San Francisco, Seattle și New York, respectiv al statelor Massachusetts și California. Alte unități administrative au elaborat sau sunt pe cale să adopte normative care nu interzic explicit consumul de gaze naturale, ci impun ca aparatele de gătit, boilerele și sistemele de climatizare să fie exclusiv electrice, deci este tot o formă de obligativitate. Dincolo de aspectul ecologic, în justificarea acestor măsuri se menționează și riscurile legate de sănătate; aragazele și cuptoarele cu gaze pot provoca boli respiratorii (astm, în special la copii) din cauza gazelor de ardere neevacuate, inclusiv dioxid de azot care este foarte toxic. Din cauza toxicității, unele aragaze (inclusiv la noi) au plita pe bază de gaze și cuptorul, care expune alimentele direct la gazele de ardere, pe bază de curent electric.

În Europa, avem deja un istoric al renunțării la gaze și situația se precipită tot mai mult. Iată câteva exemple:

• Austria: interzicerea centralelor termice și boilerelor cu combustibili fosili (inclusiv gaze naturale) din 2023 în toate construcțiile noi, iar ca proiect de viitor desființarea celor cu cărbune sau petrol (inclusiv păcură) din clădirile exstente;
• Belgia – Flandra: nicio conexiune nouă la gaze naturale din 2025;
• Danemarca: până în 2029, toate cazanele pe gaze naturale vor fi înlocuite cu variante centralizate care funcționează cu energie regenerabilă, respectiv pompe de căldură;
• Franța: fără cazane pe gaze la toate construcțiile noi, din 2023;
• Germania: din 2026, 65% din energia pentru încălzire va fi din surse regenerabile, doar 35% din gaze naturale (cazanele pe cărbune și petrol vor fi interzise);
• Irlanda: interzicerea cazanelor pe gaze și petrol nou instalate din 2025;
• Italia: maxim 40% din energie se obține din combustibili neregenerabili;
• Luxemburg: fără instalații pe gaze și petrol în clădirile noi, din 2023;
• Marea Britanie: interzicerea cazanelor pe gaze naturale și petrol din 2025;
• Olanda: fără conectări noi la gaze începând din 2018 și pompe de căldură obligatorii din 2026;
• Slovacia: interzicerea vânzării și instalării de noi centrale pe gaze și petrol din 2023.

Ca principiu, gazele naturale sunt considerate în acest moment un combustibil de tranzit către sursele regenerabile sau chiar hidrogen, având în vedere faptul că nu sunt atât de poluante precum petrolul și, mai ales, cărbunele. Totuși, tendința este cea de a se renunța treptat la ele. În octombrie anul acesta, a intrat în vigoare o directivă a Uniunii Europene care prevede realizarea de economii importante, până în 2030, la energia primară și cea finală utilizate. Ceea ce se va transpune, cu siguranță, în reducerea drastică a consumului de gaze naturale, deci investițiile individuale în acest domeniu trebuie bine gândite.

SCARI INDUSTRIALE SI CIVILE.png
SCARI INDUSTRIALE SI CIVILE.png
Dongle.jpg
Dongle.jpg
Contor.jpg
Contor.jpg
Logger.jpg
Logger.jpg
Optimizator.jpg
Optimizator.jpg
Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Aurel Bernat, Executive Director Financial Institutions and Investor Relations, Banca Transilvania a observat că în fiecare an oamenii de afaceri au avut ceva de învățat și cele mai sigure lucruri sunt cele mai nesigure. Și nu trebuie să ne bazăm prea mult pe ceea ce credem că este cert și bun. Pentru Aurel Bernat cea mai mare provocare a anului 2024 este ”să lăsăm la o parte lucrurile negative și să găsim soluții”. De asemenea, el a punctat că ”ESG va deveni un element cheie în orice activitate, pentru orice finanțare, pentru orice finanțator”.

