Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Colectezi, reciclezi și Recolamp te premiază

Noua ediție a Campaniei pentru Electricieni, organizată de Recolamp, este în plină desfășurare. Toți electricienii care aduc la magazinele partenere cât mai multe deșeuri din echipamente de iluminat pot câștiga premii garantat! Campania se desfășoară la nivel național și își propune ca în 2019 să strângă și mai multe deșeuri din echipamente electrice.
Colectezi, reciclezi și Recolamp te premiază

Un număr de 800 de premii sunt gata să ajungă la tine! Colectează cât mai multe deșeuri din echipamente electrice, vino cu ele la magazinele partenere Recolamp și poți câștiga echipamente de lucru demne de un profesionist. Pentru 100 de lămpi colectate, premiul constă într-o trusă completă cu scule, pentru 300 de lămpi colectate, premiul garantat este o bormașină Bosch Easy Impact 550, iar pentru 500 bucăți de lămpi, sunt pregătite 200 de telemetre Bosch Zamo.

Becurile economice, cele cu LED sau tuburile fluorescente sunt considerate deșeuri periculoase pentru mediul înconjurător. De aceea, Recolamp încurajează profesioniștii care au acces la cantități mari de deșeuri din echipamente de iluminat să recicleze selectiv.

Sorin Boroș, Director Logistică Recolamp: "Cifrele arată că în 9 luni de campanie activă am colectat 20 de tone de deșeuri, cu aproape 5 tone mai mult decât în 2017. Peste 200 de profesioniști din domeniu au fost eroii noștri anul trecut și ne-au adus la punctele de colectare din magazinele specializate, deșeurile din echipamante de iluminat. Ne bazăm pe ei în continuare și sperăm să ni se alăture tot mai mulți".

Participă acum la Campania Electricienilor! Recolamp încurajează și susține reciclarea selectivă.

Vezi mai multe detalii despre regulamentul campaniei și premii aici.

Lucru în România