Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Combinari de stick luate de la Bee

Combinari de stick luate de la Bee

 

Noi va recomandam sa nu va limitati cautarea la o singura categorie de stickere decorative, ci sa aruncati o privire si peste celelalte, poate ca imaginatia o sa va poarte mai departe, spre crearea unui ‚tablou’ mai elaborat. Spre exemplu, porniti de la ideea unui perete plin de flori si va concentrati numai pe subcategoria „Frunze si Flori” din cadrul „Vegetale”. In acest mod veti rata cele cateva stickere cu motive vegetale dispersate prin categoriile „Evenimente” si „Pentru birou”.

 

In alte situatii, este chiar necesar sa explorati ingreaga colectie de stickere decorative. Sa presupunem ca doriti sa amenajati in stil acvatic peretele unei camere de baiat: veti gasi „Vaporasele” si „Vaporul pescaresc” in categoria „Pentru copii”, apoi modele de pesti la „Animale” si eventual cateva modele vegetale in subcategoria „Frunze si flori”. Bineinteles ca mai puteti adauga si motive celeste pentru a intregi imaginea.

 

Pentru orice varianta ati opta, nu neglijati niciodata importanta unei cautari temeinice printre modelele de sticker disponibile, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre crearea unei tematici.

 

 

Stickere si folii decorative pentru decorarea peretilor sau vitrinelor

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
STICK DECO
Lucru în România