Florin Frunză, Chief Executive Office, MET Romania Energy a spus că vremea antreprenorilor și a managerilor care-și conduc compania după instinct s-a cam dus: „Trăim vremuri în care, dacă nu poți și dacă nu știi să-ți măsori riscul la care îți este expus business-ul, și nu știi care sunt măsurile pe care trebuie să le iei, pentru a controla cât poți de mult acel risc, ai toate șansele să te trezești fără business-ul pe care-l conduci într-un timp extrem de scurt”.

Gabriel Biriș, Co-Managing Partner, Biriș Goran SPARL a menționat că, în contextul aplicărilor măsurilor fiscale adoptate în ultima vreme, de la 1 ianuarie 2024, România va fi închisă și nu vom auzi de noi investiții mari în România și nici de extinderea celor actuale. „Trebuie să fim atenți și să nu ne asumăm riscuri care ne pot distruge. Prudența este cel mai important sfat pe care pot să-l dau”, a precizat Gabriel Biriș.

Anda Marian, Head of Organizational Strategy, Korn Ferry EMEA a vorbit despre dinamica forței de muncă, despre skill-urile angajaților și joburile viitorului. „Un macro-trend pe care-l văd este investiția în development, în development de talent”, a mai spus liderul Korn Ferry EMEA. „Liderul viitorului, din perspectiva mea, este optimist, dar un element pe care nu trebuie să-l pierdem din vedere este costul de oportunitate”, a concluzionat Anda Marian.

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Mesajele vorbitorilor din al doilea panel de la CEO Conference, Cluj-Napoca

Cel de-al doilea panel a fost susținut de lideri de business care au discutat despre transformările aplicate în afacerile lor, cu accent pe utilizarea inteligentă a resurselor și tehnologii noi.

• Florin Popa, Director, Orange Business Romania
• Gabriel Pavel, Regional Director, Balkans, Hungary, Czech & Slovakia, Fujitsu
• Alin Ioaneș, Chief Executive Officer, ROMBAT
• Noemi Karacsonyi, Chief Executive Officer, SIMACEK Romania

Florin Popa, Director, Orange Business Romania a spus că nu crede că azi o companie, indiferent de domeniul de activitate, mai poate să funcționeze fără digitalizarea interacțiunii cu clientul. La fel, el a menționat că securitatea cibernetică este astăzi o chestiune primordială, deoarece nici o companie nu își permite să neglijeze acest aspect când numărul atacurilor cibernetice a crescut atât de mult în ultimii ani.

„Dacă ar fi să aleg un singur cuvânt cu privire la anul viitor, acesta ar fi: oportunitate. Eu vin dintr-o industrie care dincolo de transformare, de schimbare, este în acest moment în mijlocul unei furtuni pozitive, care aduce foarte multe oportunități”, a declarat Florin Popa, Director, Orange Business Romania.

Gabriel Pavel, Regional Director, Balkans, Hungary, Czech & Slovakia, Fujitsu a spus că este nevoie de organizații care să fie mai reziliente, puternice, sustenabile și în același timp eficiente. Reziliența se obține printr-o analiză foarte clară a riscurilor, a costurilor și a valorii pe care compania are nevoie să o obțină, deoarece factorul de cost este de 1 la 10, adică trebuie să se cheltuiască de 10 ori mai mult pentru a avea un astfel de sistem.

”Pentru a putea obține eficiență, în aceste condiții, este nevoie ca departamentul IT să fie mult mai aproape de business ca să își aducă contribuția în mod relevant”, a mai spus Gabriel Pavel, Regional Director, Balkans, Hungary, Czech & Slovakia, Fujitsu.

Alin Ioaneș, Chief Executive Officer, ROMBAT este de părere că sustenabilitatea trebuie să devină o parte integrantă a ADN-ului unei companii, lucru care trebuie să se vadă clar în strategie. De asemenea transformarea pe care o parcurg acum numeroase industrii trebuie să fie punctul prioritar pe agenda liderilor din acele domenii, inclusiv cu privire la dezvoltarea capitalului uman.

