Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa Pasiva Prescott din Kansas City

Casa Pasiva Prescott din Kansas CityAcesta este cel mai recent proiect care urmeaza sa fie construit de arhitectii de la Studio 804 (Universitatea din Kansas Scoala de arhitectura, design, planificare si design / program construire).

Este primul proiect al grupului pentru care se urmareste primirea certificatul de Casa Pasiva, si, ca si Casa de Buffalo, Casa Prescott a fost proiectata si construita pentru standardele LEED Platinum.

Casa Prescott, situata la 32 S 16th Street, are trei dormitoare, doua bai, si aproape 1700 de metri patrati de teren.

Trebuie sa avem in vedere ca este oferita spre vanzare la pretul de 180.000 dolari, pret care se bazeaza pe normele HUD pentru 80% din venitul mediu local al unei familii cu doi adulti si doi copii. Probabil ca de doua ori aceasta suma a intrat in casa cu tot cu munca studentilor si materialele primite din donatii.

Ca un pretendent pentru Certificat de Casa Pasiva - probabil prima Casa pasiva in statul din Kansas - Casa Prescott este extrem de eficienta.

Potrivit Studio 804, consumul de energie pentru incalzire si racire este redus cu 90%, cu o "super-izolatie a cladirii inchise aproape ermetic, expunerea larga a partii Sudice, si un ventilator recuperator de energie, care ofera constant aer proaspat si chiar distributie de energie termica."

Mai multe poze si informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva