Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Coleus, o planta nepretentioasa cu frunzis deosebit de frumos

Coleus, o planta nepretentioasa cu frunzis deosebit de frumos

Coleusul este o planta atat de putin pretentioasa si atat de frumoasa incat nici nu se poate sa nu o doriti in gradina, pe terasa sau in balconul vostru. Frunzisul plantei are nenumarate culori si un aspect catifelat, atragator. Florile sunt cel mai adesea de culoare lila, insa daca vreti sa pastrati plantele cat mai mult timp si sa beneficiati de decorul produs de frunziosul lor, e bine sa indepartati florile. Oricat de frumoase ar fi, florile reprezinta un semn ca planta este matura si odata cu florile care se trec, planta poate muri. Insa, daca indepartati florile, planta va continua sa vegeteze si sa produca frunzis decorativ pentru multa vreme. 

 

Da valoare casei prin amenajarea gradinii

 

Daca esti constructor si vrei sa amenajezi gradini in preajma caselor pe care le-ai finalizat, daca esti agent imobiliar si vrei sa vinzi o casa la un pret avantajos, daca esti arhitect si faci un plan deosebit pentru o casa – nu trebuie sa neglijezi gradina si zona verde. Un gradinar sau un peisagist va poate confirma cat de valoroasa poate fi gradina in achizitia unei case.

 

Daca nu aveti un furnizor de plante si nici nu stiti de unde sa incepeti cautarile, veniti la Biosolaris. Avem mereu cantitati mari de plante cu care sa venim in intampinarea necesitatilor de amenajare pe care le aveti. Va asteptam cu drag.

 

 

Articol scris de
BIOSOLARIS
Lucru în România