„Deoarece există nevoia de trecere către Net Zero și, până în 2035 se va face trecerea spre electrificare, industria automotive face un efort fantastic pentru a ține pasul cu aceste tendințe. Automatizarea și utilizarea eficientă a resurselor, alături de partea de cercetare și dezvoltare sunt celelalte tendințe importante de care trebuie să ținem cont în perioada următoare”, a explicat Alin Ioaneș, Chief Executive Officer, ROMBAT.

Noemi Karacsonyi, Chief Executive Officer, Simacek Romania a subliniat faptul că sustenabilitatea nu e un sprint, este un maraton pe parcursul căruia trebuie creată valoare atât pentru angajații companiei, cât și pentru clienții și partenerii acesteia. Liderii de business trebuie să se aștepte la perioade cu instabilitate și volatilitate mai mari, ceea ce va conduce la riscuri mai ridicate, pe care vor trebui să aibă instrumentele necesare pentru a le evalua.

„Trebuie să regândim strategiile noastre în așa fel încât informațiile pe care le deținem să ne ajute la luarea deciziilor. După ce reușim să adunăm datele, ce facem cu ele pentru a avea impact în business ține de lideri”, a subliniat Noémi Karácsonyi, CEO Simacek Romania.

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Beneficiile participării la CEO Conference: soluții, idei, leadership și inspirație
Participarea la CEO Conference a oferit o oportunitate valoroasă directorilor generali și celorlalți membri din conducerea companiilor de a face schimb de idei, de a împărtăși cele mai bune practici și de a asculta vorbitori cu experiență în conducerea unor companii de succes.

Conferința le-a dat participanților și oportunitatea de a relaționa cu alți lideri de business pentru a obține informații despre cele mai recente tendințe și evoluții din diverse industrii.

„Dincolo de prognozele cenușii cu privire la evoluțiile din mediul de afaceri în 2024, viziunea liderilor de business români pentru transformarea viitorului aduce un nivel relevant de încredere. La CEO Conference soluțiile împărtășite de vorbitori și de participanți deschid calea pentru realizări pozitive în perioada următoare”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro și Kompass România, organizatorul evenimentului.

Evenimentul este susținut de importanți Parteneri: Orange Business România, Biriș Goran SPARL, Strauss Romania, FUJITSU, Parapet, Met Romania Energy, Oscar Downstream, EnergoBit, Dent Estet.

Susținători ai CEO Conference sunt: Bandocracy, Ambasada Sustenabilității în Romania, Creative & Bright, DeLonghi, Kompass Romania, Asociația Firmelor Bihorene, RMKT, WEASWEB, Wise Money, Valoria Business Solutions.

Partenerii media includ: Agerpress, Cluj.com, Radio Transilvania, București Business, BZI, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Craiova, Financial Market, Prahova Business, spatiulconstruit.ro, spotmedia.ro, Transilvania Business.

Doingbusiness.ro susține organizațiile care au grijă de oameni, de comunitățile locale și care au dezvoltat proiecte cu impact. Astfel ne bucurăm ca, împreună cu partenerii și participanții la evenimente să promovăm și să susținem cauzele unor organizații care au nevoie de suport: Ajungem mari, UIPath Foundation, Hospice Casa Speranței.

„Ca organizator, este de fiecare dată foarte energizant să vezi la finalul conferinței cum participanții pleacă cu idei de strategii și perspective clare, utile pentru a-și duce companiile la următorul nivel, precum și cu inspirație și motivație reînnoite”, a declarat Diana Dumitrașcu, Director Executiv, Doingbusiness.ro.

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Ce urmează în anul 2024?

Pe fundalul schimbărilor macroeconomice accelerate, cea de-a 21-a ediție a CEO Conference a oferit o platformă de dezbateri valoroase liderilor autentici, reprezentanților celor mai mari branduri românești și directorilor din industrii majore precum finanțe, bănci, asigurări, auto, energie și utilități, IT, construcții, farma și multe altele.

