Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Black Friday-ul Covoarelor 2021 la Startdecor

Lista participanților este imensă, cuprinde magazine cunoscute care oferă o gamă largă de produse, dar și magazine mici care sunt axate pe un anumit domeniu. Majoritatea magazinelor și-au pregătit deja tactica de vânzare, câteva au dezvăluit deja data la care vor organiza Black Friday precum și cele mai reduse produse oferite.

Black Friday-ul Covoarelor 2021 la Startdecor

Așadar, și Startdecor, magazinul online numărul 1 in covoare, ține pasul cu moda și cu tendințele și vă informează că Black Friday covoare 2021 va avea loc pe data de 12 noiembrie.

Pentru moment, ora de începere a reducerilor este secretă. Motivele țin doar de tehnică și se află în strânsă legătură cu stabilitatea serverelor asta, deoarece numărul mare de cumpărături și amploarea fenomenului de reduceri online au condus în trecut la blocarea serverelor.

Startdecor are deja o titulatură aleasă special pentru această perioadă, aceea fiind Blackfriday-ul Covoarelor, in timpul căruia poți alege la preț redus din peste 300 modele de covoare din lână sau sintetice la diverse dimensiuni.

Startdecor promite o ediție plină de surprize cu discounturi intre 5 si 50% din prețul vechi afișat. Magazinul a ajuns la a cincea ediție de Black Friday și această ediție se vrea a fi una memorabilă pentru toți consumatorii de produse pentru casă regăsite in cadrul Startdecor.

Ce îți oferă startdecor.ro de Black Friday?

O mulțime de reduceri și nu doar reduceri, cuprinse între 5 și 50% față de prețul lor inițial. Echipa Startdecor a menționat că reducerile se aplică și la colecțiile premium de covoare lână însă, mai multe detalii urmează să apară în curând despre Blackfriday-ul covoarelor 2021.

Nu este necesar să realizezi chestii mărețe pentru a beneficia de cele mai tari oferte de Black Friday. Trebuie doar să te abonezi la newsletter-ul lor de pewww.startdecor.ro și astfel vei avea privilegiul de a fi primul atunci când se va da start campaniei de reduceri, ce reduceri oferă și ce surprize fantastice apar pentru tine.

Ai pregătit lista de cumpărături pentru Black Friday covoare 2021? Încă nu? Atunci tot ce trebuie să faci e să accesezi chiar acum magazinul online și să descoperi ce se potrivește cele mai bine locuinței tale. Îți recomandăm să îți faci un cont de client și să alegi apoi produsele favorite cât mai repede cu putință.

Pentru idei utile și pline de inspirație accesează blogul lor de amenajări interioare.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Startdecor