Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cel mai important eveniment de afaceri din Galati are loc pe 30 septembrie 2015

Cel mai important eveniment de afaceri din Galati are loc pe 30 septembrie 2015

 

Dezvoltarea personala si psihologia vanzarilor, detaliate pe larg in cadrul evenimentului, reprezinta un alt element util pentru oamenii cheie din companii care aleg sa participe la acest eveniment care tine cont de caracteristicile si aspiratiile participantilor, pe baza experientei dobandite la nivel national, prin proiectul ,,IMM Restart – Descopera-ti potentialul’’.

 

Participarea este gratuita in limita a doi reprezentanti pentru fiecare companie care se inregistreaza la eveniment. Pentru participarea mai multor reprezentanti, conditiile sunt disponibile pe http://evenimente.doingbusiness.ro/event/36.

 

Vorbitori in cadrul evenimentului si participanti la intalnirile private gratuite cu anterprenorii locali sunt: Gabriel Sincu – Tax Executive Director EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finance Advisors, Ciprian Raglean – Director B2B& Customer Base Marketing Telekom, Magda Popescu – Outside Counsel BSA – The Software Alliance, Elena Badea – Director Marketing EY Romania, Dumitru Ion – CEO Kompass Romania, precum si un reprezentant al Allianz-Tiriac Asigurari.

 

Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani, reprezinta cel mai important eveniment de afaceri din 2015 din Galati, si creeaza cadrul pentru dezbaterea celor mai noi subiecte de afaceri, prezentarea oportunitatilor si instrumentelor pentru dezvoltarea afacerii, intalniri private cu vorbitorii conferintei si nu in ultimul rand reprezinta un bun prilej de networking pentru anterprenorii locali.

 

Inregistrarea pentru participare si programul complet  al evenimentului sunt disponibile pe site-ul http://evenimente.doingbusiness.ro/event/36.

 

Partenerii evenimentului de la Galati sunt: Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Tiriac Asigurari, EY Romania, Microsoft Romania, BCR Pensii, BSA|The Software Alliance, REI Finance Advisors, Kompass Romania.

 

Conferinta se bucura de parteneriate media, sustinute de: Agerpres, AvocatNet.ro, Business24, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, Transilvania Business, Spatiul Construit, Amcor, Ziare.com, Calendar Evenimente, Cariere, Presa Galati, Monitorul de Galati, Kiss FM Galati, Viata Libera.

 

Conferinta nationala IMM Restart – Descopera-ti potentialul a inclus in 2015 mediul de afaceri din Brasov, Arad, Sibiu, Pitesti si Iasi. Dupa Galati, Caravana IMM ReStart continua cu evenimentele din Targu Mures (13 octombrie 2015) si Oradea (18 noiembrie 2015). In Bucuresti, in data de 10 noiembrie 2015, Doingbusiness.ro organizeaza, de asemenea, evenimentul Business to more business (detalii aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/b2mb).