Următoarea ediție a CEO Conference va avea loc în luna mai 2024 la București, unde liderii de business ai companiilor din toată țara vor discuta rezultatele obținute, tendințele observate și strategiile potrivite pentru a naviga provocările și a profita de oportunitățile emergente.

Pentru mai multe informații și noutăți cu privire la ediția viitoare, vă rugăm să vizitați www.ceoconference.ro.

Luna.jpg
Luna.jpg
Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Pe langa categoriile deja enumerate, in portofoliul Unior Tepid se regasesc si scule din domeniul constructiilor si amenajarilor. De curand, pe langa uneltele deja bine-cunoscute de utilizatori, compania a adaugat produse noi in aceasta gama.

Printre produsele nou adaugate de compania brasoaveana se numara cele ale brandurilor Edma, Zbirovia, Malco, Ab Tokos, Kronus, Pilana, Pinie.

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Astfel, in segmentul de scule nou adaugate in portofoliul dedicat constructiilor si amenajarilor al Unior Tepid regasim urmatoarele produse:
• Mistrii
• Gletiere
• Spacluri
• Scule pentru gips-carton
• Scule pentru zidarie
• Scule montaj izolari exterioare
• Scule montare acoperisuri
• Scule montare podele
• Scule montare gabioane

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Printre noutatile adaugate in portofoliul Unior Tepid se numara:
• Dispozitiv cu scripete pentru ridicat placi gips-carton EDMAPLAC CABLE EDMA
• Gletiera pentru finisare cu lama rigida EDMA
• Gletiera de finisare cu lama flexibila EDMA
• Gletiera de finisare cu lama flexibila pivotanta EDMA
• Maner EDMABLADE EDMA
• Rola de colt interior EDMA
• Rola de colt exterior EDMA
• Set spacluri cu lama flexibila INOX si maner bimaterial in mapa textile EDMA
• Ghilotina pentru tije filetate 6 mm (M6) si sarma suspensie 4 mm MINI RODUT EDMA
• Foarfeca pentru tabla TurboShear® maxim 1.02 mm MALCO
• Foarfeca pentru tabla TurboShear® Heavy Duty maxim 1.32 mm MALCO
• Foarfeca pentru placi fibrocement TurboShear® maxim 13 mm MALCO

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia

Jérôme France, CEO al Grupului EMI, este entuziast în legătură cu această colaborare, care prezintă, din perspectiva lui, un avantaj semnificativ atât pentru KADRA, cât și pentru Grupul EMI. „Prin primirea KADRA și a fondatorilor săi în familia Grupului EMI, continuăm să punem în practică strategia noastră de consolidare a prezenței în sectorul sistemelor de acces. Această colaborare își propune să pună în valoare expertiza specifică pe care fiecare companie o are în domeniul său predilect, KADRA având o contribuție importantă cu cei 30 de ani de experiență în furnizarea de soluții de acces pentru sectoare diverse. Vom căuta în continuare noi parteneriate în zonele noastre geografice de tradiție, parteneriate în cadrul cărora le propunem antreprenorilor autonomie operațională, alături de toate beneficiile de a fi parte a unei platforme mari de soluții și servicii pentru automatizarea accesului, alimentată de resurse importante și sprijin financiar din partea partenerilor noștri de la Innova Capital și Morphosis Capital”, a comentat domnul France.

„Vedem această colaborare ca pe un mare avantaj atât pentru KADRA, cât și pentru Grupul EMI”, a declarat Octavian Fanea, CEO KADRA. „Este o oportunitate pentru companiile noastre să-și pună laolaltă expertiza din domeniile în care fiecare excelează. Suntem onorați să fim parteneri în Grupul EMI, care devine din ce în ce mai puternic, care a depășit deja granițele României și intenționează să continue să crească prin noi achiziții valoroase în Europa Centrală și de Est”, a adăugat CEO-ul KADRA.

