Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cafea la minus 21 de grade in Dubai

Cafea la minus 21 de grade in Dubai

 

„Chillout Cafe” se numeste si arata de parca am fi intr-un peisaj din Suedia sau Quebec, cu canapele, candelabre si chiar pahare realizate integral din gheata.

 

Temperatura aici ajunge la -21 grade Celsius iar clientii au nevoie de haine speciale, de firma, pentru a le tine cald in timp ce temperaturile in oras sunt undeva pe la 35 grade.

 

Grupul Sharaf este proprietarul acestei cafenele ale carei interioare se remarca prin diversele decoratiuni realizate din gheata. O camera de gheata construita in desert nu reprezinta o surpriza pentru Dubai, oras recunoscut pentru luxul si investitiile extravagante.

 

Pentru doar 17 dolari, clientii pot sa scape de caldura de afara si sa se delecteze cu o bautura in interioarele confortabile ale cafenelei. Pentru a fi siguri ca rezista 40 de minute in interiorul de gheata, pe langa hainele speciale care sunt puse la dispozitia clientilor, canapelele si fotoliile au fost imbracate in blanuri groase.

 

Candelabrele ce coboara pana la nivelul meselor sunt cascade de cuburi si bile de gheata, care rasfrang lumina din interior oferind stralucire si un aer sofisticat interioarelor. Oglinzile si suprafetele din sticla completeaza acest cadru feeric in care luminile colorate personalizeaza atmosfera si le ofera clientilor o ambianta deosebita.

 

In pretul biletului de intrare este inclus un cocktail care este servit intr-un pahar de gheata, iar cei care vor sa experimenteze pot sa aleaga din lista de preparate si bauturi disponibile.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România