Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ce se poartă pe casă în 2020?

Cum trebuie sa procedezi pentru a alege cea mai potrivita tigla metalica pentru casa ta in anul 2020?
Ce se poartă pe casă în 2020?

Calitatea acoperisului este vitala pentru confortul oricarei locuinte. In functie de ea se poate asigura o temperatura optima in interior, dar si un aspect atragator la exterior.

Decizia luata cu privire la tigla de pe acoperisul casei tale influenteaza intr-o mare masura multe aspecte legate de arhitectura, designul si confortul locuintei. Insa nu doar aceste conditii, ci si oferta bogata de produse de pe piata materialelor de constructii fac ca alegerea tiglei potrivite sa fie un proces foarte dificil.

 

Ce se poartă pe casă în 2020?

Ce trebuie sa faci in 2020 ca sa alegi tigla potrivita atat din punct de vedere estetic, cat si practic?

1. Uita-te in jur

In functie de inclinatia acoperisului, tigla cu care este imbracat acesta va avea un impact vizual mai slab sau mai puternic. Insa indiferent de cat de mult se observa din exterior, ea este cu siguranta un element definitoriu al imaginii casei tale.

De aceea, in alegerea tiglei pentru casa nu te gandi niciodata doar la cat de atractiva este ea ca produs, ci si la cum se integreaza cu celelalte elemente ale casei, dar si in peisajul urban sau rural din care face parte.

Desi initial s-ar putea sa ti se para o idee foarte buna sa iesi in evidenta, o paleta prea diversa de culori si de texturi s-ar putea sa dea un look kitschos casei tale si atunci cand esti in cumpana, este bine sa mizezi intotdeauna pe simplitate.

2. Ia in calcul specificatiile producatorului

Orice tip de tigla se defineste printr-o serie de proprietati. In functie de materialul, de greutatea, de dimensiunile si de eficienta termica, tigla de pe casa poate contribui la sporirea senzatiei de confort din interior sau, dimpotriva, la pierderea ei.

Asigura-te in momentul achizitiei ca locul de unde cumperi iti ofera toate informatiile necesare cu privire la produsul dorit sau daca exista consultanti care sa-ti poata prezenta in detaliu caracteristicile tiglei in care vrei sa investesti si sa te indrume in vederea luarii unei decizii corecte.

3. Studiaza mai multe variante

Nu lua niciodata decizii pripite cand vine vorba de achizitii pentru modernizarea locuintei. Cumparaturile pentru materialele de constructie necesita o atentie speciala. Lucrarile de renovare trebuie facute sa reziste in timp si de aceea nu este o idee buna sa te arunci cu capul inainte si sa cumperi primul produs care iti iese in cale. Rezerva-ti timp pentru cercetare!

Asaza-te confortabil, ia-ti ceva de notat sau deschide direct pe calculator un notepad si analizeaza urmatoarea noastra lista de propuneri cu produse la moda in anul 2020, pe care le poti achizitiona de la Casa de Comenzi Vindem Ieftin.ro, si abia la final alege ce ti se potriveste!

Ce se poartă pe casă în 2020?

In anul 2020 se poarta pe casa tigla metalica! Ea este foarte rezistenta la factorii de uzura si nu isi schimba proprietatile in timp, oferind casei tale un aspect ingrijit multi ani la rand. De aceea si noi, in lista de mai jos, am ales sa prezentam patru tipuri de tigla metalica cu ajutorul carora si tu poti sa-ti mdoernizezi eficient casa, dar sa fii si in pas cu trendurile actuale.

 

  • Tigla metalica Decra cu acoperire de piatra


Cand iti doresti un aspect cu adevarat deosebit pentru casa ta, tigla metalica Decra cu acoperire de piatra este unul dintre primele exemple pe care trebuie sa le iei in calcul. Aceasta tigla de metal acoperita cu piatra de culoarea carbunelui are un aspect rafinat si elegant

Modul in care este fabricata tigla metalica Decra asigura o etanseitate perfecta si un confort termic sporit in interiorul casei. Tigla Decra Clasic este realizata din otel si acoperita cu roca vulcanica. Grosimea acesteia incepe de la 0,43 mm cu zincare la rece pana la 0,9 mm cu zincare la cald.

Este disponibila intr-o gama variata de culori, printre cele mai solicitate fiind: Negru Antracit 07, Negru Intens 17, Rosu Teracotta 02 sau Rosu Provence 10.

Daca locuiesti intr-o zona de munte, aceasta tigla este conceputa sa reziste pana la cele mai joase temperature atmosferice. Fiind acoperita cu piatra, aceasta ofera casei tale o buna termoizolatie fonica si termica. In cazul in care bugetul iti permite, aceasta tigla atinge toate criteriile superioare din punctul de vedere al calitatii si durabilitatii.

  • Tigla metalica Viking Pruszynski


Tigla metalica Viking Pruszynski are la baza un concept nou si revolutionar. Ea este compusa dintr-un aliaj de aluminiu si titan in formula caruia intra si metale pretioase precum megneziu, mangan si crom. Astfel a luat nastere un produs robust si rigid, dar cu o masa moderata care nu suprasolicita acoperisul.

