Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

CEO Conference - Shaping the future; Evenimentul anual de referință pentru elitele mediului de afaceri românesc are loc la București, în data de 17 noiembrie 2017

CEO Conference - Shaping the future Evenimentul anual de referință pentru elitele mediului de afaceri românesc

 

Totodata, in cadrul CEO Conference va fi lansată ediția 2017 a publicatiei ,,Major Companies in Romania’’ - cel mai complet instrument disponibil pe piața din România pentru evaluarea mediului de afaceri national, atât ca întreg, cât și sectorial. Pubicatia include interviuri cu manageri și antreprenori care au dovedit excelență prin modul în care au inițiat, au derulat și fac afaceri în România.

 

Agenda evenimentului și condițiile de participare sunt disponibile aici:

http://new.doingbusiness.ro/eveniment/CEO_Conference/CEO_Conference_-_Shaping_the_Future/46

 

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro impreuna cu EY Romania si este sustinut de Telekom Romania, in calitate de Partener Principal si de Allianz-Țiriac Asigurari, MedLife, CHEP Romania, Schneider Electric, Microsoft Romania, TMF Group, Kompass Romania. Sponsori ai evenimentului sunt Ines Group, Immofinanz si Regatta.

 

Partenerii media ai evenimentului sunt: Agerpres, Transilvania Business, ziare.com, Cariere, Business24, Calendar Evenimente, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, spatiulconstruit.ro, Manpres.