Atât Jérôme France, CEO EMI Group, cât și Octavian Fanea, CEO KADRA, pun accentul pe oportunitatea de creștere și crearea unui avantaj competitiv mai solid care rezultă din combinarea experiențelor celor 2 companii. Colaborarea cu KADRA exprimă totodată și angajamentul Grupului EMI pentru extinderea ulterioară în Europa Centrală și de Est prin achiziții strategice de companii valoroase.

Această colaborare marchează al treilea parteneriat concretizat de Grupul EMI în mai puțin de doi ani, în linie cu obiectivul de a realiza cel puțin două tranzacții anual. Companiile intenționează să-și mențină abordările distincte pe piață, în timp ce își consolidează anumite resurse în beneficiul reciproc.

Pe măsură ce această formulă de colaborare se dezvoltă, parteneriatul își propune să seteze noi recorduri de performanță în România, considerând această piață ca pe un laborator de dezvoltare pentru soluțiile de mentenanță.
Cu o echipă de 300 de specialiști în sisteme de acces, dintre care aproape 200 numai în România, Grupul EMI este pregătit acum mai mult ca oricând să își pună toată experiența la lucru pentru a-și servi cu devotament clienții, propunându-și ambițiosul scop de a atinge niveluri de servicii fără precedent în Europa.

Despre KADRA

Cu o experiență de 30 de ani, KADRA este singura companie din România care oferă soluții tehnice integrate de inginerie și management al căilor de acces. Fie că este vorba de soluții de automatizare a ușilor, porților și ferestrelor, de managementul parcărilor (Parkomatic) sau de sisteme automate de evacuare a fumului, KADRA inovează continuu, asigurând partenerilor săi servicii complete, de la consultanță până la proiectare, execuție și mentenanță, totul pentru sporirea confortului și sentimentului de siguranță.

Fondată în 1993, compania KADRA înseamnă astăzi mii de proiecte finalizate de o echipă valoroasă de peste 90 de oameni care au atât know-how-ul, cât și deschiderea de a pune la dispoziția clienților experiența acumulată în timp.

Despre Grupul EMI

EMI este recunoscut ca lider global în industria sistemelor de acces industriale. De la înființarea sa în anul 2000, compania s-a specializat în furnizarea de soluții integrate de consultanță, proiectare, producție, instalare, mentenanță și service pentru soluții de acces industriale în diverse sectoare, inclusiv industrie, centre comerciale și centre logistice. EMI, în urma achizițiilor companiilor Decran și Access Systems din Belgia, operează facilități de asamblare în România și Slovacia, precum și capacități de service și mentenanță în România și Belgia.

Sistem L1 Pro 32 cu Subwoofer Sub1
Sistem L1 Pro 32 cu Subwoofer Sub1

În timp ce Sistemul Bose L1 Pro 32 oferă o claritate supremă și puterea a 32 de difuzoare în array, pentru o acoperire orizontală de 180°, fiind perfect pentru spațiile medii-largi, fie că este poziționat la nivelul podelei sau pe scene mai înalte, Subwooferul Bose Sub1, cu designul său compact și difuzorul RaceTrack de cursă mare de 7” x 13”, contribuie la obținerea performanței, datorită basului puternic.

Sistemul Bose S1 Pro+ este o soluție all-in-one puternică, portabilă, creată pentru spectacolele live. Mixerul integrat cu 3 canale asigură emisia sonoră puternică, bateria are o autonomie de până la 11 ore de redare audio, dimensiunile mici și mânerul atașat îi conferă portabilitate, iar transmițătoare RF wireless pentru microfoane și instrumente (vândute separat la preț promoțional) pot fi depozitate și încărcate în boxa portabilă PA.