Vopselele aplicate pentru colorarea acestuit tip de tigla sunt foarte rezistente la factorii exteriori si nu isi pierd proprietatile in timp.

Cel mai nou model de tigla metalica este tigla metalica Viking Pruszynski ALUTYTAN ICE PUR, 0,6 mm. Finisajul Stucco contribuie la procesul antialunecare si este disponibila in patru variante de culori: Maro, Rosu Ceramic, Gri Antracit sau Jet Black-Negru.

Ce se poartă pe casă în 2020?
Din portofoliul Viking Pruszynski, modelul de tigla Kron a fost premiat pentru designul modern si rezistenta materialului. Cu o grosime incepand de la 0,4 mm si o paleta variata de culori, tigla metalica Kron se afla si in topul nostru, daca iti doresti un acoperis cu personalitate.

Pentru acest model de tigla, noi iti recomandam urmatoarele RAL-Uri de culoare: RAL 7024 si 8019. Finisajul tiglei poate fi mat sau lucios. Tu cum preferi?
Ce se poartă pe casă în 2020?
  • Tigla metalica Bilka


Bilka este producator de materiale de constructii care se remarca prin gama larga de produse pe care le ofera. De pe Vindem-Ieftin.ro poti achizitiona tigla metalica Bilka dintr-o gama variata de culori, cum ar fi: Rosu Visiniu RAL3009, Gri RAL 7024, Negru RAL 9005 sau Maro Ciocolatiu RAL 8017. Pentru orice cod de culoare, poti alege intre finisajul mat, lucios sau grande mat.

Atentie, in functie de finisajul ales, garantia tiglei metalice difera. Daca vei alege finisajul Grande Mat, vei beneficia de o garantie de 30 ani, in comparatie cu finisajul lucios, care are o garantie de doar 10 ani, in timp ce finisajul mat are o garantie de 15 ani.

Tigla metalica Bilka este ideala pentru persoanele care isi doresc pentru casa lor un acoperis cu aspect traditional, dar vor sa beneficieze si de toate avantajele oferite de un produs cu rezistenta mare in timp.

Ce se poartă pe casă în 2020?
  • Tigla metalica Wetterbest


Alaturi de marcile prezentate mai sus, Wetterbest este unul din cele mai apreciate nume de pe piata romaneasca la capitolul solutii de acoperire a locuintei, dar si a altor imobile.

Tigla metalica Wetterbest este optimizata pentru orice tip de cladire si, in functie de modelul ales, beneficiezi de o garantie de 10 ani, de 15 ani sau de 30 de ani. Un plus pe care il are tigla metalica Wetterbest este cuta inalta. greutatea redusa si rezistenta mare. Aceasta este proiectata sa reziste aproximativ 50 de ani.

Wetterbest nu ramane mai prejos si ne prezinta patru modele de tigla metalica: Wetterbest Colosseum, Wetterbest Plus, Wetterbest Gladiator si, pentru cei care apreciaza stilul conservator, Wetterbest Clasic.

Esti indecis si nu stii ce culoare sa alegi? Ei bine, noi iti recomandam cele mai apreciate coduri de culoare care se potrivesc aproape oricarei case. De exemplu: RAL 6020, RAL 3009, sau RAL 9005.

Daca arhitectura casei tale include linii moderne si nici nu iti doresti un acoperis clasic, tigla metalica Wetterbest te scoate din anonimat.

Moderna, rezistenta si accesibila, tigla metalica Wetterbest iti ofera toate beneficiile necesare pentru protectia casei tale!

Ce se poartă pe casă în 2020?

Sistemul complet de acoperis este o varianta utila si foarte avantajoasa daca vrei sa iti montezi intreg acoperisul. Acesta include toate accesoriile necesare si garantia producatorului. Avantajul? Economie de pana la 1.500 de lei.

In plus, daca alegi un sistem complet de acoperis, toate elementele vor fi de aceeasi culoare iar transportul va fi gratuit, direct la tine acasa.

Prin Vindem-Ieftin.ro iti garantam ca poti obtine oferta potrivita! Pe scurt, avantajele achizitiei prin Vindem-Iefin sunt:

 

  • Pret mai mic decat in depozite si hipermarket-uri din domeniu cu pana la 15%-20%
  • Consultanta de specialitate: un consultant dedicat se va ocupa de comanda ta
  • Transport gratuit oriunde in tara
  • Portofoliu variat de produse
  • Timp scurt de livrare: intre 3-5 zile lucratoare
  • Poti achita in rate


In concluzie: Ce se poarta pe casa anul acesta?

2020 este anul tiglei metalice. Indiferent de marca produsului, anul acesta se poarta pe casa tigle metalice de calitate, care denota bun gust si prezinta o rezistenta sporita.

Se merge mult pe traditional, dar doar atunci cand vine vorba de imagine. Din punctul de vedere al tehnologiei si al modului de fabricare, se prefera materialele durabile si calitatea.

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin aste alaturi de tine indiferent de proiect!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.