Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Colecția de oglinzi SKYFALL cu efect de marmură

Imaterialul devine substanță, substanța devine imaterială. Emoțiile și materialele se contopesc pentru a reflecta o imagine mai profundă, oglindind emoții vizibile, tangibile, posibile. Liniile, materialele, culorile și designul se reunesc pentru a da frumusețe, unicitate și eleganță ambientului.
Colecția de oglinzi SKYFALL cu efect de marmură

Open Neptune

Oglinzile din colecția Skyfall by Fabio Casali sunt realizate din oglindă de 4 mm grosime, fiind prevăzute cu sistem de fixare pe perete. De asemenea, este disponibilă și versiunea cu LED a acestor oglinzi.

Note generale privind curățarea produselor Casali Home

Pentru curățare vă recomandăm utilizarea apei pentru partea decorată și produse specifice pentru partea de oglindă. Folosiți pânza din microfibră furnizată de Casali Home.

Certificări

Casali Home efectuează un set de teste tehnice pentru a măsura durata de viață, rezistența și eficiența. Certificările obținute garantează calitatea fiecărui produs și permit brandului Casali Home să-și continue cercetarea și dezvoltarea de sisteme, articole, tehnologii și materiale din ce în ce mai inovatoare și avangardiste.

Dovada autenticităţii

Pentru a garanta clientului certitudinea că a achiziționat un produs original, Casali Home adoptă câteva măsuri care să permită recunoașterea autenticității acestuia. Pe marginea sticlei este afișat logo-ul Casali Home, și fiecărui produs îi este atașat un certificat de autenticitate numerotat, cu o hologramă pentru a proteja în continuare cumpărătorul.

Ilustrațiile și descrierile produselor din catalog sunt pur orientative. Orice variație cromatică, găsită pe produs și care nu corespunde imaginilor reproduse în acest catalog, este atribuită unui proces de producție artizanală care atestă caracterul artistic al produsului Casali Home.

Casali Home Srl își rezervă dreptul de a efectua modificări estetice și / sau funcționale ale produselor, pe care le consideră utile în raport cu nevoile comerciale sau de producție, în orice moment și fără notificare prealabilă.

Mai multe informatii in catalogul anexat.

 

 

Eclipse Mars
Eclipse Mars
Eclipse Moon
Eclipse Moon
Regular Saturn
Regular Saturn
Circle Black Hole
Circle Black Hole
Circle Farout
Circle Farout
Circle Saturn
Circle Saturn
Eclipse Earth
Eclipse Earth
Eclipse Jupiter
Eclipse Jupiter
Open Black Hole
Open Black Hole
Open Earth
Open Earth
Documente atasate:
    

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
NIGE IMPEX