Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cărucioare pentru procesele automatizate de sudare

Pentru a obţine suduri lungi de calitate constantă, multe companii ce prelucrează metale folosesc cărucioare pentru sudare. Aceste cărucioare asigură rezultate consecvente bune și repetabile și sunt, prin urmare, un factor important în creșterea competitivității. Utilizatorii Fronius pot alege între cărucioare cu șine sau cu transmisie cu patru roţi, astfel încât să fie dotaţi în mod ideal pentru aproape toate aplicaţiile longitudinale și orbitale de sudare.
Cărucioare pentru procesele automatizate de sudare
Cărucioarele pentru sudare păstrează o viteză constantă de sudare şi ghideaza pistoletul cu mare precizie, asigurând astfel o calitate ridicată a sudurii de-a lungul întregului traseu. De asemenea, utilizatorii pot salva diverşi parametri de sudare și pot accesa caracteristici pre-programate, pentru rezultate reproductibile. Cărucioarele sunt adecvate atât pentru pistolete manuale, cât și pentru pistolete mecanizate. Cu FlexTrack 45 Pro și gama ArcRover, Fronius oferă două cărucioare care impresionează într-un domeniu larg de aplicații datorită design-ului.

ŞINE FLEXIBILE PENTRU ORICE SUPRAFAŢĂ
Cărucioare pentru procesele automatizate de sudare
FlexTrack 45 Pro este un cărucior compact care asigură suduri de înaltă calitate pe o gamă de tipuri diferite de șine. Nu numai că poate fi utilizat pentru suduri verticale și orizontale, dar, în combinație cu șinele flexibile, este de asemenea adecvat pentru componente plate și curbate, de ex. pentru sudarea pe interior a țevilor. În special pentru aplicațiile de sudare orbitală, căruciorul FlexTrack poate fi combinat și cu segmenți inelari pre-asamblați, care acoperă diametre definite de la 200 până la 6060 milimetri. Piesa de sudat și şinele sunt conectate prin intermediul unor bacuri magnetice sau cu vid, sau bacuri cu picioare reglabile.

FlexTrack 45 Pro funcționează cu ajutorul telecomenzii FRC-45 Pro. În plus față de modul de sudare și pendulare, utilizatorii pot încărca, edita și salva parametrii, cum ar fi viteza și direcția de deplasare sau viteza de pendulare cu ajutorul unui display numeric tactil. De asemenea, este posibilă efectuarea de lucrări de întreținere de la distanță și de analiză a sistemului prin intermediul internetului, împreună cu sursa de curent TPS/i. Butoanele tip rotire-şi-click înseamnă că intrările neadecvate sunt aproape complet eliminate. În combinație cu TPS/i, utilizatorul are un sistem care garantează o desprindere mai constantă a picăturilor cu o cantitate redusă de stropi de sudură în arcul electric scurt datorită modulului avansat LSC (Low Spatter Control) integrat.

ROBUST ȘI DURABIL ÎN CONDIŢII GRELE DE LUCRU
Cărucioare pentru procesele automatizate de sudare

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CM METAL TRADING