Transmitator Wireless Instrument si Transmițător Wireless Microfon/Linie pentru Bose S1 Pro+
Transmitator Wireless Instrument si Transmițător Wireless Microfon/Linie pentru Bose S1 Pro+

Nu în ultimul rând, Bose S1 Pro+ este cea mai puternică boxă Bluetooth pentru petrecere, redând muzică din telefon.

Sistem Bose S1 Pro+
Sistem Bose S1 Pro+

Mixerele Bose ToneMatch T4S și ToneMatch T8S sunt ultra-compacte, oferă efecte audio actualizate, la calitate de studio, și procesare digitală de semnal avansată, pentru variante multiple de egalizare, procesare dinamică și efecte pe fiecare semnal.

Mixer Bose ToneMatch T8S
Mixer Bose ToneMatch T8S

Descoperiți pe all-audio.ro toate produsele din oferta noastră și bucurați-vă de sunetul perfect cu fiecare ocazie!

Datasoft SRL (All Audio) - importator Bose în România

Str. Fântâna de Piatră nr. 7, Craiova-Cârcea 207206
Telefon: 0251 - 411.116 / Fax: 0251 - 419.824
E-mail: office@allaudio.ro

Showroom Bose Professional in Romania

Str. Puțul lui Zamfir 45-47, et. 2, București, Sector 1, București
Tel: 0728 82 22 22
Program: Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Complexul St-Agatha-Berchem intrece prevederile codului energetic din Belgia
Pas Japonez Antichizat Ardezie Kavala - Standard
Pas Japonez Antichizat Ardezie Kavala - Standard

Pas Japonez Antichizat Ardezie Kavala - Standard

Amenajarea gradinii constituie un cult in Tara Soarelui Rasare, japonezii sunt recunoscuti prin echilibrul interior si prin siguranta miscarilor. “Pasii” japonezi antichizati din ardezie, sunt produsi din piatra naturala poligonala Kavala. Pietrele, de forme poligonale/diferite si cu aspect de roca antica (cu marginile rotunjite), se potrivesc perfect in orice amenajare de gradina, conferindu-i acesteia spatialitate, echilibru si o atmosfera relaxata. Alege din varianta normala (D: 30cm) sau varianta XXL (peste D:40cm), ambele variante au 3-4cm grosime.


ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
8 moduri creative de a folosi piatra decorativa in gradina
Ce ghivece putem folosi in amenajarea gradinii – proiecte #diy
Amenajare balcon deschis: 80+ modele și idei unice


Specificatii:
FinisajAntichizat, Antichizat
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareGri, Gri
Greutate MP11.25
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Poligonala
Greutate U.M:11.25
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare constanta
USP2Rezistenta la exterior
USP3Livrare rapida
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):900
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg33
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePasi gradina
EAN5949087941422
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Masuta Modulara de Cafea Rock Face Akron
Masuta Modulara de Cafea Rock Face Akron

Masuta Modulara de Cafea Rock Face Akron

Aflat mai mereu la imbinarea dintre modern si traditional, mobilierul din piatra naturala depaseste asteptarile cu care esti obisnuit, acoperind inclusiv cerintele unei clientele exclusiviste, pretentioase. Fara a fi obligatoriu atributul unui stil anume, el aduce elementul natural esential in orice amenajare. Mereu autentic si inimitabil, pur si rezonand in vibratii milenare, mobilierul din piatra naturala ofera accente cand pragmatice,  cand elegante, intr-o succesiune informala de aspecte ale frumosului concret. Asa stau lucrurile si in cazul mesei de cafea, alcatuita din piatra Rock Face Akron si construita sub forma de module. Cu un aspect viguros si prelucrari minimale, masuta livreaza experienta surprinzatoare a sorbitului cafelei intr-o atmosfera unica, inegalabila. 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP70
Cantitate minima de comanda1
Greutate U.M:70
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieAmenajare gradina, Decoratiuni interioare
EAN5949286805389
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.